Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marsylia rozczula mnie Wasza historia. Wikusia nabiera już kształtów, zrobiła się już pulchniutka
A co do masażu krocza - zamierzam zacząć w przyszłym tygodniu albo jeszcze następnym. Jak mężowi o tym powiedziałam, to stwierdził, że to przecież jak masturbacja! Przyjemne z pożytecznym!myślałam, że padnę. Na początku pomyślałam, że żartuje, ale nie żartował jednak
Jego tok myślenia mnie czasem powala
-
Lokokoko wrote:Dziewczyny bardzo źle się poczułam,zmierzylam ciśnienie i miałam 140/100.... i puls 105, odczekalam chwil i już mam 130/85 i puls 80... co wy na to?Filipek - 09.03.17
-
Lokokoko wrote:Dziewczyny bardzo źle się poczułam,zmierzylam ciśnienie i miałam 140/100.... i puls 105, odczekalam chwil i już mam 130/85 i puls 80... co wy na to?
130/85 to nie jest wysokie ciśnienie. Jeśli będzie wyższe niż 140/90 i będzie się utrzymywać, to pojedź na IP. -
Loko max norma jaka mi gin podal to do 135/85 jest cisnienie ok. puls ok 100 ciezarne maja
wrocilam od lekarza- GBS pobrany,wszystko ok, za 2 tyg kolejna wizyta i sciagamy pessar jesli sn, a jak decyzja na 100% o cc to zostawiamy do terminu ciecia.
Mala wazy 3kg i mam szanse o dziwo szanse jeszcze na sn jeszcze, no i co teraz?
No i pytanie leciec na szybko do szkoly rodzenia?
no i trzeba sie umowic na konsultacje anestezjologicznaMilka1991, IGA.G, Lokokoko, pati87, Jagah, Kjopa3, stowtotka lubią tę wiadomość
-
IGA.G wrote:Ilae ja dzisiaj narzekałam, że ledwo sięgam do masażu, że ciężko mi. to mąż powiedział, że może mi pomóc
dla niego to też masaż to synonim masturbacji normalnie
Koko odczekaj, zmierz jeszcze raz za jakiś czas
Ja jak ledwo będę sięgać, a pewnie tak będzie, to też mi powiedział, że z chęcią pomoże. Na to po części liczę -
Ah, zapomniałam napisać. Ostateczna decyzja podjęta. Wiktoria wraca do domku
Mężczyźni są jacy sąWedług mojego męża badanie ginekologiczne to sama przyjemność a co dopiero masaż krocza. Jak mu wspominałam, że coś takiego zamierzam na koniec ciąży robić, od razu pytał czy może mi pomóc
pati87 wrote:Marsylia
Juz sie do tego przyzwyczailam ze zawsze cos sie dzieje niedobrego.
Za to ciągle wierzę ze wreszcie nasz los się poprawi.
Trzymam kciuki, modlę się i co tam jeszcze się da, żeby w końcu wasz los się poprawił. Wiele przeszliście, jesteście wspaniałymi ludźmi (tak wnioskuję po postach), no po prostu należy się wam w końcu spokój :*
Niebieskaa, Milka1991, pati87, Agga, ojejku, Jagah, sunshine, Justyna 8921, sallvie, Korcia, atat, Venice, Lokokoko, ilae, mada87, Kjopa3, kasieniaczek, lis87, Antonelka, vitae13, Peg, koniczynkaa, stowtotka lubią tę wiadomość
-
Marsylia
Rzeczywiscie duzo przeslismy z mężem i tez duzo przeszlismy wczesniej jak nie znalismy sie jeszcze. Mozr dlatego tak do siebie pasujemy bo jesteśmy po przejsciach. -
Marsylia cudowne wieści!! A Wasze kangurowanie to i mnie wzrusza
Niania dobrze, że z Tobą juz lepiej. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Teraz lepiej dla dziecka, żeby sie przez jakiś czas nei urodziło prawda?
A co do OSPY to i nas dorwała, starszak mi sie rozchorowałna szczęście ja przechodziłam więc miejmy nadzieję, że los nie sprawi mi psikusa i nie zachoruje znowu!!!!
Wanda, Vero trzymam kciuki za jeszcze kilka tygodni w dwupaku!!1
Mama aniołków w Twojej sytuacji szpital to najlepsze miejsce w którym teraz możesz być!! Bedzie dobrze jesteś pod kontrolą, dawaj znać jak sytuacja sie ma.
Jagah pieknie wygladasz!! Taka jesteś zgrabniutka
Bobabas bardzo ładne zdjęcie!!
Kordonku może po prostu wyglądasz seksi a jak jeszcze to podkjreślisz to mąż zwyczajnie jajko znosi bo jest zazdrosny
JA tam lubię lekki makijaż bo bez niego nei wyglądam za dobrze i nei czujęodwalić mi się nie chce n i nie mam okazji ale jak już to wtedy czuję się super
Mimo moich 17 kg na plusie
Co do odzywek ja bardzo poelcam revitalash, mniej bodetko a najmniej long4lashes.
Co do sztucznych rzęs, nie podoba mi się tonie ważne jakim wydaniu, moim zdaniem zawsze widac że to jest sztuczne
tzn podoba mi sie efekt powiekszenia oka itp ale sam fakt przyklejenia czegoś do oka nie.
Jagah, bobas2015 lubią tę wiadomość
-
Marsylia cudownie
Od początku działajcie ze wszelkim wsparciem rozwoju Wiktorki. Wczesne Wspomaganie Rozwoju, rehabilitacja, dobre przedszkole specjalne, następnie szkoła, wszelkie metody rewalidacji, Tomatisy, Biofeedbacki, logopedzi, załóżcie sobie konto 1%, starajcie się o pieniądze z Fundacji Polsat i TVN, naprawdę pomagają i nie trudno dostać od nich finansowe wsparcie na potrzeby dziecka. zobaczycie jak Wiktoria będzie "wyprowadzona", wszystko należy Wam się od państwa, tylko wiadomo, że trzeba siedzieć w temacie, orientować się i wymagać, bo sami od siebie nic nie zaproponują. I nawet nie zdajecie sobie jeszcze sprawy ile dzięki Niej cudownych ludzi na swojej drodze spotkacie - tylko takich Wam życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 21:48
Agga, Jagah, Marsylia, Antonelka, vitae13, stowtotka lubią tę wiadomość
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
A w ogóle pałka jestesm
Miałam już tak silne kłucia w szyjce i częste skurcze, że przyspieszyłam sobie wizytę z przyszłego tygodnia. No i mąz mi wyjeżdza więc wolałam iśc bez dwulatka i wiedzieć czy nie urodze jak sama zostanę
No i młody wazy 2400 g z szyjką ok, ma 2,5 cm ale to taka granica a jeszcze na tym etapie to już w ogóle nie ma co dumać nad jej długością. No nic chyba taka moja uroda.
I porównałam wage ze starszakiem to na tym samym etapie (różnica jednego dnia) wazył prawie tyle samo, w zwiazku z czym zakładam że kolejne 4 kg przyjdzie mi wypchnąćJagah, Milka1991, Marsylia, Kjopa3, vitae13, pati87, IGA.G lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba właśnie odszedł mi czop z niteczkami krwi. Czy u którejś z Was kiedyś odszedł a na poród trzeba było poczekać? Bo rozwarcie robi mi się od infekcji, wynik posiewu za 4 dni a na razie dostaje przypadkowy antybiotyk w ciemno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 22:09
-
Byl temat win
a ze mam przodków Wlochow i kocham ich kulture, jedzenie oraz wina to moge polecic wina z rejonu montepulciano d'abruzzo - niektore wlasnie pod ta nazwa- calkiem dobre mieli w Biedronce:) Drugie ulubione to Barbera z rejonu Piemont;) tez byly swojego czasu w biedzie;) Lubie tez Hiszpanska Roje;) mniam mniam;) ale ogolnie jestem smakoszem win i duzo roznych prbowalam , ale te marki sa sprawdzone;)
a co do piw - tez lubie;P ostatnio maz mi dal lyka okocim pszeniczne i oj nie moge sie doeczekac gdy juz bede mogla sie czegos napic;)))vitae13 lubi tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm