Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chcialam "pochwalic" kocyk z kapturkiem.
Kolezanka urodzila 3 tyg temu coreczke i dalam jej w prezencie kocyk z kapturkiem.
Pomimo, ze sama jest maniaczka kocykow twierdzi, ze ten kapturkowy w dzien sprawdza sie znakomicie i to ulubiony kocyk.
W nocy trzeba uwazac bo malutka potrafi zakryc nim buzie ale w dzien bardzo fajny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 22:40
Niebieskaa lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
sy__la wrote:I bierzesz jak kazała?
Ja szczerze to czasem zapomnę (specjalnie), ale hmm... Zapytam jeszcze mojego drugiego lekarza jak będę 23.01 na wizycie co ona na to.
A powiedz, jak Twoje wyniki z HPV?
Oj kochana, nawet nie pytaj o hpv, próbowałam od paru dni dorwać ich telefonicznie, ale bez odbioru! Jutro znowu dzwonię, wyników dalej nie ma, dam znac jak będę miała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 22:38
sy__la lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
sy__la wrote:A jakie bedziesz robic dokładnie badania? Bo mi gin kaze brac acard do 35 tc ale ja nie miałam robionych żadnych dokladniejszych badań
a chciałabym już przestać to brać..
Z gory dzięki za odp. -
Niebieska och ja ja teraz walcze zeby to zorganizować w domu.. uwielbiam porządek nie musi byc sterylnie ale porządek musi byc, sterylizatora tez nie kupiłam ale mam termos avent podobno bardzo dobry na wyjazdy:)
Niebieskaa lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
kahaśka wrote:Jutro sprawdzę dokładnie. Chodzi o układ krzepnięcia. Na pewno d-dimery, aptt, inr i chyba coś tam jeszcze było.Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
bobas2015 wrote:U mnie 68 wszedł pod koniec 2 miesiąca życia. Pod koniec 3 miesiąca miał już 8100 wiec ten teges w nic mniejszego nie wchodził:p
8300. A ma prawie 14 miesięcy
u nas 68 to było na 6-8 miesięcy. Teraz nosimy 80.
Reni1982 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
kolezanki synek urodzil sie 3800 ale nie pamietam ile cm - obecnie ma 2,5 miesiaca i nosi 62 stad wywnioskowalam ze te 68 to tak na 4 miesiace.
Roznie dzieci rosna.
Z reguly we francuskiej rozmiarowce jest napisane 60-3m, 67-6m wiec tak to z tymi rozmiarami jest.
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
ojejku wrote:Ja dla synka kupiłam też jeden kremowy kocyk
Załadowałam w mamissima koszyk i chyba musze zaczekać do wypłatycholera wszystko co piękne to takie drogie
ojejku lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,witam się w poniedziałek:)
Próbowałam się do Was "wbić" w zeszłym tygodniu ale jakoś tak bez reakcji,może w tym tygodniu pójdzie lepiej,widzę tu swoje stare znajome:)))
Ja zaczęłam intensywniej szerokość przygotowania bo dopiero tydzień jestem na zwolnieniu i trraz mam więcej czasu:)dzisiaj idę na wizytę do nowej aczkolwiek znanej mi pani doktor bo ona będzie przy porodzie,mam nadzieję że będzie wszystko ok bo ostatnio miewalam dość. Częste "stawianie" się brzucha,ale zmieniłam magnez na inny i więcej i jest już lepiej:)
Pojadę też popatrzeć na jakieś ciuszki,mam pytanie -dużo kupujecie i od jakiego rozmiaru 56,62???
26 stycznia mamy badanie 3 trymestru może się bliżej dowiemy czy mała będzie mniejsza czy wieksza:))
A tak pozatym to 7 lutego zaczynamy szkole rodzenia:)
a może jest jakaś dziewczyna z Krakowa???
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!Antonelka, atat, Milka1991, vitae13, Jagah, Donia12, IGA.G, agadana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I jak tam.Twoje przygotowania???już wszystko gotowe???ja dopiero tak naprawdę zaczęłam tydzień temu a tu widzę dziewczyny juz prawie wszystko maja:)
-
Ania Staraczka
Najlepiej z rozmiarem 56 nie przesadzac i kupic po kilka sztuk np bodow i pajacow w ttm rozmiarze bo zdarza ze dzieci sa duze lub dlugie i ten 56 jest za maly. Dlatego lepiej poszalec z rozmiarem 62.
Ja z 56 mam 6xbody i 6x pajace. A w rozmiarze 62 to gdzies po 15xbody i 15xpajace.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:16
-
Dzięki Dziewczyny za odpowiedź właśnie jak już coś kupuje a póki co mam niewiele to właśnie większość na 62, a 56 to tak tylko jak na lekarstwo choć właśnie mówią że też warto mieć ale na szczęście dziś można kupić wszystko o każdej porze a pod nosem prawie też mamy sklep z takimi artykułami więc myślę że. Problemu nie ma:)
-
Witam i ja
Ja kupilam sporo na 56 i kilka mniejszych sztuk ( 44 i 50 ) , ale wiem ze malenka bedzie, lekarz tez powiedzial mam nie spodziewac sie duzego dziecka. Wiec chyba bedzie jak jaJa poprostu nie lubie gdy dzieci sa ubrane w za duze ubranka. Ale zobaczymy jaka bedzie.
My dzisiaj pracujemy ale mam nadzieje polozyc sie na chwile popoludniu, dopada ,mnie zmeczenie popoludniami .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:54
17.03.2017Sofia
-
Vero wrote:Witam i ja
Ja kupilam sporo na 56 i kilka mniejszych sztuk ( 44 i 50 ) , ale wiem ze malenka bedzie, lekarz tez powiedzial mam nie spodziewac sie duzego dziecka. Wiec chyba bedzie jak jaJa poprostu nie lubie gdy dzieci sa ubrane w za duze ubranka. Ale zobaczymy jaka bedzie.
My dzisiaj pracujemy ale mam nadzieje polozyc sie na chwile popoludniu, dopada ,mnie zmeczenie popoludniami .
Długo jeszcze będziesz pracować?ja poszłam już na zwolnienie od zeszłego tygodnia,tydzień wcześniej niż planowałam bo mi się brzuch za często zaczął spinac,tyle że ja mam taką pracę momentami fizyczna,trochę stania itp,myślę że gdybym pracowała gdzieś w biurze np pewnie chciałabym do końca prawie pracować)
-
Monika34 wrote:Znioslam wczoraj ze strychu ubranka po synku i sie okazalo ze nie mam nic prawie:)
Wiem pytanie bedzie glupie bo walkowane wkolko ale macie gdzies liste ?
Co do listy to sama jeszcze prawie nic nie mam oprócz jakichś kosmetycznych rzeczy które zamówiłam na wszelki wypadek już tydzień temu w aptece gemini:)bo mnie te napięcia brzucha nakręciły naczytalam się o porodzie przedwczesnym itp itd... -
Vero wrote:Witam i ja
Moim zdaniem tez duzo zalezy od tego kiedy urodzimy bo dzieci w ostatnich tygodniach rosna intensywnie. -
Witam i ja
Vero ja z ciuszkami mam podobnie, nie lubię jak dziecko w za duże jest ubrane, więc mam kuione 56, a nawet 50 i 44
Monika lista na pierwszej stronie jest w tabelce stworzonej przez annak, tylko musisz przejść w zakładkę wyprawka