Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja córcia już 8 lat skończyła także jest samodzielna w miarę ale mamusie które mają maluchy to szacun... ja sprzątam ale to i tak nie jest tak jak być powinno bo nie jestem tak gibka żeby wcisnąć sie w niektóre kąty... ale lubię jak jest świeżo w domku...
Mslybtak dokazuje że co chwilę muszę siusiuKOCHAM:*
-
Chwalę się
Zosiowy fotelik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 07:18
Iwonkaaa, 28latkaa, Olina, Karolina_Ina, Larisa, Niuninka, paprotka30, Szotka, Dobson, panda80, niunia26, Ameiva, jamniczakuchnia, kamaaa, fabdorota, Kinga., _Saszka_, Lanusia93, ania0141, triste, fabiola, Funky09, Straciatellaa, Andrea20, wiecznie, Wilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina_Ina wrote:Mania a adaptery do x-lander są do niego? Już byłam zdecydowana na maxi cosi citi, ale siedzę i czytam te testy no i nie zachwyca ;/
Dla mnie maxi cosi są przereklamowane ja się whałam między tym kiddy a besafe izi go ale wygrał ten bo jest właśnie rozkładany. Jeszcze cybex jest bardziej na płasko rozkładany ale dużo droższy i trzeba sobie zadać pyt czy dużo będzie się wozić Malucha w foteliku na stelażu od wózka bo jeśli nie to ten wystarczy a w samochodzie i tak się ich nie rozkłada.
I baza isofix do niego ok 500zł trochę droga ale jeszcze się zastanawiam zresztą pan w sklepie nam powiedział, że baza to jest tylko wygoda dla rodziców bo nie trzeba go pasami przypinac a bezpieczenstwa i tak nie zwiększa nawet te wpięte pasami lepiej wypadały na testach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 18:37
-
jamniczakuchnia wrote:Dziewczyny, które piły liście malin - ile razy dziennie? Gin mówił 1-2 razy, na opakowaniu też jest tak napisane i zgłupiałam...
My właśnie wróciliśmy od teściów z obiadu, dawno nie byliśmy i w sumie to się nawet cieszę, że poszliśmyDo tego dostaliśmy obiad na jutro, więc gotowanie mnie ominie
.
Iwonka, dla mnie Ty jesteś mistrzem, że nad wszystkim panujesz. Ja bez pomocy męża chyba nie dałabym teraz rady, a Ty jeszcze córkę masz. Podziwiam Cię absolutnie. I uważam, że kilka dni odpoczynku od gotowania i sprzątania zdecydowanie Ci się przyda. Poleń się trochę, kiedy jak nie teraz?
-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Dziewczyny, które piły liście malin - ile razy dziennie? Gin mówił 1-2 razy, na opakowaniu też jest tak napisane i zgłupiałam...
Jakoś od 34 tygodnia piłam szklankę naparu dziennie. Piłam tydzień, robiłam tydzień przerwy. Po 38 tygodniu piłam codziennie bez przerw po 2 szklanki naparu. Teraz zrobię tak samo, bo poprzedni poród był zaje...Skurcze parte 15 minut.
jamniczakuchnia, mania lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyhttp://m.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/zdrowie-mamy/nieprawda-ze-w-ciazy-nie-mozna-pic-naparu-z-lisci-malin,230_5636.html - poczytajcie
Lanusia93 ja dzisiaj wypiłam pierwszą filiżankę, całkiem dobre jak się doda trochę miodu. Chyba będę piła 2 razy dziennie jednak -
Dziewczyny prosze o rade
Chcialam dzisiaj kupic paczke pampersow 1 i zdziwilam sie bo sa dwa rodzaje, jedne takie w jasnej paczce chyba premium care drugie takie normalne zielone. Wiecie moze czym sie roznia jedne od drugich i ktore sa lepsze? -
karola91 wrote:Dziewczyny prosze o rade
Chcialam dzisiaj kupic paczke pampersow 1 i zdziwilam sie bo sa dwa rodzaje, jedne takie w jasnej paczce chyba premium care drugie takie normalne zielone. Wiecie moze czym sie roznia jedne od drugich i ktore sa lepsze?.
karola91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karola91 wrote:Dziewczyny prosze o rade
Chcialam dzisiaj kupic paczke pampersow 1 i zdziwilam sie bo sa dwa rodzaje, jedne takie w jasnej paczce chyba premium care drugie takie normalne zielone. Wiecie moze czym sie roznia jedne od drugich i ktore sa lepsze?
Tą herbatę też będę pić skoro polecacie jak można sobie pomóc to czemu nie
Pytałam na str kiddy o te adaptery i pasują do niego maxi cosi -
Czy Was tez boli żizel jak wstajecie z lozka czy kanapy? Nie wiem czy mam jechac z tym do lekarza czy to normalne..jak wstaje to czuje straszny bol, ze przez kilka sekund az chodzic bie moge. Myslalam, ze to spojenie lonowe sle teraz juz sama nie wiem. Od kilku dni juz tak mam
-
Mnie wszystko boli na dole i nie potrafię nawet określić konkretnych miejsc... czasami mam wrażenie że to taki ból jakbym (przepraszam za określenie) była posuwana przez miesiąc bez przerwy bo to takie uczucie zakwasow ???
essentiel lubi tę wiadomość