Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu nie płacz nie warto płakać , i przejmować się facetem , sama wychowaj dziecko jemu otworzą się oczy jak maleństwo się urodzi , nie przejmuj się , masz rodzinę która na pewno Ci pomoże , ja też samotnie synka wychowałam zaszłam w ciążę w wieku 17 lat myślałam , że to miłość na całe życie , i biologiczny ojciec mojego syna powiedział , żebym radziła sobie sama był to juz 6 msc ciąży , skończyłam szkołę synka odchowałam , i od prawie 3 lat mam męża , i trójkę dzieci kochana pamiętaj , że nie jesteś , sama na pewno życie do Ciebie się uśmiechnie
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 10:09
madziaaa, Agga, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa może druga betę?
Anulk zrobisz jak uwazasz, ale moze wyjedz sama na weekend ty sobie przemyślisz, a on tym bardziej...
Slodka gratuluje!
Byłam na becie kolo południa może juz będą wyniki
Magdzie przy pustym tez ci beta ladnie rosla? Bo ja miałam kolo 60% przyrost wtedy..madziaaa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem wam dziewczyny, że z jednej strony nasze mamy miały się lepiej. Nie mogły robić bety, nie było testów ciążowych. Jak okres się spóźniał, a w 8 tyg dostały, to uznawały to za słuszność. Nie podejrzewały ciąży i poronienia tylko spóźniony po prostu okres.
slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny