Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia piękna beta, tylko pozazdrościć, jest naprawdę duże prawdopodobieństwo że usłyszysz to serduszko
A ja się udzielam ze Świętokrzyskiego
Anulk co się dzieje?
Aguś mnie też kusi jak cholera, już zniosłam z 10 jajek a do środy pewnie drugie tyle...ale Mąż mówi że nie ma sensu, żebym była cierpliwa bo na pewno wszystko jest dobrze i po czym w ogóle ja wnioskuję że coś może być nie tak?
Ja oczywiście nie mogę spać od rana, więc Mążek jeszcze leżakuje, a ja siedzę w kuchni z laptopkiem i kakaomadziaaa, magdzia26, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem, ze wiedziec o ciazy wczesnie to zadna radosc - tzn radosc jest ale ten strach jest koszmarny.
Moja kolezanka dowiedziala sie o ciazy przy becie 60 tys. Oczywiscie na kazdym etapie przyszlej mamie towarzyszy niepokoj no ale beta 60 tys daje swego rodzaju spokoj.madziaaa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Kasieniaczku to mimo wszystko powodzenia na wizycie, i nic się nie martw, masz przepiękną betę i ja na Twoim miejscu czułabym się spokojna. Ja w zeszłym tygodniu w środę miałam betę 33 mIU i tyle do tej pory wiem, więc cholernie się martwię czy w ogóle i o ile przyrosła...a będę robić betkę w środę
madziaaa no niby tak, wiem że niektóre dziewczyny mają dopiero za dwa tygodnie itd. ale ja wtedy poszłabym ze dwa razy na betę dla świętego spokoju
Antonelka dobrze prawisz, też wolałabym się później o tym dowiedzieć i na pewno bym poczekała z betą, ale że kończyła mi się umowa, to musiałam wiedzieć na czym stoję...no i się okazało 17 mIU a dwa dni później 33
madziaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na betę nie idę, bo wiem niestety z własnego doświadczenia, że przy pustym jaju beta też pięknie rośnie. Tak było u mnie. Jedyne co wyklucza, to ciążę pozamaciczną. No ale jak idzie się po 5 tyg. to usg też ją wykluczy, albo nie daj Boże potwierdzi. Ja właśnie dlatego chyba się wybiorę w tym tyg. Wizytę miałabym chyba na jutro, albo piątek. W 5 tyg. i 3 dniu już powinno być widać pęcherzyk - tak mi się wydaje.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
ja uważam że jeżeli zrobienie bety może któraś uspokoić to po co się meczyc...ja też w sobotę miałam jej nie robić ale stwierdziłam że jak nie mam żadnych objawów to lepiej zrobić niż stresowac siebie i dzidzie
madziaaa, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Hej wam. Ja też jakbym mogła to też bym chodziła na betę co chwilę. A na usg.co tydzien hehehh. Kurcze dziś rano mój wyczail że piszę na forum i powiedział że to wstyd tak pisać takie głupoty jak ja... ale i tak będę pisać tylko bardziej się ukrywać heheh
[img][/img]
-
Dziewczyny jestem załamana.
Mój partner powiedział że uważa że to zły moment i że powinnam usunąć ciążę.
Nigdy bym się nie spodziewała że coś takiego od niego usłyszę.
Że możemy spróbować za rok jak zrobimy to co planowaliśmy. Jest na mnie zły i Obrażony. I mówi nawet ze powinniśmy się rozstać..
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
nick nieaktualnyWitajcie moje drogie
chyba na to wygląda że jednak być może u was zagoszczę na stałe , na razie nie zapeszam , @ wciąż nie mam i nie wiem czy to ciąża czy nie beta niska była , a @ nadal nie mam już powinnam dostać , na prawdę już zaczynam się martwić , w piątek idę na wizytę do gina , muszę jakoś wytrzymać do piątku.