Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iga ja mam identycznie to samo. Niedomykalosnosc zastawki mitralnej. W gimnazjum to u mnie zdiagnozowali. I też w niedużym stopniu:)) i pamiętam że właśnie w gimnazjum miałam takie kołatania i zarzywalam propranolol czy coś takiego na obniżenie pulsuKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
IGA.G wrote:ja leczyłam się u Tkaczuk Wlach i ona mi poleciła ten magnez, a Swatowski jak się zapytał czy biorę jakiś magnez to mu powiedziałam jaki i powiedział że ok. tylko zwiększył dawkę do 3x2 jak miałam bóle brzucha. a teraz 2x2. a ty do kogo chodzisz?
Iga a zrobisz zdjecie magnezu? Ja też mam magnez b6 forte i tam dawka magnezu jest duuzo mniejszaReni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Jastin76 wrote:Witam się i ja
Ja siedzę pod gabinetem usg , zostałam przeniesiona piętro wyżej, pokój dwuosobowy i na razie jestem sama , jeśli nie będzie dużo osób to w nim będę samiutenka dlatego ze zostaje z nimi w świętatyle się dowiedziałam
Ale co się nie robi ...święta nie pierwsze nie ostatnie dam radeoby z reszta było dobrze , trzymajcie kciuki kochane za chwile wchodzę ...
Daj znać po usg co słychać u maluszka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 09:30
-
Zapytalam o ta wade w sercu bo ja mam cos takiego co nazywa sie wypadanie lewego platka zastawki mitralnej.
Moze to objawiac sie szmerem w sercu i moze byc wieksze zapotrzebowanie na magnez.
Ja niczym tego nienleczw bo to taka wada, ze nie wada. Jedyne ograniczenie wg kardiologa jest takie, ze nie moge skoczyc na bungy bo cos moze nie domknac sie ale dla mnie skok na bungy to taka rozrywka jak lotnw kosmos
No ale slyszalam ze w ciazy moze pojawic sie arytmia chyba. U mnie poki co nic nie dzieje sie.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Jesteśmy po wizycie niestety okazało się że dzisiaj była wizyta bez USG z samą położną
Tak więc drogie dziewczynki ja mam w sobie moją kochaną niespodziankę z bijącym serduszkiem 137 uderzeń na min
Antonelka, Reni1982, Misiu2017, Milka1991, Donia12, lis87, eforts, Lokokoko, nutella_, Korcia, Kjopa3, neharika, pati87 lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dziewczyny podpowiedzcie coś... ból podbrzusza... utrzymuje się u Was długo jak ma miejsce? Tępy ból, do wytrzymania ale boli z przerwami od 5... Prooooszę o podpowiedzi. Jestem sama, mąż poza zasięgiem, nie wiem kompletnie co robić. Jeszcze próbuję kawę, może to jelita i uda mi się załatwić..
Zeby się "zrelaksować" oglądam aukcję sprzedającego od miśKolorowy. Kurcze. Super ceny. A ja wczoraj tyle zamówiłam gdzie indziej :p Jeśli jesteś wysoka to nie polecam koszul Italian fashon, mam taką i ledwo mi tyłek zakrywa. Nie wiem jak ja ją zmierzyłam wcześniej.Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Ja mam wyizyte polowkowa jutro,ale kurcze tutaj u mnie w Szwajcarii to nie robia zadnej krzywej glukozy i tak mysle moze sama sie gdzies zapisze skoro to wazne ? albo zapytam mojego lekarza.
co do koszy mojzesza ja poszukalam, przejrzalam, dotknelam kilka i jakies takie niestabiene mi sie wydawaly, ale mysle ze to sprawa indywidualna. Zlozylismy juz Next2me i jest naprawde super zobaczymy na jak dlugo wystarczy.
Pozdrawiam i milego dnia, wszystkim17.03.2017Sofia
-
Vero
Ja mieszkamw Szwajcarii i w styczniu będę miała krzywą cukrową... też pewnie jutro się dowiesz, że na następnej wizycie krzywa. Ja jestem po połówkowych. w jakim kantonie mieszkasz?
Sama niestety nic nie możesz. Bez skierowania nie zrobią Ci żadnego badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 09:59
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Pewnie zrobią Ci na następnej wizycie. Ja też mam na kolejnej po połowkowych. Ja mieszkam w Lausanne. Szkoda, że to kawał drogi. No i u Ciebie mówią po niemiecku^^ heh
Co do badania to wiesz, że każdy kanton się tu rządzi swoimi prawami...więc ja tam nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 10:10
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Witam Was dziewczyny
ja rano byłam na badaniu tsh i ft4 wyniki około 17 a jutro do endokrynologa .
Mnie bardzo często poboluje brzuszek - dół brzuszka jak za długo siedzę , chodzę , denerwuje sie lub maluszek wierci sie bardzo nisko . Postanowiłam ze będę brała asparagin 3 razy dziennie po 1 tab.Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Dzięki Misiu za odpowiedź. Ale miewasz ten ból bardzo długo czy dość szybko przechodzi? U mnie wszystko było ok. Wczoraj 2 razy po kilka minut miałam jakiś ból i dziś od 5.
W Asparginie jest bardzo mała dawka magnezu więc myślę, że spokojnie możesz brać.Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
aniołkowa mama wrote:Dziewczyny, zasnęłam na chwilę, wstałam i znowu mnie boli podbrzusze jak jasna cholera. co zrobić? myślicie żeby jechać do lekarza? Ja nie mogę u siebie jechać tak o na IP ani iść na jakiekolwiek badanie bez skierowania.
Czy panikuję niepotrzebnie?...Synek :* urodzony 1.04.2017 -
aniołkowa mama wrote:Dziewczyny podpowiedzcie coś... ból podbrzusza... utrzymuje się u Was długo jak ma miejsce? Tępy ból, do wytrzymania ale boli z przerwami od 5... Prooooszę o podpowiedzi. Jestem sama, mąż poza zasięgiem, nie wiem kompletnie co robić. Jeszcze próbuję kawę, może to jelita i uda mi się załatwić..
Zeby się "zrelaksować" oglądam aukcję sprzedającego od miśKolorowy. Kurcze. Super ceny. A ja wczoraj tyle zamówiłam gdzie indziej :p Jeśli jesteś wysoka to nie polecam koszul Italian fashon, mam taką i ledwo mi tyłek zakrywa. Nie wiem jak ja ją zmierzyłam wcześniej. -
ojejku dzięki za wszystkie rady, kcyk na pewno zakuipę, bo zakochałam się w nim, mam nadzieję, że nasz maluszek również go pokocha
a przedmiotów od tego sprzedającego wybrałam mnóstwo już za powiedziałam M że wydam tam majątek, tylko muszę się do laptopa męża dorwać jak będzie w domu (zabiera go niestety do pracy) żeby zrobić zamówienie, bo z tel nie dam rady
a materacyka poszukam do gondoli tak jak piszesz, bo do tej pory znalazła tylko takie cienki piankowe na 3cm, a to wydaje mi się mało stabilne w koszu, ale jeszcze poczytam i się rozejrze
Jastin czekam na informacje od ciebie i maluszka, dobrze że masz pozytywne nastawienie♥ a jak lekarze z tego nowego oddziału mówią coś więcej na temat leczenia, czy też każą tylko leżeć i czekać?
Aniołkowa mama lepiej jedź do swojego lekarza i sprawdź skoro ma to cię stresowac
A koszule zamierzam kupić tylko, że ja mam 160cm to chyba będzie dobra..? Ty jesteś wyższa?