X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin Serce mi normalnie pęka :( Nie wiem co napisać, chyba żadne słowa w takich sytuacjach nie mają w ogóle sensu.

Dziewczynki ja również się żegnam z forum na kilka dni. Przygotowania do świąt, do tego zmówiny rodziców moich i ukochanego. Trochę mamy tego na głowie, a jak siedzę na forum to mogłabym 24 na dobę na nim przesiadywać i nigdy bym nic nie uszykowała.

Tak więc kochane moje dziewczynki, wszystkim wam życzę pogodnych świąt, żeby te dodatkowe kilogramy, które nam przybędą poszły w nasze maleństwa, żeby rosły jak największe. Życzę nam też, żeby już do końca nic złego się nie wydarzyło i każde maleństwo zostało z nami. Postaram się coś napisać po świętach ale jeśli nie dam rady to życzę wam też udanego sylwestra przy Picolo :) nadchodzi szczęśliwy dla nas rok w którym przytulimy nasze szczęścia ! :)

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin Kochana przykro mi okrutnie.
    Nehrika, Jastin, dziś i jutro jestem z Wami całym sercem. Nie wrzucam żadnych postów. Niech te dwa dni będą czasem przemyśleń.
    Mam nadzieję że czas szybko wyleczy rany na Waszym sercu...:(

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • Vero Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi Justin, Nehrika :(
    myslami bedziemy z wszystkimi aniolkami,

Tak jak inne dziewczeta, bede pewnie z wami za kilka dni znowu.
    Mimo tylu smutnych wiadomosci zycze wam aby te swieta byly czasem spokoju, i oby po swietach dobre wiesci zawitaly do nas. Odpoczywajcie w rodzinnym gronie, i oby kolejny rok byl rokiem naszych wyczekiwanch malenstw.

17.03.2017 <3 Sofia

f2w39jcgw9mcoxh4.png
  • Magni Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - Neheriko, Jastin - bardzo wierzyłam, że będzie dobrze :( Bardzo przykre wieści. Przyjmijcie zarówno Wy, jak i Wasze Rodziny najszczersze wyrazy współczucia..
    Całym sercem i myślami z Wami <3

Kasialudek lubi tę wiadomość

Płeć - Synuś
    Następna wizyta 13 kwietnia
    va5bvkcbvumpepc0.png
  • Magni Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i samych pięknych dni w nadchodzącym nowym roku :*

Omon lubi tę wiadomość

Płeć - Synuś
    Następna wizyta 13 kwietnia
    va5bvkcbvumpepc0.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierd....
    ja stravilam 5ciaz i czuje jakby czas sie cofnal serce mi.peka ....

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Pati nie obraz sie, ale w jaki sposob te slowa maja pocieszyc Neharike i Jastin? Dziewczyny dopiero co stracily dzieciaczki i jestem pewna, ze w tym momencie ostatnie co chca slyszec, to tego typu pocieszenia. Ja po stracie az sie trzeslam jak ktos mi mowil, ze bedzie dobrze i jeszcze zajde w ciaze. Tego nikt na pewno nie wie, zobacz na przykladxie Fufki. Dwie straty w tym samym czasie. Kto jak kto, ale Ty powinnas to zrozumiec.
    Przepraszam, nie chce nikogo urazic.
    Ja nie pisalam ze te slowa maja pocieszyc.
    Tylko chodziło mi o to zeby walczyc o swoje szczescie w przyszlosci.
    Ja gdybym sie poddala to by mnie tutaj noe bylo.

Wciezkim czasie poznalam na innym forum dziewczyny po terminacji, moze dziwnie to brzmi ale w pewnym sensie ich zdrowe ciaze i porody dawaly mi jakis sens, ze nie maco sie poddawac ze trzeba walczyc o swoje szczescie. Mimo ze tesciowa, ktorej nie pytalam sie o zdanie wrecz nalegala abym sie nie starala o dziecko. Na poczatku ciąży tez mi o tym przypomniala ze ona by na moim miejscu w ciaze nie zachodziła, bo duzo ryzykuje itp, itd.

A bylo ze mna zle. Przez kilka dobrych miesiecy leczylam depresje reaktywna nawet musialam brac antydepresanty, a szczesliwe historie dziewczyn takich jak ja zmobilixowaly mnie do walki.

I nie obrazam sie.

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez zycze Wam spokojnych i rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia.
    Niech to bedzie dla Was piekny czas, spedzony wraz z najblizszymi.

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • karolyn Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja wam zycze wszystkiego co najlepsze.
    Przede wszystkim zdrowych spokojnych swiat wsrod najblizszych.

q5Anp2.pngT2kLp2.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wigilijną noc niech Mikołaj przyniesie wymarzone prezenty, niech barszcz będzie smakowity, a imprezowa sylwestrowa i cały Nowy Rok znakomity!

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin... jestem z Tobą:(

Kasieniaczku i lisku, tel i net płatają mi figle a jestem w pociągu z Wawy, nie moge polubić Waszych postów, wiec pisze tu, ze bardzo cieszę sie z Waszych wiadomosci.

Wracam od prof Jerzak. Bardzo miła wizyta, zaniepokoiła mnie tylko informacja ze jestem mała i drobna i do rozważenia cesarka, a pozz tym podejrzewa objawy infekcji niby przez wirus hpv (i to tez ponoc przemawia za cesarka), nie wiem czemu to podejrzewa, ale w pn byłam u gina i tez mówił o infekcji, pobrał wymaz i zobaczymy co dalej... (cytologia jest ok),na razie mam dorzucić żelazo bo obniżona morfologia i probiotyk , odstawiam tez od dzisiaj metformine i wit z grupy b, acard i clexane dalej, także wiem juz co i jak z moimi lekami.
    Troche mi namieszała w głowie ale ważne ze jestem pod kontrola. I pomimo rzyganka podczas badania obciążenia glukoza, nie musze powtarzać, bo wyniki sa bardzo niskie:)

Milka1991, Jagah, lis87, Szczęśliwa Mamusia, kasieniaczek, Kjopa3, Antonelka lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Yammi Przyjaciółka

Wysłany: 22 grudnia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin, neharika aż brakuje słów... Łącze się z Wami w bólu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 18:54

mhsvi09kzm84wu6c.png

p19uskjojnal1yr3.png
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    neharika wrote:
    Dziewczyny mój synek niezyje. Wazy okolo 900g. Musze go urodzić. Przeżyć, nie zwariować...
    O nie!! To nie może tak być:-( to takie niesprawiedliwe... taki duży chłopczyk już był, jakby wcześniej się urodził... Boże! Widzisz to i nic z tym nie robisz :-( brak mi słów:-(

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • Reni1982 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin, Neharika..po raz koeljny odebrało mi mowę, a łzy płyną jak szalone
    Trzymajcie się, bądźcie dzielne...
    Niestety nie stać mnie żeby napisać coś więcej...to takie niesprawiedliwe...

Ja też pożegnam się na czas Świąt. Mam nadzieję, że jak tu wrócę,będą same dobre wiadomości. Tymczasem dziewczyny życzę Wam spokoju, radości i mocnych kopniaczków od Dzieciaczków.
    Buziaki

Reni1982

09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami :)
    dqpr2n0a86al9imd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin Kochana moja serce mi pęka , siedzę i płaczę razem z Tobą , nie wiem co napisać strasznie to nie sprawiedliwe jedynie co mogę napisać choć nie znamy się , i dzieli pewnie nas setki km to że Cię tulę z całego serca.

• _tika Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin, Neherinka, mi też strasznie przykro. Nie czytałam forum dwa dni, a tu takie straszne wieści :( Brak słów, żeby was jakkolwiek pocieszyć. Sama chodzę dziś cały dzień jak w amoku.
    Dużo sił wam życzę na te święta.

mjvyanliyoyciuje.png
    bhywroeqc6cb0gak.png
  • Wanda1986 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin Neharika, każde słowa są trywialne w takim przypadku, nie ma słów odpowiednich słów żeby Was pocieszyć.
    We mnie budzi to gniew i moja wiara chwieje się przez takie zdarzenia. Dlaczego musiałyście stracić swoje dzieci? Bóg nie powinien na to pozwalać!

Rjsxp2.png
    mb8Xp2.png
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justin bardzoi przykro :( Dobrze ze mogłaś pobyć przez chwilę ze swoją kruszynka!
    Neharika jak się czujesz kochana?

Dziś moje urodziny - będę zawsze pamiętała o waszych anioleczkach!

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • kahaśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhhh :( Justin

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• sy__la Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamaaniołków3 wrote:
    Mam jeszcze takie pytanie jeździcie w pasach bezpieczeństwa czy juz nie?
    Ja cały czas jeżdżę w pasach bezpieczeństwa. Lepiej jest jeździć w nich niż bez nich a ten dolny pas kłaść pod brzuchem. Od 2 tyg jeżdżę z adapterem do pasów, wypozyczylam na próbę i powiem szczerze że jak dla mnie rewelacja.

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
‹‹ 1144 1145 1146 1147 1148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ