Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ci lekarze też sa dziwni.Pani doktor która mnie przyjela na oddział badała zrobiła USG pokazała KROPKĘ...(oprócz tego mam jeszcze torbiel na jajniku ale to akurat teraz chyba najmniej istotne) W opisie przyjęcia dyktowała położnej...W jamie macicy widoczny pęcherzyk itd...Fakt powiedziała mi że bardzo malutki i że beta 46,1 u/l tez bardzo wczesna ciąża wskazuje.Wytłumaczyła mi wszystko przyjęła jako ciężarna Nospa luteina itp.
Następnie przychodzi inny doktor na dyżur i co mi mówi że to być może pęcherzyk jest ale jest zbyt mały i wcale nie musi nim byc.I jak zrobimy 2 bete w sobote to bedziemy wiedziec co dalej.To co maja znaczyc 2 testy beta wskazujaca ciąze KROPKA która pani doktor nazwała ciążą...bardzo wczesną ale jednak...Zwariuje od natłoku myslisylwia.z -
Kochana, bierz poprawkę na lekarzy. Jak ja lezalam i w końcu na usg pojawił się Babelek to lekarz powiedział mi: "Proszę się tak nie cieszyć, bo to właściwie nadzieja na ciążę. Cieszyć to się Pani może od 10 tygodnia". Więc wg niego wszystkie tu obecne dziewczyny są "prawie" ciężarne, bo co to za ciąża, jak taka młoda? No ale dzięki Bogu to był tylko jeden taki doktor. Reszta dzieliła moje szczęście i trzymała kciuki.
Także Sylwia, śpij teraz spokojnie, nie analizuj każdego słowa lekarzy. Jest Kropek, jest beta, teraz nic tylko o siebie dbać:*sylwia.z lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie przejmuj się. Ja też krwawiłam i jeszcze nie widzialam kruszynki mojej potem było plamienie a teraz na szczescie wszystko okey dostalam luteine 2x1 i duphaston i duzo odpoczynku;) mysl pozytywnie i mow ciagle do swojego brzuszka. Ja tak robilam i samej sobie bylo mi lepiej
Dobranoc humorkowe mamusie śpijcie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 23:37
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Kobitki zrobiłam dziś co mogłam. W razie coś będziemy uzupełniać a z czasem dodamy płeć itp
jeśli macie jakieś pomysły lub sugestie to śmiało. Ma się wszystkim podobać. a tym czasem dobranoc. O ile usnę bo brzuszek boli i nerwy mam przed dzisiejsza wizytą . . .gosiunia lubi tę wiadomość
-
Witam i melduję sie:)
Widzę że ominęły mnie interesujące sceny.
Szczerze to śmieje się z tego. Będziemy mamami i nie raz będziemy miały odmienne zdanie czy z dzieckiem czy z partnerem a tu takie sceny obrażenia hahaha
Wczoraj pierwszy raz o 19 gotowałam zupę pomidorową. Zjadłam dwie miseczki i poszłam spać. SEZON NA ZACHCIANKI UWAŻAM ZA OTWARTY
POZDRAWIAMMalinkowe oczekiwanie, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Cześć ja też tu przybyłam. Wychodzę dziś ze szpitala. Poznam dzisiaj moje wyniki. Wczoraj na usg bąbel miał 10 mm, serducho 145/min. Trochę się martwię, że za mały, bo niby crl się powinni zwiększać o 1 mm dziennie a ostatnio było 4,5 mm tydzień temu w środę, ale 2 mm to chyba nie powinien być powód do zmartwień
Lanusia93, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia.z wrote:Wasze historie podnosza na duchu mimo przeciwnosci wszystko sie konczy szczesliwie.Mam nadzieje ze u nas tez tak bedzie
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją kropkę!
Jaskra - nooooo szkoda tamtego wątku
Ja właśnie jem bułkę z dżemem malinowym mmm i zaraz do pracy. -
jaskra wrote:Sylwia.z jak betaHCG się podwoi to znaczy, że ciąża się dobrze rozwija. (Minimalny przyrost to 66%). Kurde, szkoda mi tamtego wątku.. już tyle stron było..
A mi się wydaje że tak będzie lepiej, bo tam mnóstwo dziewczyn przestało się udzielać, a tutaj będzie łatwiej przejrzeć kilka stron i sprawdzić kto jest nadal aktywnyRotenkopf lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Malinkowe oczekiwanie wrote:Kobitki zrobiłam dziś co mogłam. W razie coś będziemy uzupełniać a z czasem dodamy płeć itp
jeśli macie jakieś pomysły lub sugestie to śmiało. Ma się wszystkim podobać. a tym czasem dobranoc. O ile usnę bo brzuszek boli i nerwy mam przed dzisiejsza wizytą . . .Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za wizytujace ;* tule wszystkie leżące!
Ja dziś wybieram się po wyniki z egzaminu zawodowego - co prawda technikum skończyłam w 2013r ale nie poszło mi na części teoretycznej (zresztą czuję, że i tak w tym roku też mi nie poszło:p) a rok temu byłam zajęta przygotowaniami do ślubu żeby siedzieć jeszcze nad książkami )
W ogóle to dostaje już za przeproszeniem pierdolca w domu! Ale sama boje się wychodzić ze względu na te mdłości, wymioty a przede wszystkim na zawroty głowy ;( nie pamiętam kiedy ostatni raz prowadziłam auto ;( ale dla Okruszka zniosę wszystko! )