Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Goja88 jasne zapraszamy
Jeśli chodzi o betę to ja w jakieś 10dpo - 17, 12 dpo - 33, i tyle, więcej nie robię aż do środy bo wtedy mam wizytę u ginka i nadzieję na ładny zarodeczek
Aleksander to bardzo ładne imię, jest u mnie na drugim miejscu po Tymku
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milka1991 wrote:Goja88 jasne zapraszamy
Jeśli chodzi o betę to ja w jakieś 10dpo - 17, 12 dpo - 33, i tyle, więcej nie robię aż do środy bo wtedy mam wizytę u ginka i nadzieję na ładny zarodeczek
Aleksander to bardzo ładne imię, jest u mnie na drugim miejscu po Tymku
Dzięki
A co do imion to u mnie ustalone już od paru lat córeczka Maja synek Oliwiernie mogę się doczekać żeby zobaczyć to maleńkie serduszko
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Milka kochana zerknij na listę Marcówek mają tak wyodrębnione daty jest fajnie czytelnie może też zrobić u nas podobnie? Mam nadzieję, że się nie pogniewasz za ten post
Ps. Jeśli urywa wam posty przez emotoikony to dlatego, ze trzeba je robić ręcznie w sensie : i ) a nie gotowe Bo po gotowych z tel. I komp. urywa właśnie resztę postaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 15:42
Milka1991, Antonelka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a powiedzcie mi czy wy macie takie rozpierajace bole na wysokosci pępka? sama nie wiem jak je opisac ;/ sa dziwne. Niby ciagniecie, niby nie.... Nie wiem czy to zwiazane z macicą czy z zołądkiem? Bo mega nudności też mam i mi sie to miesza ;/
Jakie bóle są niepokojące?Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
moja lobuziora kochana wlasnie meczy kota wiec mam chwilke zeby was nadrobic
gratuluje kolejnym kobitkom wspanialych nowin i witam w naszym gronie
anulk88k ja mam wrazenie jakby moje narzady wewnetrzne czasem sie przestawialy
ja rodzilam rowniez w zeszlym roku w majutermin mialam wtedy na ostatniego kwietnia
niestety skonczylo sie cc, choc meczylam sie ponad dobe (to ja taka uparta bylam), ale Wiki okazala sie za duza na moje mozliwosci, bo rozwarcie nie postepowalo
-
Fufka30 wrote:Jeśli urywa wam posty przez emotikony to dlatego, ze trzeba je robić ręcznie w sensie : i ) a nie gotowe Bo po gotowych z tel. I komp. urywa właśnie resztę posta
tak właśnie podejrzewalam, bo w ostatnich dwóch postach uwazalam na emotki i bylo Oki
niemniej jednak dobrze miec potwierdzone info :-*
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur
-
Witam dziewczyny, ja tak nieśmiało dołączam bo jakoś nie moge uwierzyć że jestem w ciązy. Zrobiłam 4 testy, wszytskie pozytywne ale wszytskie z baaaaardzo bladymi kreskami. To moja 3 ciąża i zawsze miałam wyraźne kreski a tu niby już 35 dc a takie bledziochy. Macie pomysł dlaczego?
-
Kleopatra wrote:Witam dziewczyny, ja tak nieśmiało dołączam bo jakoś nie moge uwierzyć że jestem w ciązy. Zrobiłam 4 testy, wszytskie pozytywne ale wszytskie z baaaaardzo bladymi kreskami. To moja 3 ciąża i zawsze miałam wyraźne kreski a tu niby już 35 dc a takie bledziochy. Macie pomysł dlaczego?
-
nick nieaktualnyAnulk macica raczej to nie jest. Na tym etapie jest jeszcze niziutko. Co do bóli, to u mnie jedynie podbrzusze. Raz kłucie, a raz rozciąganie. Raz prawa, a raz lewa strona. W pierwszej ciąży miałam kłucie w okolicach pępka. Pojawiało się i znikało. Nie wiadomo z czego, tak po prostu. Lepiej się przyzwyczaj w ciąży różne dziwne pikania brzucha będziesz miała:) A co do kresek, to może zależy od testu i jego czułości. Nie schizujcie się dziewczyny i na wszelki nie róbcie już żadnych testów:)
Pozdrawiam i dobranoc
Kleopatra, Mimi1990 lubią tę wiadomość