X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
Odpowiedz

🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸

Oceń ten wątek:
  • Kitana Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idawoll wrote:
    My właśnie też jesteśmy na etapie poszukiwań spacerówki dla córki. Myślałam, że ta co mamy posłuży nam dłużej, ale młoda jest tak duża, że jak ją ubiorę w kombinezon, to nie mogę zapiąć pasów, nie wspominając o nogach - bo te już od dawna dyndają...
    A najlepsze jest to, że jak ona zaczęła chodzić, to wózek przez rok stał nieużywany, a teraz od kilku miesięcy wrócił do łask - jak idziemy do żłobka, to jest afera, że ona chce wózkiem i koniec ;p

Sprawdzaliście Muuvo Quick 4.0? Mój młody nim jeździ i polecam. Nie wiem, jak z długością nóg, bo mały jeszcze ma krótkie, ale wydaje mi się, że powinno być ok, bo wózek jest dość wysoki, no i ma regulowaną wysokość oparcia 👌

37👩👨‍🦲41
    🩷24.04.2014
    💔08.2023
    💙01.08.2024
    ⏸️ 9 dpo, tp 23.04.2026 🩷

preg.png

age.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie dzisiaj strzeliłam takie zdjęcie, teraz czekam na jego aktualizacje z małym krosiem po drugiej stronie brzuszka

a90d6f54854b6.jpghttps://zapodaj.net/plik-Cv1nxF2aKz

Lolcia37, Pomarańczowa, Uda się, MaryLu, Idawoll, Pawix20 lubią tę wiadomość

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+2) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+4) - 3cs 🩷
    Aniołek - 03.2021r. (5+0) - 2cs 🤍

preg.png
  • Kitana Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy, noo po taką furkę to i ja trzasnęłabym 300 kilo autkiem! 😅👌

Uda się, zaaazdro tego kopania w tycich ciuszkach 🥹 Od stycznia dołączę i ja 🥰 I super, że u brzdąca wszystko dobrze!

Ja od poniedziałku wpadłam w gary świąteczne. Dziś natrzaskałam ponad 100 pierników nadziewanych i teraz mój kręgosłup zdycha 😅🥴
    A jutro nie dość, że wypad do Białego na połówkowe, to jeszcze rano krzywa 🫣

Uda się lubi tę wiadomość

37👩👨‍🦲41
    🩷24.04.2014
    💔08.2023
    💙01.08.2024
    ⏸️ 9 dpo, tp 23.04.2026 🩷

preg.png

age.png
  • Lolcia37 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za polecajki nosideł, będę polować na coś używanego 😘

04.2020 synek 💙
    08.2024 córeczka 🩷
    04.2026 czekamy na córeczkę 🩷

preg.png
  • Pawix20 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:
    Ja sobie dzisiaj strzeliłam takie zdjęcie, teraz czekam na jego aktualizacje z małym krosiem po drugiej stronie brzuszka

a90d6f54854b6.jpghttps://zapodaj.net/plik-Cv1nxF2aKz

Ja myślałam że dziś u innego lekarza uda się zrobić zdjęcie profilowe młodego no ale niestety jedynie co pokazuje chętnie to, to co ma między nogami 😅 więc czekam na kolejne podejście a plan miałam by zrobić fotkę z USG
    i bombką

27👩🧔28
    PCOS
    🩷 06.2024
    💔💔 01.06.2025 👼👼
    ⏸️ 08.2025
    🩵 04.2026
‹‹ 270 271 272 273 274
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ