Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie piersi bolą to trzecia ciąża. Zawsze miałam malutkie piersi a teraz są pełniejsze. Kupiłam maść cynkowa. Farmaceuta stwierdził że nie wie czy można stosować. Byłam na izbie to lekarz powiedział ze nie wie czy to świerzb. Nie wygladam na brudasa wiem o tym ale można.sie przecież zarazić. Jutro Idę do przychodni a.dzis madc cynkowa idzie w ruch
kahaśka, Milka1991 lubią tę wiadomość
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej zakręcona żona, witaj wśród kwietniowek. Musisz być dobrej myśli. U mnie pierwsza ciąża poroniona. W drugiej bylo wszystko ok, a do wizyty i tak sie stresowalam. Teraz to moja 3 ciąża i pomimo, iż w drugiej bylo ok, to i tak boję sie powtórki z rozrywki. Wizyta dopiero 12.08. Czas będzie sie dluzyc, a w dniu wizyty bedzie zgryz paznokci ze strachu. Na czescie po to jedy to forum, zeby min. wylac swoje obawy.
-
madziaaa ja mialam pare razy uczucie jakby byl naplyw mleka ( nie karmie od niecalego miesiaca) no i zrobily sie pelniejsze i nic poza tym jesli chodzi o piersi
jak glodnieje, to mdlosci.
ZakreconaŻona- gratuluje ;* bedzie tym razem dobrze ! -
Zakręcona witam
My wszystkie też się stresujemy, jedne bardziej, drugie mniej, myślę że kluczowe dla nas będzie pierwsze usłyszenie serduszka, a to może już w tym tygodniu się zdarzy u którejś z nas.
Na razie bądź dobrej myśli i czekaj cierpliwie na wizytę ja mam zrobić betę w środę i jeśli będzie ponad 1000 mIU to wizytuję tego samego dnia i też się już nie mogę doczekać, bo chciałabym zobaczyć ładny zarodeczek
-
nick nieaktualny
-
Ja się bardzo boję i stresuje pierwsza ciąża poroniona w 7tc nastepna ciąża to cały czas plamienia, poród przedwczesny w 23tc i niestety syn nie przeżył ;( teraz strach jest ogromny ale próbuje myśleć pozytywnie teraz musi być dobrze nie dopuszczam innej możliwości
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Ostra infekcja nerek i uk. moczowego bardzo szybko postępujące zakażenie zanim zostało opanowane pęcherz zaczął wchodzić do macicy i uciskać małego dwa dni wcześniej byłam u lekarza z wynikami i wszystko było ok więc bardzo szybko postępująca infekcja i wiecie co było to rok temu w lipcu i teraz w lipcu zaszłam w ciążę Makasiu dał nam prezent na swoje urodzinki
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Zgadza się Maksiu czuwa
Ja mam dola. Trzecie Dzieciątko w drodze. A mój facet najwidoczniej nie traktuje mnie poważnie. Teraz sie boi moich rodziców bo gada że na pewno będą pytać jakie plany itd... a jak ja pytam go co dalej to dał do.zrozumienia że mu pasuje tak jaj jest teraz żadnego ślubu nie chce oświadcza się nie zamierza. Pan wygodnicki. Płakać mi się chce. Bo gada że jeszcze nie jest niczego pewny. Jaka ja jestem naiena[img][/img] -
Fufka - bardzo współczuję Ci Twoich przeżyć, mam w rodzinie osobę, która też właśnie w okolicach 23 tc urodziła córeczkę, która przeżyła niestety tylko 6 dni... Teraz znowu jest w ciąży i jest to 14 tydzien, cała drży i my też, nie wyobrażam sobie nawet jak musisz się bać, a ja tu "świeżynka" przeżywam bóle brzucha niepotrzenie
Angelika - nie fajnie, że facet nie chce się deklarować, na pewni czułabyś się bezpieczniej, a rodzice mają racje... 3 dzieci i on nie jest pewnien ?11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Angie ja myślę, że Twojego faceta po prostu przerasta sytuacja, musisz być cierpliwa i czekać, nie naciskaj, faceci tego nie lubię. Za jakiś czas delikatnie wróć do rozmowy, a może wcześniej sam to zrobi, nic na siłę
Fufka musisz teraz bardziej uważać na siebie i wszystko będzie dobrze
Dziewczyny czy któraś wizytuje przede mną? w poniedziałek albo wtorek?