Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem jak ma sie olejek herbaciany do ciazy i glebokiego przenikania ale na pewno ma dzialanie odkazajace. Poczytaj o tym. I byc moze warto przypudrowac (chociazby pudrem dla dzieci) alby wysuszyc.
Szkoda, ze ta dermatolog nie przepisala jakaies robionej w aptece masci opartej na naturalnych skladnikach.
Jakis czas temu mialam problem z pekajaca skora na platku na uchu i jak lekarka dowiedziala sie, ze orzygotowuje sie do ciazy to wlasnie takie mazidlo robione przepisala.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnyAngelika1984 Kochana idź nawet prywatnie do innego gin samej nigdy nie bierz lekow lepiej najpierw z gin się skonsultuj
.
A u mnie kochane nadal brak @ , no nic poczekam do Piątku , mam wtedy wizytę u gina zobaczymy co powie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 10:48
-
Angelika maść cynkowa kupisz chyba bez recepty.
Milka belly wskazuje termin na 3.04. Wiecie że dopiero wstałam? Starszaki na noc u babci i spałam do 10! Ja objawów też nie mam oprócz lekkich nudności. W poprzednich ciazach ani razu nie zwymiotowalamMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Angie maść cynkowa jest bez recepty i kosztuje parę złotych, może skocz do jakiejś apteki i zacznij się już dziś smarować, a jutro faktycznie zadzwoń na jakąś dyżurkę pielęgniarek w szpitalu albo po porostu idź na sor, schowaj wstyd do kieszeni, Wasze zdrowie jest ważniejsze...
-
angelika1984 wrote:Wyczytalan że jak najbardziej bezpieczne w ciąży jest stosowanie siarki w wazelinie. Albo maść cynkowa. Ale skąd receptę na takie coś
Masc cynkowa jest bez recepty w aptece.
A co do masci robionych - to dobry dermatolog (ale taki myslacy - nie wiem skad jestes, ja mam takiego w Warszawie)7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnyMam pytanie magdzia pisałaś, że nie masz zadnych objawów. A tak w ogóle, to pytanie do dzieqczyn w 2 ciazy. Piersi was może bolą? U mnie jedynie podbrzusze, a piersi nic, a nic. Może to dlatego, że zaledwie 4 mies. Temu przestalam karmić i wszystko jeszcze hmmm jak to ująć porozciagane.
-
madziaaa wrote:Mam pytanie magdzia pisałaś, że nie masz zadnych objawów. A tak w ogóle, to pytanie do dzieqczyn w 2 ciazy. Piersi was może bolą? U mnie jedynie podbrzusze, a piersi nic, a nic. Może to dlatego, że zaledwie 4 mies. Temu przestalam karmić i wszystko jeszcze hmmm jak to ująć porozciagane.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny