Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Vero, ta Magda to chyba jakiś spam bo tylko o blogu pojawiają się jakieś info... jak się mylę to przepraszam.
Ja do Niemiec mam daleko ale jak mamy okazję to kupujemy we Francji (autem godzinkę, promem 30 minut ale to tylko małe miasteczka).
Elektronikę też kupujemy tutajDzięki za linka.
Sallvie, ja wcześniej nie sprawdzałamDziś mnie naszło... może lepiej żyć bez aplikacji itp.
Hmm.. posuzkaj w internecie kalkulatorów, one biorą pod uwagę Twój wzrost i wagę przed ciążą. Najpierw liczą BMI, potem odnoszą się do ciąży.
Np. hipp http://hipp.pl/jestes-w-ciazy-gratulujemy-w-tym-miejscu-znajdziesz-wiele-ciekawych-porad-i-informacji/poradnik/przyrost-masy-ciala-podczas-ciazy/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 10:18
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
A to zaraz popatrze aniołkowa ale gdzieś czytałam że jak kobieta przed ciążą ma właśnie niedowagę to może przytyć więcej kilogramów szczególnie z poczatku ciąży żeby nadrobic te brakiKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Aniolkowa mam colorstories bawelniane, bambusowy i welniany.
Najmilszy w dotyku, mieciutki jest bambusowy z kapturkiem i welniany.
Bawelniany w dotyku wydaje sie byc najgrubszy ale jest tez miekki - ciekawe jaki bedzie po praniu.
Wizualnie sa podobne choc bawelna ma grubszy splot.
Jesli to ma byc wyjatkowy kocyk dla Maluszka - taki specjalny prezent, pamiatkowy kocyk to wybralabym welne.
Popatrz ma stronach colorstoreis, fabryka wafelkow, napiki, mamissima bo czasami maja fajne promocje in cena jest bardziej sympatyczna. Ja wlasnie na takie akcje polowalam
http://iv.pl/images/62826009529262442416.jpganiołkowa mama, lis87, Teklaa, Niebieskaa lubią tę wiadomość
-
Antonelka! przez Ciebie kilka kocykó kupię pewnie
COlorstories z kapturkiem znalazłam w promocji oraz zwykłe bawełniane ale najpierw zaczaję się chyba na wełnęSzkoda, że wcześniej nie trafiłam na ten bambusowy z kapturkiem bo już 1 bambusowy kupiłam
Masz ich tyle, czy bierzesz do nich jakieś poduszeczki czy coś?
Widziałam, że o Lullalove też pisałaś, że dobre.
Dużo mi też "miga" przed oczami Effi. Zna/poleca ktoś takie?
Dziękuję Ojejkuo tych pamiętam bo też była mowa
Sallvie, to prawda z tą niedowagą
Ewelina, na 1 stronie masz instrukcje jak wrzucać fotki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 10:38
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
ewelina na pierwszej stronie masz link do wrzucania zdjec na zapodaj.net
a wy kuscie tymi zakupami a ja mialam sie skupic tylko na pokoiku teraz a jednak chyba dokupie kilka rzeczya tak wogole ciezko znalezc skarpetki 100% bawelny wszystko zaczyna sie od 80% ? czy jak ? znalazlam jedna aukcje na all ale to nie dla takiego maluszka i nie wiem czy rzeczywiscie bedzie sie nozka pocila w tych ktore nie maja 100 bawelny ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 10:33
17.03.2017Sofia
-
nick nieaktualnyEwelina 3 wrote:dziewczyny jak wrzucic na forum fotkę ? znalazłam piekny kąplecik i chcialam sie poradzic czy zamówic
A jeśli chcesz to zapisz sobie ten obrazek na komputerze na pulpicie w formacie .jpg, wejdź na stronę np iv.pl tam wczytaj zapisany plik i skopiuj pierwszy link jaki wygenerują pomiędzy znaczniki img -
nick nieaktualnyVero wrote:ewelina na pierwszej stronie masz link do wrzucania zdjec na zapodaj.net
a wy kuscie tymi zakupami a ja mialam sie skupic tylko na pokoiku teraz a jednak chyba dokupie kilka rzeczya tak wogole ciezko znalezc skarpetki 100% bawelny wszystko zaczyna sie od 80% ? czy jak ? znalazlam jedna aukcje na all ale to nie dla takiego maluszka i nie wiem czy rzeczywiscie bedzie sie nozka pocila w tych ktore nie maja 100 bawelny ?
Ewela komplecik cudny, nie wiem tylko czy na co dzień, ale na jakąś okazję jak znalazłWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 10:36
-
Waaaanda.... szalona Ty!
Vero, ja kupowałam bawełniane skarpeteczki ale nie mam pojęcia czy na Gemini, czy allegro justinex, zefipl czy magmaris
Ewelina łądny komplecik ale nie będzie drapał? z czego jest?
Mnie urzekło coś takiego:
ale tu się nasuwa pytanie czy brać:
a) rozmiar 62 i będzie na początek
b) rozmiar 68 i będzie prawdopodobnie koniec lata/początek jesieni (nie za ciepłe? jak myślicie?)
c) rozmiar 74 będzie prawdpodobnie na zimę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 10:46
sallvie, Jagah, misKolorowy, IGA.G, Milka1991, Omon lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
ewelina , mysla ze na wielkanoc jak najbardziej slodki komplet, tylko czy nie bedzie za duzy dla takiego maluszka ? i tez czy wygodny
Wanda zaszalej, pol knopersa
ojejku wierze wierze ja mam teraz obsesje na punkcie marki mayoralwszystko mi sie podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 10:43
17.03.2017Sofia
-
My dopiero wstaliśmy
gdyby nie telefon, który dzwonił pewnie dalej bym spała
ależ mam dzisiaj melodie na sen. Burczy juz w brzuchu, wiec czas na śniadanie i dzisiaj dopiero zabieram sie za pieczenie ciasteczek z waszego przepisu
Ja mam kocyk z lamilou (czy jakoś tak) jest bardzo miły, czekam na jeszcze jeden z misiami co ma kapturek na głowie i frędzle. Podobają mi sie tez te z colorstories ale ciagle przewijają sie te same kolory, a ja bym chciała cos innego choć sama nie wiem co
Dziewczyny z Wrocławia to mamy miejsce teraz trzeba ustalić czasja na zwolnieniu, wiec mi wsio ryba
a wy jak stoicie z wolnym?
-
Peg - kurcze to faktycznie się namęczysz biedna
Czy ginekolog podczas zwykłej wizyty jest w stanie zdiagnozować rozejście się spojenia (jakoś palpacyjnie?) czy tylko na podstawie objawów?
kahaśka - no mnie aż tak nie boli.. siedzę normalnie ale gorzej jak stracę równowagę gdzieś na chodniku, poślizgnę się i wtedy gwałtowna zmiana pozycji w celu złapania równowagi powoduje, że kwiczę z bólu.. Tak jakbym miała własnie potłuczony tyłek od upadku a w krzyżu boli jakbym miała zakwasy.. Podczas schylania/wstawania też łapię się ze lędźwia ale to już chyba urok ciąży, dużego brzucha i po prostu obciążenia na plecy..
Wczoraj byliśmy zamawiać kuchnię, a że mają też dział z materacami zapytałam o takie do łóżeczka dziecięcego. Są ale tylko na zamówienie. Nie spieszy nam się, więc zdecydowaliśmy kupić lateksowy. Cena ta sama co w ikei 250 zł a przynajmniej może jakiś pewniejszy. No i z rabatem wyszło 220 zł a i nie trzeba go tyle wozić, ikee mamy 50km od nas a ten salon 15km i przywiozą razem z kuchnią za darmo
Myślicie, że lateksowy będzie ok? Tak podczytywałam trochę to wydawało mi się, że najlepsze opinie miał lateksowy albo z pianki termoelastycznej. Były też droższe łączone np. lateks + kokos ale nie byłam w temacie jak się takie materace sprawdzają. Poza tym więcej za materacyk już byśmy nie chcieli płacić i tak posłuży max 3 lata..
aniołkowa mama - wcześniej w krzyżu bolało mnie sporadycznie, właśnie jak długo stałam, chodziłam. Teraz boli mnie co dzień.. wspomnę o tym lekarce ale podejrzewam, że nie ma na to antidotumco do wagi na belly.... mnie się niedługo skończy skala bo jest do 75 a mam 73,5!
Najbliższa wizyta 15.03