Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Vero, jaki smiech, super sprawa. Odstresujesz sie!
U mnie w domu szpital.
Maz chory ja chora. Mi cos swiszczy w plucach , mam pod koniec antybiotyku do pulmonologa sie przejsc.
Dziewczyny szukajace stanikow - szykownamama jest super.
Dzis mi przyszedl, swietnie dobrany ladny i wygodny!ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Vero wrote:Dzieki kad mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
ja na moich wszystkich operacjach mialam hybrydy i tez tylko zapytali czy to lakier czy hybryda ale nic nie kazali sciagac itd wiec zrobie sobie na pewno
pewnie teraz bedzie smiech ... w dniu mojej cesarki ide do fryzjera i na basic make up hhaha mam kilka voucherow do wykorzystania i pomyslalam czemu nie pojsc rano przed szpitalemi ich nie wykorzystac
Dzisiaj opowiadała moja pani od paznokci, ze wpadła do niej klientka ze skurczami wiec miała atrakcje.
Jak nosiłam aparat na zębach a miałam na ostro operacje wyrostka to pielęgniarka kazała zdjąć kolczyki i aparat wiec jej tłumacze, ze to stały. A ona na to, ze chirurg go zdejmie. Jechałam blada na sale operacyjna i mówię wyzalilam się anestezjologów ....na szczęście stwierdził, ze bzdury opowiadała. Ale pierwsza rzecz po operacji to było spór czy mam zeby i aparat he he heDonia12 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Kordonku, my w ogóle nie mamy samochodu a nie wiem czy te z wypożyczalni są wyposażone w linki i inne rzeczy
Górzysta trasa też jakoś mnie nie przekonuje do wystających z bagażnika części szafy. Ja to panikara jestem, zawsze czarny scenariusz
Szafa ma 236 cm (zresztą też chyba taką masz) więc sporo
No nie ważne...
Vero, tu jest plus tego, że wiesz kiedy masz cięcie heh. Ja nigdy nie byłam u kosmetyczki, raz była u mnie przed ślubem ale ja się tak delikatnie maluję, że pewnie każdy makijaż bym uznała za "za dużo".Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Różowy_Kordonek wrote:mnie się wyświetla tylko gazetka z pepco od 27.01 do 09.02 gdzie można zobaczyć ta od 10-go?
Edit: ok znalazłam, ale... ta koszula nocna za 9,90 zł to jest koszula dziecięca, chyba, że ktoś ma poniżej 128 cm wzrostu
Nie, niejest tez damska na okładce, a w środku dziecięca ja oglądałam gazetkę ze skrzynki pocztowej
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Teklaa wrote:Nie, nie
jest tez damska na okładce, a w środku dziecięca ja oglądałam gazetkę ze skrzynki pocztowej
aaaa.. faktycznie.. nie wiem czemu wcześniej przy środkowej widziałam cenę 29,90 xD no szkoda tylko, że do karmienia niepraktyczna, jakoś niefajnie zadzierać całą do cycka
Najbliższa wizyta 15.03
-
Różowy_Kordonek wrote:aaaa.. faktycznie.. nie wiem czemu wcześniej przy środkowej widziałam cenę 29,90 xD no szkoda tylko, że do karmienia niepraktyczna, jakoś niefajnie zadzierać całą do cycka
Licze ze moze bedzie miała ekadyyczne dekolty i da radę od gory jakos ściągnąć, jedna typowa do karmienia dostałam w prezencie, ale nie chciałabym jej zniszczyć na dzien dobry
Kad dobre z tym oddychaniemja juz powoli uświadamiam siebie ze bedzie co ma byc przy porodzie, ze wszystko moze potoczyć sie inaczej niz bym chciała, niz sobie marze
ze moze bedzie cc, ze moze bedzie długo trwało i bolało itp. itd. .. ale dam radę!
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Hejka, nie pisałam teraz bo miałam ciężkie dni ostatnio. Mam wrazenie ze mam ciagle spięty brzuch. Dzisiaj juz trochę lepiej. Ale zastanawiam sie bo mały jest ułożony miednicowy. Nogami mnie często okłada na dole. Czasami aż tak mocno ze mam wrazenie ze boli mnie skóra. Albo jak wklada w pachwiny nogi to tez masakra. Nie cały czas tylko ma jakies momenty ze tak robi. I martwię sie czy nie dzieje sie cos złego czy w sumie juz jak zaczynam zaraz 30 tydzien to moze juz miec mniej miejsca ? Czy któras z was czuje swoje skarby tak nisko ze to aż boli ?
-
Milka1991 wrote:Witam się w 33 tc!
wiecie co to oznacza ? Że już nie widzę swojej broszki przy depilacji. Jestem w szoku
Antonelka, Milka1991, Niebieskaa, Monna lubią tę wiadomość
-
Milka ja już jakiś czas nie widzę, robię to na czuja
nawet lusterka nie używam.
Anotelka co za durna pielęgniarka,chyba bym zeszła po takiej informacji!!! W sumie dobrze,że to tylko jej wymysł a nie praktyka
Jagah dziękuję za tytuł
Ech ja chodziłam na sr, oddychalam przy skurczach jak mnie uczono a i tak położna powiedziała, że źle i pokazała jak mam to robić. Myślę że jakiś procent kobiet chodzi na sr a rodzą wszystkie
Kurcze mnie hybryda się nie trzymana kosmetyczne co chwila szkoda mi kasy, kupiłam sobie zestaw ale słabo mi to szło i dałam sobie spokój
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Witamy Z Zosia,
Ania tak ja mam termin cesarki na 14.04 juz wyznaczony bedzie Wielkanocny kroliczekja tak samo lusterko i pol godziny z glowy pod prysznicem ale jakos radzic sobie trzeba, przeciez mezowi nie powiem
Ja nie wiem co z Zosia bylo w nocy ale zadna moja pozycja nie odpowiadala, tak mnie kopala po bokach ze teraz ledwo chodze tak mnie bola pachwiny, mysle ze zmienila pozycje bo czuja ja pod mostkem i na dole w pachwinach
ja to wogole strasznie sie boje ze moge zaczac rodzic w tym samolocie dzisiaj
17.03.2017Sofia