Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastin76 wrote:Dziś rano miałam moje maleństwo na rękach przez 3 godz , pożegnałam się z nią ...zmarła 10.38
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i modlitwy ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤nie znajduję odpowiednich słów:-( Jastin tak mi przykro...
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Niebieskaa, a po czym dr J. poznała, że to infekcja wirusowa HPV? Masz jakieś klykciny wewnątrz pochwy albo na sromie?? Ja właśnie mam 2 takie mini mini na czubeczku wargi sromowej i tak lekko z boku i też mi gin mówił że gdyby wirus był aktywny to wskazanie do cc. Ale powiedział też że to może samo odpasc... dał mi maść żebym smarowala. Tak chciałam i chce rodzic naturalnie i mam nadzieję że tak będzie. Dziwne też jest to, że klykcina jest a cytologia mi wyszła idealnie I.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 20:44
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Justin, Neharika tak mi przykro:( dziewczyny ściskam was całym sercem i dziś przed snem pomodle się za Was i Wasze kochane aniołki!
bądźcie silne!
Tak dawno mnie nie było, wchodzę a tu takie wiescii. Nie nadrobilam wszystkiegoale nie ma czasu, a nie chce całkowicie odciąć się od Was tutaj.
U nas wszystko dobrze.
Trzymajcie się kochane! :*Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualnyJa po drugich połówkowych niestety nie jestem spokojna, wyszły nam poszerzone komory boczne, na razie mamy to obserwować... juz ochlonęłam i staram się to ogarnąć i wierzę że to nie oznacza niczego złego, a kontrola za 4 tygodnie to potwierdzi.
bardziej zwaliły mnie z nóg informacje od Nehariki i Justinnie dlatego że boje się o swoje dziecko, ale dlatego że te dzieci tak dzielnie walczyły, każdego dnia o nich myślałam, tak bardzo wierzyłam że dadzą radę
Podliczyłam ile dziennie biorę tabletek... biorę tego wszystkiego tak ogromne ilości ze chyba po ciazy zrobię detoks na długo od wszelkich tabletek.
wychodzi mi ze biorę około 23 tabletek dziennie i zastrzyk clexane jako wisienka na torcie. Wychodzi 690 tabletek miesięcznie! SzokWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:41
-
sylvia ja jestem po 5 poronieniach zaden lekarz nie porwie sie na porod naturalny bedzie ciol od razu jak ciaza bedzie donoszona. zwlaszcza ze z synem tez mialam cc.
ojejku jakie masz leki napiszesz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:52
Monika34 -
Jastin,
Brakuje mi słów, aby napisać, jak bardzo jest mi przykro...
Czuję się w tej chwili tak, jakby odszedł ktoś mi bliski. Tak bardzo mocno kibicowałam Twojej córeczce i tak bardzo wierzyłam, że wszystko będzie dobrze. Czuję pustkę, jakby mi ktoś wyrwał serce.
Nie wiem, czy istnieje jakikolwiek sposób, aby pomóc w tej sytuacji, ale gdybyś czuła, że jakoś mogę/możemy, to powiedz tylko słowo.
Bardzo mi przykro. -
sy__la wrote:Niebieskaa, a po czym dr J. poznała, że to infekcja wirusowa HPV? Masz jakieś klykciny wewnątrz pochwy albo na sromie?? Ja właśnie mam 2 takie mini mini na czubeczku wargi sromowej i tak lekko z boku i też mi gin mówił że gdyby wirus był aktywny to wskazanie do cc. Ale powiedział też że to może samo odpasc... dał mi maść żebym smarowala. Tak chciałam i chce rodzic naturalnie i mam nadzieję że tak będzie. Dziwne też jest to, że klykcina jest a cytologia mi wyszła idealnie I.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 01:05
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:sylvia ja jestem po 5 poronieniach zaden lekarz nie porwie sie na porod naturalny bedzie ciol od razu jak ciaza bedzie donoszona. zwlaszcza ze z synem tez mialam cc.
ojejku jakie masz leki napiszesz ?
biorę:
8x magne b6
4x potazek
3x luteina 100
3x duphaston
1x acard
1x femibiona natal
2x dha 250
1x glucophage
czasami dochodzi nospa no i codziennie zastrzyk clexane...
-
Ojejku to Ty się najeść możesz tymi lekami. Rzeczywiście sporo tego.
Niebieska u mnie wyszło w cytologi podejrzenie hpv. Lekarka kazała zrobić genotyp (koszt ok 300 zł jak dobrze pamietam) żeby mieć jasność czy wirus może wywołać nowotwór.
Najpierw jednak powtorzyłam cytologie. I nic nie wyszłoTeraz sprawdzam się co pół roku bo u mnie w rodzinie sami nowotworowcy...
Edit. Witam się w 24 tyg:)
Wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch - tak jak przy miesiączce tylko słabiej. Efektem czego był sen że plamię i szukam lekarza na gwałt a przed świętami to był wyczyn!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 08:16
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny
U nas dzis bedzie ubieranie choinki - synek nie moze sie doczekać bo widzi ze wszyscy w domach juz maja .
Drugi synek w brzuszku nadal ułożony w jakiś dziwny sposób bo wczoraj mnie uwierał gdzieś bardzo nisko ze przez 3 godz nie mogłam zasnąć .
Miłego dnia Wam życzęSynek :* urodzony 1.04.2017 -
Witam Was
Ja już w pracy od 8 i dziś na szczęście tylko do 13. Powiedziałam w pracy, że będę pracować do końca stycznia, a teraz z miłą chęcią bym już została w domciu.
Krzywą cukrową będę robić dopiero po 27 tyg. (by zdążyć do 28 tyg.) jak dostane skierowanie. Chyba, że sama się wybiorę wcześniej.
Kupiłam jeszcze pajacyki (dwupak) i body z krótkim i długim rękawem (każdy w pięciopaku) w dwóch rozmiarach 56 i 62. Ciuszków dla dziewczynek pod dostatkiem, a dla chłopców to już sporo powybierane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 13:38
Szczęśliwa Mamusia, Korcia, Jagah, lis87, Omon, Donia12, sallvie lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana. U nas choinka stoi od wczoraj,w zasadzie ubieraly ja same dziewczynki. A z mezem śpi a,on czasem mam go dość
mam coraz horse wyniki krwi. Zobaczymy co na to powie lekarz.
Cały czas myślę o dziewczynach i ich aniolkach. Jakie to jest niesprawiedliwe.... -
Okej, nowy dzien, oby lepszy!
ojejku- trzymam kciuki za kolejne badania, jestem pewna ze wszystko sie unormujea zestaw lekow masz imponujacy, witaminowa cpunka
a potem zrobisz detoks organizm, bedzie git!
Donia- wczorajsze, ale szczere zyczenia urodzinowe, duzo Szczescia, usmiechu i radosci
Wrzucam zdjecia z 23tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c732a77eb602.jpg # # # https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2151d7446cf.jpg
* * *
Dziewczyny,
zycze Wam Zdrowych, Wesolych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia!
ojejku, Milka1991, lis87, Niebieskaa, Omon, Yammi, kasieniaczek, Donia12, She Wolf, Justyna Sz, sallvie lubią tę wiadomość
-
sy_la - cytologia nie ma nic do tego. Na rozpoznanie HPV robi się wymaz z pochwy na specjalny bulion, trzeba sobie zestaw zamówić w labie, chyba, że to większy punkt to powinni mieć na miejscu. badanie robi się konkretnie na HPV i jest kilka wariantów tego badania.
Niebieskaaa - wirus HPV przenoszony jest tylko drogą płciową, dlatego szczepi się dziewczynki w bardzo młodym wieku ok 13 lat, zanim będą miały okazję zetknąć się z wirusem. Dziewczyny jeśli macie podejrzenie HPV to zróbcie wymaz w tym kierunku a nie cytologię co pół roku. W cytologii Wam "coś" wyjdzie, kiedy już "coś" się będzie działo a przecież chodzi o to aby zapobiegać a nie leczyć.
Yammi - krzywej nie zrobisz bez skierowania, więc sama się raczej nie wybierzesz
Jagah - przyjmij ode mnie w tym świątecznym podarku, trochę brzucha, trochę kilogramów i trochę opuchliznyWłaśnie odkryłam, że "zniknęły" mi kostki.. laska jesteś
aktualizując temat wagi.. 13kg poszło w las. Dzisiaj 15kg+łudzę się, że ta opuchlizna pewnie też "waży"..
Jagah, sy__la, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03