Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Mi się marzy 3 dzieciaczkow ale jeżeli będzie to trzecie to dopiero za parę lat
madziaaa lubi tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Antonelka, a Ty robisz więcej badań itd w związku z ciąża z invitro? Czy prowadzą jak zwykłą ciążę?
Tymczasem nie - wg wiedzy, ktora posiadam to w zasadzie prowadzenie ciazy z in vitro na poczatku (I trymestr) wymaga opieki lekarza, ktory specjalizuje sie w prowadzeniu ciaz in vitro ale nie jest to regula. Generalnie chodzi o odstawienie progesteronu w odpowiednim momencie. Ja mialam cykl naturalny i nie bylam stymulowana wiec progesteron w formie luteiny i lutinusa mam w sensowenj dawce.
Przed in vitro robi sie duzo badan, ktorych czesci juz nie bede teraz musiala robic a lekarze je zlecaja na poczatku ciazy (wzzelki badania na hiv, toxo, cytomegalie, kily, generalnie wirusowka).
madziaaa, kahaśka lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
ja jestem ze slaska tez
dziewczyny ja juz schizuje... tak jakby troche krwi po wizycie w toalecie ale tylko po fakcie potem juz zupelnie nic. i teraz chodze i sprawdzam co chwile- normalnie jakby mi sie zly sen pojawil i cisza.
dobrze, ze jutro mam wizyte to sprawdzi co i jak;) pecherzyka moze i nie bedzie jeszcze, ale leki mi przepisze przynajmniej
aaa boje sie! chyba na bete rano polece..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny