Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam te koszyki ale nie na łóżeczko,a na przewijak. Koszyki są z IKEI. Baaardzo przydatne, nie wyobrażam sobie schylac się po wszystko na dół.
W dużym mam worek i to jest kosz na pieluchy, w kolejnym mam chusteczki nawilżane, w następnym kosmetyki - krem do buzi, Bephanten, szczotka do włosów itp. W kolejnym kilka pieluch i w ostatnim sól fizjologiczną, gaziki, waciki itp.
Przewijak też mam ten, co na zdjęciu (też z IKEI).
Pozdrawiam, mama grudniowaania0141, Dobson lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry o tej mocno nietypowej dla mnie godzinie
ania0141, u mnie 65 dziś pokazuje i czuję się z tym co najmniej dziwnie... ale fajnie też
Zaraz kawka i śniadanko bo mały fika, a w związku z tak wczesną pobudką dziś pewnie 10 drzemek będzie...
Miłego dnia! I kciukasy za wizytujące (Iwonkaa)!
Iwonkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana
No to przyznać się kto już dziś pączusia zjadł? :p Ja nawet nie wiem czy będę miała na niego czas :p dziś intensywny dzień.
Zobaczę mojego misia brzuszkowegoCzy ja zawsze się muszę tak stresować przed wizytą?? 0_o
Mania ja też muszę tuszyć tyłek żeby siuski i troszku krwi oddać do badań które potrzebuje na wizyte dzisiejszą :p
Potem jadę na jogęzrelaksuję się troszkę i może stres minie
A wieczorem wizyta u kardiologa.. ciekawe jak tam mój holter wyszedł
Jaskra strasznie mi się podoba ta wanienka
A gdzie bedziecie wanienke stawiac? w lazience, pokoju? na stojaku czy na stole czy macie specjalne miejsce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 08:20
mania, jaskra lubią tę wiadomość
-
ROTENKOPF a ty kochana mi się dzisiaj śniłaś(ha ha)zbierałaś od wszystkich na forum numery telefonów żeby być ze wszystkimi w kontakcie i być na bieżąco...no i obudziłam się przed 5 i od razu zajrzałam czy przypadkiem przez sen go nie podałam...a potem zasnąć nie mogłam bo tak bardzo naszło mnie na faworki(za pączkami nie przepadam)ale moja ulubiona cukiernia od 9,no i pora żebym ja zgrzebała się z łóżka.liczyłam po cichu że córka wstanie pierwsza,ale niestety śpi a że są ferie to nie będę jej budzić bo faworki...
Rotenkopf lubi tę wiadomość
ania0141 -
witam się i ja
od 7:15 na nogach, już po prysznicu, włosy umyte, wstępnie wymalowana kończę śniadanie, tak mi dziś sprawnie poszło
zaraz planuję wyskoczyć na małe zakupy spożywcze i pączkowea o 11:30 sąsiadka po mnie podjedzie i wybieramy się na ćwiczenia do szkoły rodzenia. ona już na ostatnich nogach, termin ma bodajże na 20.02 więc pewnie ostatni raz jedzie ćwiczyć. ja pierwszy raz będę ale jak mi się spodoba to jeszcze kilka czwartków mam przed sobą by pochodzić
zaraz spojrzę na swoje odliczanie ile mi do porodu zostało, ale rzuciło mi się na pask 79% więc to już serio blisko końca.. o sprawdziłam - 60 dni! :o
co do pojemniczków to my kupiliśmy też ten zestaw z Ikei, w sumie nie wiem czy będziemy używać czy nie, ale wydaje mi się to fajne i przydatnewłaśnie pod kątem tego, że nie trzeba się po wszystko schylać tylko jednak będzie pod ręką.
a powiedzcie mi czy na przewijak macie kupione jakies prześcieradełko też, czy będziecie kładły na niego po prostu pieluszkę tetrową? bo widziałam wczoraj na allegro takie prześcieradełka ale zaczęłam się zastanawiac czy to jest rzecz zbędna czy niezbędna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 09:01
Julia
-
A ja miałam piękny sen ze tulilam swoje Maleństwo i miałam rzekę mleka w piersiach i taka byłam szczęśliwa ze karmić mogę... eh..
Witam się Kochane... jadę zaraz rodzicom leki wypisać i po poczusia... o 17 wizytaaaaale się cieszę
Miłego dnia :*Endzis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po śniadaniu i dwóch pączkach
Te pudełka na łóżeczko widziałam w Ikei, ale nie podobały mi się, wzięłam organizer ciemnozielony prostyNad łóżeczkiem mam półki i tam będzie koszyczek z potrzebnymi rzeczami.
Na przewijak będę dawać pieluchę tetrową.