Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jak maluszek się rozpycha i czuje macicę wygląda to mniej więcej tak
Chwile mam takie śmieszne wzniesienia i jak dotykam to jakbym arbuza połknęła a za chwilę puszcza i brzuszek się robi normalny
PS właśnie moje dziecko zaczęło swój 3-4 godzinny maraton nocnych kopniakówLokokoko, agadana, neharika, karolyn, Antonelka, Omon, Szczęśliwa Mamusia, Jagah, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:U mnie jak maluszek się rozpycha i czuje macicę wygląda to mniej więcej tak
Chwile mam takie śmieszne wzniesienia i jak dotykam to jakbym arbuza połknęła a za chwilę puszcza i brzuszek się robi normalny
PS właśnie moje dziecko zaczęło swój 3-4 godzinny maraton nocnych kopniaków
Piękne:)))
U mnie aż tak nie widać...może Dzidziuś mniejszy?
Ile Malenstwo mierzy,waży?Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Reni a nawet nie wiem ile waży maluszek ostatnio był 3 dni młodszy niż według OM więc chyba nie jest jakimś wielkoludem
Reni1982 lubi tę wiadomość
Sallvie to pewnie dzidziuś, a nawet jeśli nie to przyjmijmy że tak. :-Dhahaha
Mój Filipek waży 350g a już go widacxdWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 23:43
sallvie, Reni1982 lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Koko Nawet jak to macica to i tak wiadomo że to dzidziuś się tam akurat ułożył
sallvie wrote:agadana Ja mam problem z hemoroidami jeszcze sprzed czasów ciąży i u mnie też nie ma jakichś specjalnych objawów typu swędzenie. Po prostu czasem jak się podcieram jest trochę krwi to tyle ale muszę Ci powiedzieć że kiedyś sama się przestraszyłam bo też w pierwszej chwili myslalam przy podcieraniu że cos jest nie tak i jakieś plamienie mam czy coś a potem mnie oswieciło
Tylko ja od tamtej pory byłam już 4-5 razy w toalecie (na siku) i za każdym razem klka kropelek krwi poleciało i na papierze widać
-
agadana wrote:Tylko ja od tamtej pory byłam już 4-5 razy w toalecie (na siku) i za każdym razem klka kropelek krwi poleciało i na papierze widać
Jedź na IP będziesz spokojniejsza jeśli chcesz ale ta krew to w końcu z "przodu" czy "tyłu" się wydobywa?Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:Jedź na IP będziesz spokojniejsza jeśli chcesz ale ta krew to w końcu z "przodu" czy "tyłu" się wydobywa?
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Leniwie się witam. Wstawać mi się nie chce a tu dziecko do przedszkola trzeba wyprawić. Na termometrze widzę zachęcające -7st to musi być na zewnątrz baaardzo przyjemnie.
Spróbuję się dzisiaj umówić do internisty bo wszystko mnie swędzi a skóra gładka bez żadnych zmian. Za wcześnie na cholestaze ale wolę mieć zrobione badania i drapać się spokojnie niż się denerwować.
-
Agadana mialam podobnie naczynko peklo:/
Dzisiaj polowkowe juz sie doczekac nie mozemy
Jula Ja mam zalozony szew dzisiaj sie dowiem czy wszystko ladnie trzyma Tez mysle ze moze bedzie marzec a nie kwiecien:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 08:10
misKolorowy lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia