X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamy 2022
Odpowiedz

Kwietniowe mamy 2022

Oceń ten wątek:
  • Pindyrynda Znajoma

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Edka! Cieszę się, ze wszystko poszło szybko i bez problemu 🙂. Cieszcie się sobą!
    Fikus, dobrze, ze was wreszcie wypuszczają. Dużo zdrowia i przespanych nocy dla ciebie i Ignasia 🙂.

PoprostuM lubi tę wiadomość

• Evie Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2022, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    Bóle,które zaczęły się o 23 szybko zamieniły się w regularne skurcze. Po 1 byłam już na IP. Tam rozwarcie 6cm. O 3.04 urodziłam synka sn. Ekspres 😁 I to w samą Wielkanoc. Teraz się cycujemy.

Ale szybko poszło ❤️Gratulacje, dużo zdrówka dla Was ❤️

Kriobank Białystok

07.08.2021 punkcja
    12.08.2021 transfer dwóch 5dniowych zarodków 4BB; został 1 ❄️

🍀 6 dpt beta 48,progesteron 38
    🍀 8 dpt beta 143, progesteron 51
    🍀10 dpt beta 347, progesteron 48 (inne laboratorium)
    🍀12 dpt beta 761, progesteron 60
    🍀16 dpt beta 2360, progesteron 34
    🍀19 dpt beta 6177, progesteron 47
    🍀21 dpt beta 8079, progesteron 49
    🍀25 dpt beta 23125, progesteron 50

27.09 => 9t2d maluch mierzy już 2,5cm, serduszko bije mocno 180 u/m
    04.10=> 10t2d maluch mierzy już 3,8cm, serduszko bije 181 u/m

19.10 => Sanko i Nifty => zdrowy chłopak 💚💚💚
    19.10 => USG genetyczne => wszystko dobrze, maluch mierzy już 6,5 cm, serduszko bije 169 ud/m

Maj 2022 Oto jestem 💗💗💗

rfxgrjjgg31sy2sm.png
  • Pindyrynda Znajoma

Wysłany: 27 kwietnia 2022, 01:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, jak u was? Jak wasze maleństwa? Uczycie się siebie? U nas minęły ponad trzy tygodnie a ja mam wrażenie jakbym urodziła 3 miesiące temu 😉. Teoś jest super! Co prawda noce są do kitu, bo spi głównie na mnie a to oznacza, ze ja nie śpię prawie wcale, ale jest tak słodki, ze łatwo mu to wybaczyć. W czwartek idziemy na kontrole i zobaczymy jak jego waga i czy przybiera tyle co powinien na piersi. Zdecydowanie urósł i nie jest z niego już chudziutki pisklaczek, ale tez daleko mu do słodkich wałeczków i na ile znam nasza pediatre to będzie twierdziła, ze jest za chudy, bo wszystkie moje dzieci według niej są zbyt chude 😉.
    Jestem tez zaskoczona moim trzecim dzieckiem, bo spodziewałam się, ze będzie zazdrosny, ale póki co jest bardzo troskliwy i pomocny, uwielbia przytulać brata i generalnie cała trójka starszaków spisuje się na medal.
    A jak u was rodzeństwo reaguje na nowego członka rodziny?

• edka85 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2022, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały też cycoholik, w nocy wisi na mnie i ani nie chce rozważać możliwości zamiany cyca na smoczek 😆 Staram się go powoli uczyć rozróżniać dzień od nocy. Mamy rytuał kąpieli i usypiania. Przy córce to się sprawdziło dosyć szybko, więc może i tym razem się też uda.
    Jeżeli chodzi o rodzeństwo, to przyjęli pozytywnie nowego członka rodziny. Całują go, kołyszą, pomagają. Syn nie przejawia oznak zazdrości, córka zaś miewa słabsze chwile. Niby cieszy się z młodszego brata, ale jednak zauważyłam w jej zachowaniu zmianę. Częściej wpada w histerię, łatwo się irytuje i gorzej śpi w nocy. Jest tak odkąd poznała brata, dlatego niewątpliwie on jest tego przyczyną. Czekam aż jej przejdzie.

Cztery szkraby, a najmłodszy ma:
    age.png
    Córka 06.2023
    Synek 04.2022
    Córka 08.2020
    Synek 09.2018
    "Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31
  • Mavi Autorytet

Wysłany: 2 maja 2022, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w naszym sklepie macie do jutra promkę -20% z kodem majowka20. Gdybyście szukały metryczki dla dziecka, plakatu rodzinnego albo ślubnego - zapraszamy ❤️. Jesteśmy także na insta: sketchwithlovepl

Sklep: Sketchwithlove .pl

‹‹ 55 56 57 58 59
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ