X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • neharika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę Lecha na sylwestra! Ale teraz to marzę tylko o tym żeby święta i sylwestra być w domu a nie w szpitalu.
    Smyrnięcie to tez jest ruch

IGA.G lubi tę wiadomość

• neharika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu mi ucielo! Wrrr...
    Chciałam jeszcze napisać że ja zdecydowanie wybralabym kołyskę. W lecie robiłam w niej hamak z chusty. Korzystaliśmy z niej nawet na werandzie przed domem

• neharika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko bujalo się w hamaku w kołysce a my piliśmy kawkę przed domem

• neharika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z zabawek mogę polecić książeczki kontrastowe po 9zl w księgarni.oraz metkowce i szeleszczące zabawki od KaBu.

• IGA.G Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio była dyskusja co z sylwestrem, myślałam, że pewnie w domu spędzimy. ale postanowiliśmy udać się do znajomych na imprezkę, posiedzę ile dam radę :)

Lokokoko, Milka1991 lubią tę wiadomość

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki za troskę ale nie mówiłam o mojej rewolucji. Schowalam się w łazience az mi przeszło. Nie mówiłam nic bo nie chce tego powtarzać. Never ever...myślę że cukier po pół godzinie zrobił swoje i wyniki będą jak należy.
    Mam nadzieję że Wy lepiej to zniesiecie. Dla mnie to jedno z gorszych przeżyć było :p

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek.

Wczoraj wieczór wyladowalismy na mini imprezie u teściów. Powiedzieliśmy do 12:-D i później zaś godzina drogi do domu... Śnieg padał jak szalony, a ja jako szalony driver dałam radę :-D

Miałam wczoraj, nie wiem jak to nazwać. Może od początku. Wczoraj przed snem położyłam się itp itd i w pewnym momencie moje serce zaczęło tak dziwnie bić.. Tak aż czułam je w przełyku. Tak bije bije bijr-przerstaje-bije, bije bije. Takie kolatania jakieś. Dziwne to było. Zaczęło mi się duszno robić... Ale nagle samo przeszło. :-O

Dziewczyny wiedzę, że był temat nosidełka. Ja chcę kupić wózek bebetto i w nim już jest fotelik bodajże z maxi cosi. A co myślicie o bazie samochodowej??

I moja teściowa rodziła swoją prawie najmdlsoza córkę w USA i mówi, że tam są podpaski poporodowr z lodem. Nie wiecie czy w PŁ są dostępne takie cuda? Mówi, że nie ma porównania. Ze coś pieknegoy:-D

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • sunshine Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez siedze właśnie na tej krzywej cukrowej. Bleeee. Bylo mi troche niedobrze ale teraz juz ok. Tylko pic mi sie chce a pielegniarka mówi ze nie mogę. O 9.05 drugie pobranie i o 10.05 trzecie i do domu. Jajko tu chyba zniosę.

Milka1991 lubi tę wiadomość

atdc2n0at8s9ecys.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lokoko ja ze dwa razy miałam takie kołatanie serca i też się zastanawiam czy to normalne, dołączam się do pytania :)

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy na wizytę dziewczynki :) Trzymajcie kciuki za ujawnienie się płci mojego maluszka :)
    Po wizycie was na spokojnie nadrobie :)

Milka1991, IGA.G, Justyna Sz, Lokokoko, Donia12, Reni1982, Niebieskaa, Taśka22, lis87, Jagah, Omon, Korcia, neharika lubią tę wiadomość

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobie miedzy swietami a sylwestrem krzywa:) najem sie na swieta jeszcze jakby mialo cos wyjsc bo niestety z synem nie dalam rady jeju robic Po 5minutach zaczelam rzygac i tak przez godzine pobranie nie wazne. tydzien pozniej zrobilam z 50mg zamiast 75i wyszlo ok ale rzygalam pp godzinie tyke wytrzymalam szok nienawidze tego badania.

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine ja podobnie jak Iga obserwuje otoczenie :D jeszcze 20 minut i mnie tu nie ma ;)

IGA.G lubi tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :-)
    Ja siedzę pod gabinetem usg , zostałam przeniesiona piętro wyżej, pokój dwuosobowy i na razie jestem sama , jeśli nie będzie dużo osób to w nim będę samiutenka dlatego ze zostaje z nimi w święta :O tyle się dowiedziałam :-/ :-(
    Ale co się nie robi ...święta nie pierwsze nie ostatnie dam rade :-) oby z reszta było dobrze , trzymajcie kciuki kochane za chwile wchodzę ...

IGA.G, Antonelka, ojejku, Kjopa3, Lokokoko, Donia12, Reni1982, Milka1991, misKolorowy, ilae, lis87, sy__la, Karolczyk, Jagah, Omon, nutella_, kahaśka, Korcia, Agga, vitae13, neharika, niania.ogg lubią tę wiadomość

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koko, Iga moze lepiej idzcie z serduszkami do internisty.
    Czesto w ciazy puls jest podwyzszony, szczegolnie przy zespole barlowa ale nie wiem czy z tym zwiazane sa kolatania serca.
    Zespol barlowa to nic groznego ale czasami w ciazy trzeba obnizyc puls poprzez tableteczke.

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka jak jeszcze powtórzą się takie kołatanie to na pewno udam się do lekarza. w dzieciństwie miała problem z sercem, tzn badali badali i w sumie mało co wyszło, że mam jakiś problem z zastawką, że czasem się nie domyka... ale później już w dorosłym życiu zawsze badania wychodziły idealnie. moja siostra w dzieciństwie miała podobnie. objawiało się to arytmią, ale tak jakby wyrosłyśmy z tego

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytalam moja lekarke czy moge wpuscic cytryne do glukozy to powiedziala, ze jak chce ale jej zdaniem da sie to wypic a ona jak to podkreslila jast histeryczka i panikara. Nastawiam sie wiec pozytywnie bo ja raczej zuch jestem :-)

Omon lubi tę wiadomość

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IGA.G wrote:
    Antonelka jak jeszcze powtórzą się takie kołatanie to na pewno udam się do lekarza. w dzieciństwie miała problem z sercem, tzn badali badali i w sumie mało co wyszło, że mam jakiś problem z zastawką, że czasem się nie domyka... ale później już w dorosłym życiu zawsze badania wychodziły idealnie. moja siostra w dzieciństwie miała podobnie. objawiało się to arytmią, ale tak jakby wyrosłyśmy z tego

Iga czy masz wypadanie platka zastawki mitralnej?

• IGA.G Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Iga czy masz wypadanie platka zastawki mitralnej?
    powiem ci, że nie wiem dokładnie co mi dolegało/dolega... jak byłam mała rodzice chodzili ze mną i siostrą do lekarzy i mówili o zastawce. a później już w okresie dojrzewania i później wszystkie objawy minęły. głownym objawem było kłucie serca. miała kilka razy w dorosłym życiu i wyniki były idealne więc nie robiłam jakichś specjalnych dalszych badań. może powinnam...

wiesz pochodzę z małej miejsowości, więc może i lekarze byłi średniej jakości

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 12:00

• aniołkowa mama Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zasnęłam na chwilę, wstałam i znowu mnie boli podbrzusze jak jasna cholera. co zrobić? myślicie żeby jechać do lekarza? Ja nie mogę u siebie jechać tak o na IP ani iść na jakiekolwiek badanie bez skierowania.
    Czy panikuję niepotrzebnie?...

Misiu2017 lubi tę wiadomość

Córcia jest z nami :)

04.2016 Aniołek [*]
    11.2015 Aniołek [*]
‹‹ 1051 1052 1053 1054 1055 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ