Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynyyyy...jakie tempo!!
Gratulacje dla Wszystkich w trakcie i juz po
takie piękne wieści z samego rana
Ale, ale.. O ile jeszcze tydzień temu taki obrót spraw (wcześniejsze porody) nastrajalby mnie pozytywnie, bo liczylabym ze nasz B.B.wyjdzie wczesniej, o tyle teraz MUSI siedzieć w brzuszku do przyszłego piątku.. Moj mąż poleciał wczoraj do pracy do Ameryki Południowej i wraca 24go.. A ja nie chce rodzic bez niego.
Dzisiaj wieczorem mam wizytę, to zobaczymy co i jak. Objawów żadnych nie mam, jedynie wczoraj czułam silny ucisk jakby na szyjkę,az chodzić było ciężko.
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur
-
Pati dziekuje kochana. Ale dzis tu ryczalam i kolezanka z lozka obok poloznej powiedziala o tym co sie dzieje. Bo ja tunie chce nic juz mowic. Bo jak mowie i skurczach to moj lekarz w trakcie wizyty z taka buzia na mnie wyskoczyl ze szok. Zostało 16 dbi do terminu. A wg niego to nie jest zadna ciaza donoszona. Jestem po 2 cc. Syna urodzilam 15 dni przed terminem. A corke miesiac przed terminem.l
[img][/img]
-
Annak Ty też? Tyle czekania i lada moment Ava będzie do drugiej stronie brzuchola. Cudownie!
Milka czekam na relację live z niecierpliwością! Jak tam rozwarcie? Jakieś znieczulenie?
U mnie ani widu ani słychu porodu. Poczekam jeszcze ze dwa tygodnie i lecę z oknami:D Wczoraj dopiero zaczęłam pranie dla małej- rożki i kocyki się suszą. Teraz w kolejce nasze pranie i potem biorę się za ubranka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 08:23
-
Lis ogromne gratulacje
Annak i Milka to juz niedlugopowodzenia!
Dziewczyny, trzymajcie kciuki. Jade na sciagniecie szwu. Oby mala nie zechciala jeszcze wyskoczyc.
Wczoraj mialam bardzo bolesne skurcze, inne niz zwykle i zaczelam panikowac. Na szczescie przeszloWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 08:51
Justyna Sz, misKolorowy, Jagah, Marsylia, Lokokoko, mada87, eforts lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Doniu, Milka tez nic nie czuła. Tak mnie zaskoczyła, ze aż poszłam sprawdzić torbe do szpitala. I zamieniłam kombinezoniki, bo ten ktory wybrałam... tak jak piszecie... nie pasuje do fotelika. Po Milce widzę, ze można nie mieć objawów (tak jak Ona nie miała i ja) i nagle bach... i po wodach
eforts lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyaniołkowa mama wrote:Agadana, ten śpiworek można rozpiąć w ten sposób żeby nóżki były osobno tylko nie zrobiłam tego do zdjęcia. Oba da się zapiąć w foteliku
Milka, zdawaj relacje tak długo jak dasz radęJagah lubi tę wiadomość
-
Lisku Jeszcze raz gratulacje, Michaś jest cudowny
Annak Powodzenia za kilka minut będziesz tuliła w ramionach Avę
Mileczko Tak szybko? Powodzenia kochana, druga Kornelka jeszcze z brzuszka trzyma kciuki za swoją imienniczkę !
No i nie martw się tak jak obiecałam jestem na straży co do spisywania porodów, żebyś mogła to sobie uzupełniać jak będziesz miała chwilę czasu przy małej
A u nas nadal cisza, żadnych skurczy, twardnień, opuchlizn, ciśnienia, nic.... Serio ? Jak tak dalej będzie zostanę jedyną kwietniówką ..Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Kasieniaczek Chyba dam radę
tylko żeby mi to było ostatni taki raz gdzie 3 na raz jednego dnia rodzą !!
kasieniaczek lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Niebieskaa wrote:Doniu, Milka tez nic nie czuła. Tak mnie zaskoczyła, ze aż poszłam sprawdzić torbe do szpitala. I zamieniłam kombinezoniki, bo ten ktory wybrałam... tak jak piszecie... nie pasuje do fotelika. Po Milce widzę, ze można nie mieć objawów (tak jak Ona nie miała i ja) i nagle bach... i po wodach
taki 37t1d byłby idealny
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:Dziewczyny, pod żadnym pozorem nie zapinamy dziecka w foteliku ubranego w kombinezon. Jestem na telefonie i nie znajdę teraz linku żadnego żeby Wam pokażą o co chodzi, ale to bardzo zagraża bezpieczeństwu malucha. Kombinezon ściągamy i przykrywamy malucha czymś w aucie.
Sallvie teraz im bliżej kwietnia, to dopiero zaczną się takie fale porodów -
O matko :o zaczynam panikować. Torba kompletnie nieruszona, przeziębiona jestem i nic mi się nie chce, ale w takich okolicznościach, to muszę ruszyć tyłek.
Milka,Annak, Angelika trzymajcie się!! czekamy na wieściPłeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
Angelika ale jesteś pod kontrolą lekarzy, nawet jeśli zacznie się poród to chyba bez problemu zrobią ci CC? Nie stresuj się kochana, bo to wpływa też na dzieciątko, będzie dobrze, wysyłam do ciebie pozytywne myśli :*
-
Co do encortonu, o którym pisze Monika, to zawsze mi mówiono, że nie wolno z dnia na dzień przestać go zażywać, tylko stopniowo, zmniejszając dawki. Może warto to jeszcze skonsultować, bo faktycznie może to źle wpłynąć na samopoczucie, które po porodzie będzie bardzo istotne.Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
lisku- gratuluje syneczka, Michalka vel Okruszka!
Wszystkiego dobrego dla calej Waszej trojki, usciski !
* * *
Milka- no pieknie, jak przystalo na gospodarza watku Pani Nam pokaze jak sie rodzi!Mocne kciuki za szczesliwe i szybkie rozwiazanie!
annak- a jednak pani doktor miala czujnego nosa, co do Twojego poroduPowodzenia!
angielika- no, nie masz wyjscia, teraz Twoja kolej!Spokojnie, wszystko sie zaraz rozkreci, pojdzie gladko, przy trzecim to bedzie pikus! Usciski!
No, dziewczyny poranek z wiesciami zajebioza!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 09:02
misKolorowy, kasieniaczek, Donia12 lubią tę wiadomość
-
Ihaaaaa!
35 tydzien ciazuni!Waga 62,4 kg. Zauwazylam, ze wlosy zaczely sie zmieniac na gorsze, cera tez przestala lsnic, czyli Panna Orzeszkowa jak na corke przystalo, odbiera mi urode
Aktualizacja brzuszka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c061ddc57a2a.jpgJustyna Sz, ojejku, pati87, Gakin, misKolorowy, Taśka22, Niebieskaa, sallvie, Kjopa3, Marsylia, vitae13, Lokokoko, Venice, Szczęśliwa Mamusia, Różowy_Kordonek, agadana, mada87, niania.ogg, AmyLeah lubią tę wiadomość