Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonelka ja tak samo do końca lutego będę już w pełnej gotowości, bo w marcu mogę rodzić w każdej chwili tak naprawdę
Tika a bolą cię ciągle czy w jakieś pozycji? mnie bolą ciągle praktycznie, raz mniej raz bardziej. i żadna pozycja nie przynosi całkowitej ulgi niestety
Niebieska ja mam 5 kocyków, 1 minky, 2 bawełniane ciensze - te kupiła, i dwa dostała - polarowy i bawełniany. nie wiem ile trzeba miećale już nie kupuje więcej
Lokoko możesz robić i teraz, nie ważne kiedy masz wizytęto badanie robi się raz, a nie jak mocz i morfo, że mają być aktualne
jak wynik będzie zły to szybciej zareagujesz i zadzwonisz do gina
widzę, że prawie kazdą coś boli, mnie żebra, jedną pachwiny a inną brzuchehh stan błogosławiony. Donia mnie bolały biodra i pachwiny ponad tydzień, ale już od dwóch tygodni mam spokój, także może i tobie przejdzie. a mi może te żebra odpuszczą
mam nadzieje
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki - moj prawie 3 latek skarży sie na bóle głownie łydek i okolice kości ogonowej ze go boli i każe masować - wieczorami lub w nocy. Morfologia ok , mocz ok , badanie podstawowe i ortopedy ok - co to moze być ? Czy Wasze starszaki tez tak miały lub maja ?Synek :* urodzony 1.04.2017
-
Dzień dobry:)
Ależ jest pięknie dzisiaj.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c8bff6074a4.jpg
Ciekawe czy coś odśnieżą bo chyba nawet ziemniaków na obiad dla dziecka nie mam. Samochodem raczej się nigdzie nie wybiorę ale żeby chociaż się dało wyjść na pieszoIGA.G, Kjopa3, kasieniaczek lubią tę wiadomość
-
Hej
Venice świetne wieści. Pierwszy kilogram szczęścia. Teraz czekamy na drugi
Misiu mi też pierwsze co przyszło na myśl to to że synek rośnie. Jedne dzieci to odczują a drugie wcale. Popytaj pediatry czy jest taka opcja.
A ja się zbieram pakować i ruszamy z M w trasę. Mam nadzieję że nie będzie niespodzianek po drodze -
A ja już na krzywej cukrowej, wypiłam ten zlepek i mam nadzieję, że go nie zwrócę...
Milka to spokojnej podróży i udanego odpoczynku:*
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Tak , z tego co pytałam to podobno bóle wzrostowe . Ja jestem panikara . Kupiłam mu kompleks witamin z Amweya podobno sa dobre i oliwę magnezowa i zobaczymy czy bedzie jakaś poprawa .
Ja wizytę mam za 3 tyg i z racji ze mam cukrzyce ciążowa gin kazał mi zrobic badanie krwi na hemoglobinę glikolowa czy jakos tak , paciorkowce- chyba dobrze odczytałam ( tylko po co na to ? Tez macie takie zalecenie ?) , toksoplazmozę .Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Misiu wlasnie mialam pytac bo moja lekarka juz chyba trzeci raz kaze mi robic toksoplazmoze
. Tez tyle razy robicie?
Nie zdziwie sie jak bede musiala robic jeszcze przed porodem.
Ja dzisiaj wlasnie ide na tokso plus odczyn coombsa/codmbasa?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Dzien dobry! Karolczyk ja tez miałam dzis pojechać na krzywa, ale wczoraj od późnego popołudnia tak mnie strasznie kul i ciągnął prawy bok ze dopiero sie obudziłam i po ptakach bo babeczka kazała byc przed 8 no nic trudno podejmuje temat w poniedziałek zwłaszcza ze straaaaasznie wieje i widocznie tak miało byc, swoja droga ciekawe co to wczoraj było te kłucie ale najważniejsze że przeszło
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Antonelka wrote:Misiu wlasnie mialam pytac bo moja lekarka juz chyba trzeci raz kaze mi robic toksoplazmoze
. Tez tyle razy robicie?
Nie zdziwie sie jak bede musiala robic jeszcze przed porodem.
Ja dzisiaj wlasnie ide na tokso plus odczyn coombsa/codmbasa?