Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dziewczyny za ciepłe słowa
wiem, że muszę wierzyć, że teraz będzie dobrze. Mam nadzieję, że skoro Bóg nam dał teraz dzieciątko będzie się nami opiekował i wszystko będzie dobrze
kahaśka, Antonelka, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizytę we wtorek ... lekarz kazał przyjechać na USG boję się że to za wczesnie ale Idę zobaczymy. Ja mam zakaz przytulanek przez wcześniejsze poronienia i przez bóle brzucha które mi dokuczaja. Ale podobno jak nie ma plamien i bolow brzucha to można
Milka1991 lubi tę wiadomość
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Agguś to mega kciuki za jutrzejszą wizytę, przynieś nam piękne wieści
Angie ja się bałam ale mąż nalegał więc się poddałam, różnicy nie zauważyłam.
Ale i tak na najbliższej wizycie zapytam ginka czy nie ma przeciwwskazań
A u mnie burza za rogiem, jejciu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Dziś ponawiałam test i pokazała się druga gruba krecha
Dziewczyny, bardzo Was przepraszam, za zamieszanie, ale stwierdziłam, ze nie będę jednak w stanie udzielać się tu na forum.Obowiązki i dziecko które jest wulkanem energii mi to wyraźnie uniemożliwiają. Jeśli kiedyś się u mnie uspokoii, to wrócę z nowym kontem, ale powołań się na moje pierwsze posty
. Także możecie mnie usunąć z pierwszej strony. Nie będę blokować miejsca i loginu
Trzymajcie się dzielnie. Wszystkim mamom życzę dużo siły, spokojnych 9 miesięcy i bez bolesnych porodów
Pozdrawiam gorąco:)
SweetDreamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 20:57
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny