Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyślę, że na dobrym aparacie może już być widoczne, ale nie denerwuj się, jeżeli nic nie będzie widać. Koleżanka trafiła do szpitala z plamieniami ( żywo czerwone) w 6 tyg. Było puste jajo, bez zarodka. 6 tydz i 4 d. Nadal nic. Była przygotowywana do zabiegu łyżeczkowania i tu nagle 6 t i 6 dzień pokazało się serducho:)
Co ona za koszmar przeżyła. Także dziewczyny jeżeli coś nie idzie książkowo nie denerwujcie się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykahaśka wrote:Dziewczyny, my i tak mamy luksusy, że możemy sobie iść na betę czy na usg. W niektórych krajach ciąża jest od 12 tygodnia i żadnych badań nie robią poza testem z moczu
Święte słowa! Betę robiłam będąc na wakacjach ale na codzień mieszkam za granicą. Tutaj właśnie powoli wzdrazam się w temat ciąży i okazuje się że na pierwszą wizytę można się umówić między 8-10 tygodniem wcześniej nie uznają ciąży, ponadto ciąży nie prowadzi ginekolog nawet, a usg jest robione jedno około 20 tyg. więc im więcej dowiaduje się o panujących tu 'zasadach ' zaczynam bardziej panikowac...madziaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA powiedzcie mi jak samopoczucie przyszłe mamusie? u mnie ból podbrzusza ciągle daje się we znaki i doszły mdłości a najgorsze mam z rana kiedy w staje do pracy o 3.30-4.00 i potem w pracy. Z jednej strony cieszę się że mam jakieś objawy ale praca dodam że fizyczna i mdłości ojj ciężki jest
madziaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, dzisiaj dopiero zrobiłam pierwszą betę
w środę powtórka
wynik mojej bety to 402.60
wydaje mi się, że jest to 15dpo ale nie monitorowałam nic w tym cyklu, po prostu tak było przeważnie
czy beta jest dobra?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 12:26
Antonelka, Agga, Milka1991, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
sunshine wrote:ja mam mdłości, zawroty głowy, zmęczenie...
do tego zatyka mi się ucho...gdzieś czytałam że czasem tak jest w ciąży ale jak nie przejdzie to skonsultuję z lekarzem
Kolezance tez zatyka sie uszko - obecnie jest ok 8 tygodniasunshine lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami