Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gakin powinnaś mieć na oddziale polozna-doradce laktacyjna. Dobrze żeby ktoś pomógł Ci to ogarnąć. Generalnie polecana jest na metoda 7-5-3, która polega na ściągania z każdej piersi po tyle minut. Ale pewnie ktoś Ci to wyjaśni bo ja to się w ogóle na tym nie znam.
A dlaczego nasze młode mamy nic nam tu ni piszą? Jak im się z dziećmi układa?! -
Misiu2017 wrote:Nutella dobrze pamietam ze ty tez na polnej będziesz rodzic ? Jesli tak to chętnie 25.03 sie tam z Toba spotkam
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Gakin wrote:No właśnie, która na ochotniczke jako nastepna? Byle bez niemilych przygod drogie panie
Dziewczyny jak mogę sobie pomóc z laktatorem. To trudniejsze niz myslalam. Masuje sobie piersi dotykam naciskam i niestety nic, ani kropli. A wczoraj tak cudnie lecialo, w ciazy tez wystarczylo ze nacisnelammoze ta niemoc wynika z tego że jestem jeszcze dzisiaj w stresie i juzz bardzo zmeczona? Bo mysle ze chyba jeszcze nie wszystko stracone co? Sprobuje jutro rano jeszcze. Mam tez herbatę bocianek, pila któraś?
gakin mozliwe ze to przez zmeczenie, stres
Ja piłam , ale w sumie nie wiem po co.. chyba szkoda mi było wywalić.od początku mleko leciało jak głupie. Ale ja się w ogóle nie nastawiałam na kp, więc moze to pomogło. Teraz też się nie nastawiam. Nawet kupiłam mm, ale pewnie wyjdzie, że trochę pokarmie
-
Lokoko oj jakoś tak bez konkretnego powodu, czuję się ciężko jak wieloryb, wszystko boli, druga noc nieprzespana. więc zmęczenie i ogólne samopoczucie robi swoje. stres przed porodem, czy dam rade... już w nic sie nie mieszcze, zostały mi tylko jedne ligginsy i jedne rurki ciążowe... a na koniec dnia zjedzone dwa kawałki sernika, które tylko pogorszyły sytuacje bo jak na złość waga w łazience pokazała więcej niż wczoraj. ale mam nadzieje, ze dzisiaj poloze sie spac, wyspie sie i bedzie ok.
-
Iga, jakbym o sobie czytała. Gorszy dzień. Niech szybko mija.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Melduje sie dotleniona na maksa, spedzilam prawie caly dzien w ogrodzie
Rano pomagalam w myciu okien, a potem kupilam 50 bratkow
Maz wykonal najbrudniejsza robote, a ja rozdzielalam kwiaty i ulozylam caly plan ogrodu. Jutro kolejna czesc sadzonek, zostaly Dalie i Frezje
Bardzo mily i rodzinny dzien
Lokokoko, lis87, vitae13, misKolorowy, mada87, Korcia, Kjopa3, atat, ojejku, Vero, eforts, Milka1991, Ivona12 lubią tę wiadomość
-
Iga... no ja też się czue jakbym o sobie czytała. Ja też mam z garderoby leginsy, rurki ciazowe, biały t shirt i sukienkę.
A waga w ciągu 10 dni 1.5 kg w górę.
Nie przejmuj się kochana, jak masz ochotę to płac powinno pomóc mi jakoś zawsze wycie teraz ulgę przynosi.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Ja popołudnie o wieczór miałam słaby. Ogólnie byłam i jestem mega w kuta. Nie wiem dlaczego... starszak tez dawał czadu i nie dawałam sobie z nim rady bo brak mi sił.. a mąż zajmował się instalacją nowej meblościanki..
Gakin wrote:Dziewczyny jak mogę sobie pomóc z laktatorem. To trudniejsze niz myslalam. Masuje sobie piersi dotykam naciskam i niestety nic, ani kropli. A wczoraj tak cudnie lecialo, w ciazy tez wystarczylo ze nacisnelam
moze ta niemoc wynika z tego że jestem jeszcze dzisiaj w stresie i juzz bardzo zmeczona? Bo mysle ze chyba jeszcze nie wszystko stracone co? Sprobuje jutro rano jeszcze. Mam tez herbatę bocianek, pila któraś?
Nic nie jest stracone. Stres zrobił swoje. Laktatorem próbuj metodą 7-5-3 co 2-3h. Przerwa nocna max 5h. Przed odciąganiem spróbuj się rozluźnić, przygotuj sobie zdjęcie Filipka. Patrzenie na maluszka dużo pomaga
Herbatkę bocianek piję do tej pory. Ma w składzie melisę, pomaga się trochę odprężyć.
-
Jadę na ip. Teraz to już krwawię żywo czerwoną krwią. Tak z niczego. Nic specjalnego ostatnio nie robiłam, zwykły tryb "leniwej królowej". Dodzwoniłam się do lekarza i kazał jechać. Dam potem znać co się dzieje. Trzymajcie kciuki bo to jeszcze za wcześnie na malucha....
Czekamy na Mateusza
Clexane 0,8 Encorton 20mg, Utrogestan 3x1, globulki progesteron mikronizowany, (Prolutex 2x0,25 do 10tc)
10.1998 syn
7.2014 (*) 10 tydz.
4.2015 (*) 9 tydz.
2.2016 (*) 8 tydz. Amelia
homozygota CC A1298C MTHFR