Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marsylia wrote:Gakin wycałuj Filipka od ciotek z forum
Aż ci zazdroszczę, że możesz go tak tulić całą dobę
zebysmy chociaż na oddziale mogli być razem... ciężko jest mimo wszystko.
Marsylia lubi tę wiadomość
Filipek - 09.03.17 -
A ciekawe jak tam Angelika... Ona chyba miała dzisiaj mieć CC? Czekamy na wieści!
Sallvie czytam Twoje posty tak jakbym sama je pisała. Dzisiaj próbowałam wcisnąć się w spodnie które kupiłam na samym początku ciąży i zatrzymują się tuż nad kolanami. To jakiś horrora tak się cieszyłam, że niedługo będę ubierała się w moje ubrania sprzed ciąży... Jutro wizyta. To już 38tc u nas, objawów porodu z mojej strony nie widać póki co żadnych- ciekawe co lekarz powie.
Buziaki dla dzieciaków, które pojawiły nam się już na świecie i ich dzielnych mam. Za dziewczyny w szpitalach trzymamy kciuki aby jak najlepiej ten pobyt się dla Was zakończył. Trzymajcie się ciepło!
-
Michaś jest juz na swiecie, malutki 2380, dostał 10/10 i ma duzo włosków. Ja jestem zmeczona i cała sie trzęsę.
Niebieskaa, Kjopa3, Donia12, aniab2205, kahaśka, agadana, Justyna Sz, niania.ogg, Lokokoko, Szczęśliwa Mamusia, Mamaela86, eforts, aniołkowa mama, nutella_, Vero, Katka80, pati87, She Wolf, itania, sallvie, Magni, Misiu2017, slodka100, Jagah, Gakin, Taśka22, Marsylia, Reni1982, Biszkopciki, vitae13, Venice, IGA.G, Kleopatra, koniczynkaa, mada87, Gabi 19, sy__la, mirka14, Milka1991, Karmin, Teklaa, mamaaniołków3, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
Odeszły mi wody. Chlusnęło konkretnie ! Dzwoniłam do położnej. Mam się ogarnąć i jechać za godzinę do szpitala. Trzymajcie kciuki
Kjopa3, aniab2205, kahaśka, agadana, Justyna Sz, niania.ogg, Lokokoko, Szczęśliwa Mamusia, Mamaela86, eforts, aniołkowa mama, nutella_, Niebieskaa, Vero, misKolorowy, Katka80, pati87, mrik, She Wolf, kasieniaczek, itania, sallvie, Magni, Misiu2017, slodka100, Jagah, atat, Gakin, Taśka22, Marsylia, Reni1982, Biszkopciki, vitae13, Venice, Ivona12, Różowy_Kordonek, IGA.G, Imię_Róży, mada87, sy__la, mirka14, Karmin, Teklaa, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Odeszły mi wody. Chlusnęło konkretnie ! Dzwoniłam do położnej. Mam się ogarnąć i jechać za godzinę do szpitala. Trzymajcie kciuki
to jeszcze nie kwiecień
kilka dni spokoju na porodowkach i następna seria?
Lipsku witamy malutkiego -
Lisku gratuluję.
Milka czekam na dobre wieści, oby to sprawnie poszło:)Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
PostaraM się zdawać relację live. Już jadę. Nic nie boli, żadnych skurczy, czopu, nic. Oby tak samo szybko poszło z porodem
Justyna Sz, Szczęśliwa Mamusia, flowerygirl, aniab2205, Niebieskaa, pati87, sallvie, Misiu2017, vitae13, IGA.G, sy__la lubią tę wiadomość
-
Jak tak dalej pojdzie to zostanie nas na kwiecien garstka;) chociaz i ja czuje ze u nas tez juz coraz blizej do finalu i raczej do 26 kwietnia nie dociagne. Oby chpciaz tylko od 5:)
Milka powodzenia:) moze zaczniesz w koncu na watku porody sn:) szybkiej akcji. Czekamy na Nele.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 05:49
-
Lis, Sunshine, Peg, brawo! Gratulacje
Niech Wam się dzieciaczki zdrowo chowają
Milka, kciuki. Będzie dobrze
Synek już wyszedł ze szpitala i pierwszą noc spędził u babci.Dziś wizyta kontrolna z tą ospą nieszczęsną i mamy nadzieję, że siostra w końcu pozna brataWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 06:07
Lokokoko, Szczęśliwa Mamusia, misKolorowy, Jagah, Marsylia, vitae13, mada87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Dziewczynki,
Jeszcze nie doczytałam Waszych postów, więc nie wiem, co się działo, ale chciałam Wam na szybko dać znać, że pozdrawiam z łóżka szpitalnego. Około 3:00 odeszły mi wody. Tak właściwie to zaczęły ok. 23:00, więc wyprawę do szpitala zaliczyliśmy dwa razy.
Najprawdopodobniej ok. 8:00 będą mnie ciąć.
Bądźcie z nami myślami.
Dam znać, jak tylko będę mogła.agadana, Lokokoko, Szczęśliwa Mamusia, flowerygirl, aniab2205, eforts, Mamaela86, aniołkowa mama, Kjopa3, nutella_, Vero, pati87, She Wolf, Donia12, itania, sallvie, Misiu2017, Jagah, atat, kahaśka, Taśka22, Marsylia, vitae13, Ivona12, IGA.G, mada87, Karmin, Teklaa, niania.ogg, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
az nie moge sie otrząsnąć... będziemy mieć dziś trzech nowych członków na forum: dzieciątko Liska, Milki i Annak:) zaczęłam się stresować... kiedy przyjdzie pora na mnie... to już coraz bliżej...
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Nooo, ale się dzieje cudów !
Lisku kochana gratulacje dla Ciebie i Michałka :-*
Milka, Annak trzymam za Was kciuki i będę co chwilę odświeżać w forum o czekać na wieści
Dziewczyny cała noc nie spałam. Boli mnie masakryczne gardło, nos i zatoki... dodatkowo w nocy ciągle spinal mi się brzuch i miałam bóle jak na okres, a później zaczęły boleć mnie krzyże i uda...
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualnyKochane z całego serca, wam gratuluje kazdej nowej mamusi Aniu , Mileczko i pozostałym ktore czekaja na poród trzymam mocno kciuki za, szybkie rozwiązanie :*:* , ale emocje i cudowne wieści z rana :*:*:*.
Koko ja jie spałam znów całej nocy , plecy mnie koszmarnie bolały , brzuszek troche napięty żadnych skurczy nic, nawet nie wiem o ktorej zasnęłam ledwo żyję tak zazdroszczectym co urodziły lub wkrótce urodzą ja już mam dość .