Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzis kupilam oillan multiaktywny balsam przeciw rozstępom i to co mi sie podoba to fakt ze jest calkowicie bezzapachowy. W poprzedniej ciazy uzywalam bio oil ale na sama mysl o tym zapachu mnie odrzuca
z reszta kwestia rozstepow to w duzej mierze geny i szybkosc tycia.
-
nick nieaktualny
-
Halina90 wrote:Cześć wszystkim
Chciałabym się z Wami przywitać.
Przeszłam przez jakieś 50 pierwszych stron , a potem już na koniec wątku
Mam 27 lat i jest to moja 1 ciąża.
Dziś 12t 4d i według om termin 20.04.2018
Po piątkowych prenatalnych 15.04.2018
W czwartek wizyta i będę podpytywać o płeć.
Trzymajcie kciuki żeby było coś widać :*19 kwietnia z okresu a 13 kwietnia z pierwszych prenatalnych
&&&&za widoczną płeć
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
acygan wrote:No wlasnie tylko zalezy jak sie liczy. Bo dla niektorych 12t i ktorys dzien, to jest w trakcie 13. Tak jak w moim przypadku, mam skonczone 12 tygodni i 1 dzien. Ja juz sama nie rozumiem jak ludzie to licza. Bedac u lekarza na pierwszej wizycie w 8 tyg mialam skonczone 7t2d. Mam nadzieje, ze rozumiecie o co chodzi. W kazdym razie dzis dostalam informacje z forum, jak co tydzien i bylo napisane, ze po skonczonym tym tyg zaczne drugi trymestr.
Wiec jak Wy liczycie dziewczyny, moze ktoras mi to wytlumaczyc?tak jak napisałaś w pierwszym zdaniu
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
blue00 wrote:Kochane,niestety serduszko przestało bić od dwóch tygodni,zostaję w szpitalu.Mam nadzieję,żeby tylko obeszło się bez interwencji lekarskiej.
trzymaj sie!
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Kochane,niestety serduszko przestało bić od dwóch tygodni,zostaję w szpitalu.Mam nadzieję,żeby tylko obeszło się bez interwencji lekarskiej.
blue00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardzo mi przykroStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
nick nieaktualny