Kwietniowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja termin porodu chyba po dacie owulacji szacuje, bo miałam bardzo późno (24 dc) więc termin wg wyliczeń 24.04.2022 ❤️17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:No widzisz Edka, chyba przynosisz wszystkim szczęscie Ja jestem za tym, żebyś Ty prowadziła listę!!
alicjaaa_d, Sylvka lubią tę wiadomość
-
Audrey wrote:Dziewczyny, jestem załamana, glukoza na czczo wyszła mi 95😭
Audrey lubi tę wiadomość
-
Sylvka, mnie teraz też przy kp trochę sutki bolą, ale do zniesienia. Tyle że poprzednio też tak było na początku, a po 12tc już tak mnie bolało, że płakałam podczas kp. A co do odstawienia, to syn również był nocnym cycoholikiem i jak go odstawiałam, to 3 dni się buntował, szarpał bluzkę itp. Ale dało się przeżyć. Potem w ogóle zapomniał o cycu i jak urodziła się mała, to obojętny miał stosunek do tego, gdy ją karmiłam. No właśnie musisz podjąć decyzję, czy chcesz karmić w tandemie oboje dzieci, czy nie. Jeśli nie, to odstaw syna w czasie ciąży, żeby się przyzwyczaił do sytuacji. Inaczej będzie się denerwował widząc, jak karmisz drugie dziecko. No chyba że chcesz tandem, ale to może być ciężkie...
Audrey, lekarz da ci zlecenie na krzywą. Jak wyjdzie dobrze, to będziesz mogła zapomnieć o tym wyniku. -
Cześć, i u mnie wyszedł jakiś czas temu pozytywny test.
Termin wyjdzie pewnie ok. połowy kwietnia.
Kontrolnie zrobiłam betę w 5t1d. Wyszło mi ponad 14.000 ng/ml, więc mam na razie spokojną głowę i skupiam się na pracy i pierwszym dziecku
Coma, ale fajnie Cię tu widzieć. Myślałam ostatnio o Tobie. -
edka85 wrote:Sylvka, mnie teraz też przy kp trochę sutki bolą, ale do zniesienia. Tyle że poprzednio też tak było na początku, a po 12tc już tak mnie bolało, że płakałam podczas kp. A co do odstawienia, to syn również był nocnym cycoholikiem i jak go odstawiałam, to 3 dni się buntował, szarpał bluzkę itp. Ale dało się przeżyć. Potem w ogóle zapomniał o cycu i jak urodziła się mała, to obojętny miał stosunek do tego, gdy ją karmiłam. No właśnie musisz podjąć decyzję, czy chcesz karmić w tandemie oboje dzieci, czy nie. Jeśli nie, to odstaw syna w czasie ciąży, żeby się przyzwyczaił do sytuacji. Inaczej będzie się denerwował widząc, jak karmisz drugie dziecko. No chyba że chcesz tandem, ale to może być ciężkie...
Audrey, lekarz da ci zlecenie na krzywą. Jak wyjdzie dobrze, to będziesz mogła zapomnieć o tym wyniku.
Na pewno nie chce dwójki karmić 🙈 Bede dalej próbować odstawić syna, ale to jest mega ciężkie. Kiedy leży obok mnie od razu włącza mu się tryb "cyc" 🤦
U Ciebie piękne ciemnieje kreska widać że beta rośnie!
Ja też większość przyrostów sprawdzałam testami.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Hej, ja karmiłam cycem starszą 2 lata i 9 mcy. Cycoholik był z niej straszny.
Tłumaczyłam że cyce mnie bolą i nie ma już mleczka, zakładałam stanik do usypiania i bluzkę bez dekoltu. Jakoś poszło, zrozumiała, ale.... do dzisiaj kocha te cyce, uwielbia je miziać rączką, sutka do nosa wkładać (hehe) i takie tam, więc nie wiem jak to będzie jak drugie będę karmić.
Ja chodzę prywatnie do gina, wizyta 100 zł z usg, wszystke badania w diagnostyce płatne, jestem z małego miasta więc to chyba tez ma znaczeniePierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Widzę, że malutka19992 wyemigrowała z wątku, bo uporczywie milczy. Tak więc po południu robię listę.
Katalonia, jaki orientacyjny tp ci wpisać?Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Na drugiej stronie w moim pierwszym poście jest lista
Audrey, to nadczynność tarczycy. Będziesz musiałam pewnie brać leki na obniżenie nadaktywności tsh, czyli przeciwieństwo euthyroxu.
A Ty Alicja migiem do endo, bo trzeba zacząć brać euthyrox i spaść z tsh na 1.