Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam fb. Lat 25. Kropek bedzie moim drugim dzieckiem. Syn w październiku skonczy 2 lata..
Aaaa przyjmuje zaklady...W ktorej macicy jest kropek?? Podczas cc okazalo sie ze mam DWIE macice jednorozne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 21:22
-
paulina.b.1991 wrote:Ja mam fb. Lat 25. Kropek bedzie moim drugim dzieckiem. Syn w październiku skonczy 2 lata..
Aaaa przyjmuje zaklady...W ktorej macicy jest kropek?? Podczas cc okazalo sie ze mam DWIE macice jednorozne.Obstawiam prawą ;p
-
Paulina to tak jak u mnie w sensie z dziećmi
mój Niko tez w październiku skończy dwa lata
co do porodu to tez długo się meczylam i to chyba z najgorszym skorczami bo krzyzowymi akcja na dobre zaczęła się ok 17 ( skorcze miałam już od 10 rano) dopiero o 5 rano zrobili mi cc w trybie natychmiastowym bo mały już tracił tętno...niestety przez bardzo jego zły stan zdrowia zobaczyłam go dopiero po 12h
przed 2 doby był na ION pod tlenem ale całe szczęście później w miarę szybko nabrał siły
-
Dzięki
wypiłam sobie herbatę miętową, lepiej mi więc to chyba jakies wzdęcia i nie wiadomo co innegomacica jest raczej duzo nizej. Troche schizuje i doszukuje sie podobnych bóli jak przy poronieniu. Przeczytałam juz chyba tysiac stron o c.biochem, c.pozamac. i o innych schorzeniach ;/
Co do testów
dziewczyny mi facelle z rossmana pokazał blada kreske <ale widoczna dobrze nawet na zdjęciu> przy bhcg 9. ale to chyba jest zalezzne od organizmuAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Witajcie dziewczyny!!! Według belly jestem w 5tyg0d ciazy
jest to moja druga ciaza
Na razie nie odczuwam jakiś dolegliwych objawow , jedynie ciągniecie w brzuchu i czasami jakies zaklucie
termin według belly jest na 3 kwietnia ale wiadomo zobaczymy jak sie pójdzie do ginekologa itp
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Anulk88k wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy wy macie takie rozpierajace bole na wysokosci pępka? sama nie wiem jak je opisac ;/ sa dziwne. Niby ciagniecie, niby nie.... Nie wiem czy to zwiazane z macicą czy z zołądkiem? Bo mega nudności też mam i mi sie to miesza ;/
Jakie bóle są niepokojące?
Też mam takie bóle od czasu do czasu w okolicach pępka, nie wiem jak to określić, takie jakby ciągnięcie, wypychanie pępka na zewnątrz.
Mnie to w ogóle cały czas boli brzuch, byłam już z tym u lekarza, mam zwolnienie więc dużo odpoczywam.11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Ejda665 wrote:Też mam takie bóle od czasu do czasu w okolicach pępka, nie wiem jak to określić, takie jakby ciągnięcie, wypychanie pępka na zewnątrz.
Mnie to w ogóle cały czas boli brzuch, byłam już z tym u lekarza, mam zwolnienie więc dużo odpoczywam.
Dzięki Ejda
troche mnie to uspokoilo ze sama nie jestem z takim problememAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Dzień dobry
Fufka dzięki za sugestię, czekam na kolejne
Kleopatra witam i gratuluję, na kiedy Ci wypada termin?
Anulk nic się nie martw, każda z nas przechodzi teraz w organizmie małą rewolucję, on się musi przyzwyczaić do tej sytuacji, jeszcze wiele dziwnych objawów nas czeka
paulina.b to pewnie lewy domek zajęty
Mimi witam i Ciebieale masz słodkie łóżeczko na avatarze, też takie chcę dla mojej ewentualnej córci
Kahaśka ja też nie mogę spać...
Angie świerzbem mozna sie zarazic nie tylko przez dotyk ale zainfekowana posciel czy reczniki etc. mszeruj jak najszybciej do lekarza, najlepiej od razu dermatologa, bo możesz zarazić wszystkich domowników, wypierz pościel, ręczniki, ubrania. Na własną rękę się nie lecz bo leki mogą zaszkodzić dziecku. Lekarz wie co mogą stosować kobiety w ciąży. Nie panikuj ale idż jak najszybciej do lekarza żeby już zacząć walkę z tym dziadostwem... -
Milka no właśnie byłam wczoraj i moją rodzinna jest dermatologiem i stwierdziła że jak jestem w ciąży to ciężko z lekami. Bo nie ma pewności czy nie zaszkodzą na płód itd... zapisała crotamiton. A ja się boję stosować. Jestem panikara. Od poniedziałku na 2 tyg ona na urlopie. Nie wiem może zadzwonie na oddział gin i zapytam przez tel ginekologa. Tak się wstydzę
[img][/img]
-
angelika nie ma co się wstydzić. Stało się i teraz trzeba z tym dziadem walczyć. To nie Twoja wina, że ktoś Ci te dziadostwo sprzedał. Ty masz na tyle rozwagi, że będziesz uważać, żeby innych nie zarazić i samej się wyleczyć i to jest najważniejsze, więc wstyd schowaj do kieszeni i łap za telefon