X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja natomiast rodzić będę na borowskiej :)

lis87 lubi tę wiadomość

• eforts Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu mnie też krocze boli od połowy ciąży.

W ogóle dzisiaj się poslizgnelam na lodzie i śmiałam się do męża że utrzymanie nóg razem bardzo dużo mnie kosztowało :)

Ja uważam że ciuchy lidlowe typu bodziak czy koszulka są słabej jakości. Szybko się rozciągają itd.

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis bieglam po schodach bo przypalilam garnek i leze bo szczyka w boku

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • eforts Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski czy Olaf to ładne imię?

Mi generalnie podobają się zwykle -Tomek,Maciek,Bartek,Michał ale żadnego nie chce zaakceptować mój mąż no i wobec starszego Franka to by było nie fer?
    W ogóle już mi się Franek nie podoba i żałuję że przy pierwszym nie uparlam się na swoje typy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 16:49

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • karolyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eforts cos ty :) pierwszy raz spotykam sie z tym, ze komus sie nie podoba imie swojego dziecka ( juz na swiecie) hehe:) mojego pierworodnego imie to moj i meza typ na 100% nie wyobrazam sobie innego :)

Ja mam tylko tetrowe pieluchy i flanelowe:)

Dziewczyny czy lalka z imieniem metoo to fajny prezent dla kolezanki ktora rodzi niedlugo czy za wczesnie na takie cos. W. Sumie fajna pamiatka:) zostalaby z nia az zaczelaby sie bawic...sama nie wiem...

q5Anp2.pngT2kLp2.png
  • lis87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z Wrocławia moze przed porodem jakieś to nasze spotkanie? :) wtedy bedzie mozna pogadać o szpitalach, gdzie kto, co jak :D
    Ojejku Borowska to bardzo ładny szpital, ja sie boje ze tam miejsca nie bedzie. Ale zawsze jak cos mnie boli, to jadę tam na IP :) jak leżałam na patologii na Borowskiej a na brochowie-to brochow sie nie umywa, śle porodówkę maja ładnie wyremontowana :)

ojejku lubi tę wiadomość

atdc2n0anx2cx72s.png
  • Vero Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyn nie wiem czy kazdy lubie lalki metoo , mnie sie nie podobaja osobiscie i wolalabym nie kupowac dla mojego dziecka :) ale to pewnie kwestia gustu. Wiadomo jak bedzie stasta i bedzie chciala to oczywiscie , ale dla nowonarodzonego dziecka poporstu bym zapytala co preferuja pewnie dadza Ci kilka opcji... moze czegos im brakuje :)

Antonelka lubi tę wiadomość

17.03.2017 <3 Sofia

f2w39jcgw9mcoxh4.png
  • karolyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn lalka bylaby jako dodatek :) no ale moze faktycznie nie kazdemu moze sie podobac:) poszukam cos innego pewnie...
    Moze macie jakis fajny pomysl mamy dziewczynek? Ja nie jestem w temacie kompletnie...moze i dobrze, ze nie mam corki w drodze haha:) bo lepiej odnajduje sie w temacie chlopczykowym.

q5Anp2.pngT2kLp2.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam niedawno,trochę się podbudowalam bo moja koleżanka która jest w 33 tc wyluzowana bardzo dużo rzecY nie ma jeszcze.poszlysmy do tego sklepu z artykułami dla niemowląt i ja kupiłam przewijak a potem pojechałam do smyka odebrać paczkę z prześcieradłami nieprzemakalnymi i nakładkami też takimi na przewijak a zaraz będę się zbierać na wizytę do lekarza

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eforts, wielka szkoda,ze zdjecia Cie rozczarowaly! moze jak ochloniesz to jeszcze ktores przypadnie Ci do gustu:) ja zazwyczaj jestem niezadowolona ze swoich zdjec, choc ostatnio zrobilam sobie kilka selfie przed impreza i jestem z nich zadowolona, sama przed soba sie nie pesze:) bede ogladac te fotki jak przyjdzie fala niezadowolenia z wlasnego wygladu... dzisiaj bylam w pracy i czuje sie fatalnie: bol kregoslupa, bol glowy, rozdraznienie i poczucie bycia wielorybkiem tudziez slonica..akurat mozna wtedy poogladac wlasne fotki;)

Kochane Wroclawianki, uwielbiam jak piszecie cokolwiek zwiazanego z Wroclawiem, moze to byc chocby wymienianie nazw szpitali. Moje przyjaciolki tez polecaly Brochow. A jedna niedawno rodzila w Medfeminie obok szpitala na Borowskiej i ona to juz w ogole byla zaaachwycooona, ale niestety sporo zaplacila za ten porod.

Dziewczyny, ktore mialy problem ze slodkisen.com.pl (dolce sonno): zasypalam ich mailami, a w ostatnim mailu napisalam, ze zadam zwrotu pieniedzy jesli przesylka nie dojdzie w tym tygodniu, napisalam o zgloszeniu sprawy itd. I dzisiaj zadzwonili i wyslali smsa do mojego taty (bo paczka ma byc dostarczona do jego pracy, potem mi zrobi wielka pake i wysle do No), przepraszajac, ze paczka dotrze do Wro w tym tygodniu.

Napisze Wam o jednej ciekawostce: dzisiaj w No podjeto decyzje, ze pary homoseksualne beda mogly brac slub w kosciele, to dopiero duza zmiana!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 18:17

eforts, Milka1991 lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu, ja chyba też jako awaryjny szpital wybiorę Brochów. Chociaż! bardzo duży dobrych rzeczy słyszę o Klinikach, ale przeraża mnie niedostępność zzo. I tak jak napisała Lis, nie ma co się pchać przez miasto, tylko wpadacie na S8 i jazda :)

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolyn wrote:
    Tzn lalka bylaby jako dodatek :) no ale moze faktycznie nie kazdemu moze sie podobac:) poszukam cos innego pewnie...
    Moze macie jakis fajny pomysl mamy dziewczynek? Ja nie jestem w temacie kompletnie...moze i dobrze, ze nie mam corki w drodze haha:) bo lepiej odnajduje sie w temacie chlopczykowym.
    Tez nie podobaja mi sie lalki metoo.

Karolyn, oto moje niektore typy:

https://pl.dawanda.com/product/103324427-kroliczek-z-imieniem-w-sukience-przytulanka

http://basniowydom.pl/?kroliczki,25

https://www.mamissima.pl/akcesoria_dla_niemowlat/smoczki_gryzaki_klipsy/meiya_alvin_-_miekka_lalka_grzechotka_z_organicznym_gryzakiem_meiya.html

https://www.mamissima.pl/zabawki/przytulanki/maileg_-_przytulanka_medium_soft_bunny_light.html

i oczywiscie spodniczka od http://madame-tulle.com :)

Antonelka, Milka1991 lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
  • Biszkopciki Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2017, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa jeszcze zapomniałam napisać, że Maleństwo leży główką do góry i dlatego ruchy czuję bardzo nisko :) Jeszcze ma sporo czasu na obroty.

13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡
  • Vero Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolyn ja oosbiscie lubie -

http://allegro.pl/karty-do-zdjec-pierwszy-rok-zycia-dziecka-i6675535911.html

sama bym pewnie nie kupila ale jesli ktos kupi to sie nie obraze kazdy rodzic robi tysiace fotek maluchowi :)

jelly cat rabbit, lub ramka na zdjecie sa ciekwe z odciskami,popieream niebieskaa wszelkiego rodzaju lancuszki do smoczkow ja lubie te z elodie details, lub z imieniem takie ala skorka,

oj ja tez dzisiaj jakas rozdrazniona jestem moze dlatego ze slub juz tza 4 dni...i ciagle mysle czy wszystko jest gotowe.Wiecie jak to rodzina przyleci do nas wiec nocuja u nas, przygotowac trzeba wszytsko itd itd ...uff, o no i nei oszukujmy sie z 42kg mam teraz troszke wiecej wiec jasne ze mysle jak bede wygladala chociaz sukienke mam lekka zakrywajaca brzuszek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 18:53

17.03.2017 <3 Sofia

f2w39jcgw9mcoxh4.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolyn wrote:

Tiulowa spodniczka, maskotki jelly cat, kocyk - moze malo oryginalne ale ja bym cieszyla sie.
    Moze jakies bardziej ekskluzywne ubranko - zalezy jakim bgt dysponujesz.
    Co do lalek mateoo - wiem, ze moje kolezanki ciesza sie z tych prezentow, ja niekoniecznie :-)

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vero, Niebieska - doczytalam ze dalysmy podobne propozycje :-) hi hi hi
    Czuje kolejny raz ze mamy podobne gusta :-)

Niebieskaa lubi tę wiadomość

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vero i Antonelko, nie znalam tej firmy jellycat, jakie to cudenka!

takiego yammy bunny to kupilabym nawet sobie:P

http://www.jellycat.com/eu/yummy-bunny-yum6b/

ten jest dobry:DDD znalazlam akurat na norweskiej stronie:

https://www.minikids.no/collections/jellycat/products/bamse-jellycat-odette-ostrich-49-cm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 19:12

2fwaugpjrxudygqa.png

Wysłany: 30 stycznia 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze chyba dzisiaj posiedze w tej poczekalni...mam na 19:10 a dopiero jest pacjentka z :17:50... ale tu ponoć zawsze takie poslizgi...

Oglądalyscie strone domlalek.pl? Mnie się bardzo podobają lalki z imieniem,zamówię taka mojej małej:)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo

Wysłany: 30 stycznia 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahhahaa teraz patrzę na te lalki meetoo i to są. Dokładnie te które są w.domlalek:)
    Mnie się bardo podobaja:)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    Vero i Antonelko, nie znalam tej firmy jellycat, jakie to cudenka!

takiego yammy bunny to kupilabym nawet sobie:P

http://www.jellycat.com/eu/yummy-bunny-yum6b/

ten jest dobry:DDD znalazlam akurat na norweskiej stronie:

https://www.minikids.no/collections/jellycat/products/bamse-jellycat-odette-ostrich-49-cm

Wiesz przed ciaza sporo podrozowalam sluzbowo, dodatkowe stresy z niepowodzeniami i bywalo mi smutno. Dostalam wtedy od m takiego malego krolika. Wszedzie ze mna jezdzil. Czy w walizce, czy w torebce. Brdudas z niego straszny - czeka go kapiel przed pojawieniem sie Niny :-)

Niebieskaa, misKolorowy lubią tę wiadomość

‹‹ 1454 1455 1456 1457 1458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ