Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jamniczakuchnia dobrze, że nie wiem gdzie mieszkasz bo jakbym tam wpadła to ani pół by nie zostało
właśnie mówiłam mężowi, że marzę o pączku...
Nie Ty nas nie wkurzasz Ty nas torturujesz!!!Rotenkopf, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piękno tych pączków poruszyło nawet mojego syna, nie mogę go uspokoić...
Dobrze, znaczy mamy takie samo poczucie estetyki...
Pyszności, z powidłami i z konfiturą z dzikiej róży są najlepsze... Chcę to.
Kamaa, w każdym przypadku, w którym macierzyński kobiety pracującej na umowę wyniesie mniej niż 1000 zł miesięcznie państwo będzie musiało dopłacić do tej kwotyjamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
a do mnie dziś przyszedł Katarek+ podłączany do odkurzacza
a jutro chyba pójdę na Pocztę odebrać laktator, bo czeka. miałam nie kupować do czasu porodu ale M mnie namówił, że lepiej mieć niż używać szpitalnego i że jak nie wykorzystam to nie wykorzystam, bez przesady. rzeczy które kupiliśmy dla małej pewnie wielu nie użyjemy mimo, że w momencie zakupu wydawały się niezbędne
smoczek kupiłam z Aventa jakiś taki dla noworodkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 21:34
Julia
-
Ja kupiłam te z najnowszej serii tzw mini... mniejsze niż klasyczne... do mnie przez te wszystkie drobiazgi dociera ze jeszcze troszkę i ta malutka istotka będzie przy mnie... będę mogła patrzeć jak zasypia i jak patrzy tymi swoimi malutkimi oczkami... ehhh
-
nick nieaktualny
-
U mnie też kupione w razie w bo dla córci nie miałam i była akcja bo w cycu nic nie było a mała tak płakała ze się zanosila i pielęgniarki pytaly i podpowiedzialy że to dla Maluszka jedyny ratunek tym bardziej że nie mglam mieć jej przy cycu bo slablam i pierwsze dwie doby tyle co jak ktoś był u mnie to ja miałam...
-
Fabdorota, jak ty to robisz, że wiesz gdzie ma głowę? Ja to jestem jakaś ułomna, albo moje dziecko to taka wiercipiętka. W ciągu dnia czasem czuję ruchy blisko nad spojeniem łonowym lub w pobliżu pachwin, czasem nad pępkiem, a czasem jednocześnie po bokach brzucha.. Niby była ułożona główkowo już, ale parę dni później zaczęłam ją czuć jakby w poprzek a teraz to już w ogóle z dużą zmiennością dobową się to wszystko odbywa i sama nie wiem jak leży..
-
Dobson wrote:Mnie czkawka mówi jak synek się ułożył
Chyba najłatwiejszy sposób lokalizacji.
moja potrafi mieć czkawkę kilka razy dziennie i wiem, że ciagle leży główką w dół bo czuję to czkanie w żizel
poza tym pod żebrami wypycha pupkę ciągle
Dobson lubi tę wiadomość