Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiec mogła napisać do mnie i mnie nawyzywac od zmij a nie bogu ducha winne osoby nie uważasz ?
Tak pomijając te sprawę czy któraś z Was brała luteine dopochwowo ? I czy przypaletala się wam od tego grzybica ? Wiecie co mogę brać ? W 1 ciąży nie miałam gin dopiero w poniedziałek do tego czasu chciałabym sobie jakoś ulżyć :p -
Ja mam częste infekcje i co i raz grzybica się pojawia. Dostałam robione na zamówienie globulki dowcipne z antybiotykiem. Miałam kuracje przez trzy dni a teraz profilaktycznie raz w tygodniu
-
nick nieaktualny
-
ewcia21k wrote:Wiolcia ja brałam lutkę dowcipnie 4*100 ale grzybicy nie miałam, za to wiem,że clotrimazolum krem jest dobry i może być stosowany w ciąży,krem 1%
-
fabdorota wrote:Może, ale mam wrażenie, że nie w pierwszym trymestrze. Wiolcia, jak masz ulotkę to zajrzyj. Mogę się mylić, ale żółta lampka mi się zaswiecila... Ewcia, sorry, że Ci wchodzę w kompetencje, ale dość często miewam infekcje i mi się coś kojarzy z ulotki...
-
Sylwia absolutnie się niczym nie przejmuj i nie denerwuj. Dla ciebie i dla maluszka najważniejszy jest spokój o który wiem ze ciężko w takiej chwili. Płacz jeśli potrzebujesz. Wykrzycz się nam jeśli potrzebujesz. Po to jesteśmy.
sylwia.z, gosiunia lubią tę wiadomość
-
sylwia.z wrote:Leże na tej szpitalnej sali i tak mi strasznie cięzko.Cały czas mysle o mojej Kropeczce czy wytrzyma czy wogule jeszcze jest z Nami Łzy same lecą
Ty to się teraz niczym nie martw Trzymamy kciuki za malucha, wszystko będzie dobrze. Tylko odpoczywaj i jedz porządnie!
Właśnie nawpychałam się szprotek w oleju, to był zły pomysł na noc
Melduję się i ja!
Ach te ciążowe humorkisylwia.z, gosiunia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Lanusia93 wrote:Ty to się teraz niczym nie martw Trzymamy kciuki za malucha, wszystko będzie dobrze. Tylko odpoczywaj i jedz porządnie!
Właśnie nawpychałam się szprotek w oleju, to był zły pomysł na noc
Melduję się i ja!
Ach te ciążowe humorkiLanusia93, izka05 lubią tę wiadomość
sylwia.z -
sylwia.z wrote:Leże na tej szpitalnej sali i tak mi strasznie cięzko.Cały czas mysle o mojej Kropeczce czy wytrzyma czy wogule jeszcze jest z Nami Łzy same lecą
sylwia.z lubi tę wiadomość