Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczynki za troskę ale nie mówiłam o mojej rewolucji. Schowalam się w łazience az mi przeszło. Nie mówiłam nic bo nie chce tego powtarzać. Never ever...myślę że cukier po pół godzinie zrobił swoje i wyniki będą jak należy.
Mam nadzieję że Wy lepiej to zniesiecie. Dla mnie to jedno z gorszych przeżyć było :p -
Dzień doberek.
Wczoraj wieczór wyladowalismy na mini imprezie u teściów. Powiedzieliśmy do 12:-D i później zaś godzina drogi do domu... Śnieg padał jak szalony, a ja jako szalony driver dałam radę
Miałam wczoraj, nie wiem jak to nazwać. Może od początku. Wczoraj przed snem położyłam się itp itd i w pewnym momencie moje serce zaczęło tak dziwnie bić.. Tak aż czułam je w przełyku. Tak bije bije bijr-przerstaje-bije, bije bije. Takie kolatania jakieś. Dziwne to było. Zaczęło mi się duszno robić... Ale nagle samo przeszło.
Dziewczyny wiedzę, że był temat nosidełka. Ja chcę kupić wózek bebetto i w nim już jest fotelik bodajże z maxi cosi. A co myślicie o bazie samochodowej??
I moja teściowa rodziła swoją prawie najmdlsoza córkę w USA i mówi, że tam są podpaski poporodowr z lodem. Nie wiecie czy w PŁ są dostępne takie cuda? Mówi, że nie ma porównania. Ze coś pieknegoy:-DKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Ja tez siedze właśnie na tej krzywej cukrowej. Bleeee. Bylo mi troche niedobrze ale teraz juz ok. Tylko pic mi sie chce a pielegniarka mówi ze nie mogę. O 9.05 drugie pobranie i o 10.05 trzecie i do domu. Jajko tu chyba zniosę.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Jedziemy na wizytę dziewczynki
Trzymajcie kciuki za ujawnienie się płci mojego maluszka
Po wizycie was na spokojnie nadrobieMilka1991, IGA.G, Justyna Sz, Lokokoko, Donia12, Reni1982, Niebieskaa, Taśka22, lis87, Jagah, Omon, Korcia, neharika lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ja zrobie miedzy swietami a sylwestrem krzywa:) najem sie na swieta jeszcze jakby mialo cos wyjsc bo niestety z synem nie dalam rady jeju robic Po 5minutach zaczelam rzygac i tak przez godzine pobranie nie wazne. tydzien pozniej zrobilam z 50mg zamiast 75i wyszlo ok ale rzygalam pp godzinie tyke wytrzymalam szok nienawidze tego badania.
Monika34 -
Witam się i ja
Ja siedzę pod gabinetem usg , zostałam przeniesiona piętro wyżej, pokój dwuosobowy i na razie jestem sama , jeśli nie będzie dużo osób to w nim będę samiutenka dlatego ze zostaje z nimi w świętatyle się dowiedziałam
Ale co się nie robi ...święta nie pierwsze nie ostatnie dam radeoby z reszta było dobrze , trzymajcie kciuki kochane za chwile wchodzę ...
IGA.G, Antonelka, ojejku, Kjopa3, Lokokoko, Donia12, Reni1982, Milka1991, misKolorowy, ilae, lis87, sy__la, Karolczyk, Jagah, Omon, nutella_, kahaśka, Korcia, Agga, vitae13, neharika, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
Koko, Iga moze lepiej idzcie z serduszkami do internisty.
Czesto w ciazy puls jest podwyzszony, szczegolnie przy zespole barlowa ale nie wiem czy z tym zwiazane sa kolatania serca.
Zespol barlowa to nic groznego ale czasami w ciazy trzeba obnizyc puls poprzez tableteczke.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka jak jeszcze powtórzą się takie kołatanie to na pewno udam się do lekarza. w dzieciństwie miała problem z sercem, tzn badali badali i w sumie mało co wyszło, że mam jakiś problem z zastawką, że czasem się nie domyka... ale później już w dorosłym życiu zawsze badania wychodziły idealnie. moja siostra w dzieciństwie miała podobnie. objawiało się to arytmią, ale tak jakby wyrosłyśmy z tego
-
Pytalam moja lekarke czy moge wpuscic cytryne do glukozy to powiedziala, ze jak chce ale jej zdaniem da sie to wypic a ona jak to podkreslila jast histeryczka i panikara. Nastawiam sie wiec pozytywnie bo ja raczej zuch jestem
Omon lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
IGA.G wrote:Antonelka jak jeszcze powtórzą się takie kołatanie to na pewno udam się do lekarza. w dzieciństwie miała problem z sercem, tzn badali badali i w sumie mało co wyszło, że mam jakiś problem z zastawką, że czasem się nie domyka... ale później już w dorosłym życiu zawsze badania wychodziły idealnie. moja siostra w dzieciństwie miała podobnie. objawiało się to arytmią, ale tak jakby wyrosłyśmy z tego
Iga czy masz wypadanie platka zastawki mitralnej?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Iga czy masz wypadanie platka zastawki mitralnej?
wiesz pochodzę z małej miejsowości, więc może i lekarze byłi średniej jakości -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zasnęłam na chwilę, wstałam i znowu mnie boli podbrzusze jak jasna cholera. co zrobić? myślicie żeby jechać do lekarza? Ja nie mogę u siebie jechać tak o na IP ani iść na jakiekolwiek badanie bez skierowania.
Czy panikuję niepotrzebnie?...Misiu2017 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]