Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku ile się dzieje!
Lisku gratuluje syneczka! ucałuj Michaśka!
Milka aż mi się gorąco zrobiło jak przeczytała o odejściu wód! bo jeszcze niedawno pisałaś, że nie masz oznak porodu
i kolejna annakoj dzieje się dziewczyny
trzymam kciuki! !!!!!!
a i tak wam zazdroszczę! ja coś czuję, że przenoszę tę ciążę
Kasieniaczek ja mam podobnie z tym magnezem, musiałam brać bo brzuch ciągle twardniał, a po odtsawieniu mam skurcze a nie brzuch twardy non stop
-
Zaglądam na forum a tu tyle informacji z rana!
Lisku gratuluję! Michaś jest cudowny. A Ty jak się czujesz po cc? Co było w końcu przyczyną podjęcia takiej decyzji? Ciśnienie czy tętno u maluszka?
Milka dzięki za Twoje relacje na żywo.Oby poród jak najszybciej trawł. Czekamy w takim razie z niecierpliwością na zdjęcie. Jak to się fajnie składa...założyłaś ten wątek a teraz rozpoczynasz porody SN:) Pewnie te schody pomogły - szalona!
Annak Ty już pewnie po. Odezwij się jak będziesz mogła. Czekamy na Twoją malutką
-
Koleżanki Clexanki, bo ja już głupieje
z tego co pamiętam lekarz zalecił mi branie Clexanu jeszcze 4 tygodnie po porodzie. Czy to możliwe czy coś pokręciłam? Wy odstawiacie w dniu porodu?
U mnie obniżone białko S + homozygtoczyna mutacja MTHFR A1298C, dawka 0,6 ml. Na 100000000% już o tym mówiłyście ale pewnie z tysiąc (!) stron temu.Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Dzieje się u nas dzieje
Lis gratuluję narodzin syneczka.
Milka, Annak trzymam kciuki!!
Szykuje się nam pierwszy poród SN.
Mój Miłosz ma zakaz opuszczania lokum co najmniej do Świąt. Mam nadzieje, że posłucha mamy, bo u mnie nadal remont trwa i wpadlabym w panikę jakby coś zaczęło się dziać.
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
lisku gratulacje raz jeszcze!
Synek urodzony 16-go tak?
Milka nie no i Ty przeciwko mnie?!Szalenie zazdroszczę! Życzę powodzenia
Ty chyba planujesz rodzić sn co? Może wreszcie się dowiem jak to wygląda
Miałaś jakieś skurcze przepowiadające czy tak po prostu Cię zalało? Bo wiesz, daje mi to nadzieję
a brzuch Ci opadł? Mój ciągle pod cyckami ale może i to nie jest wyznacznikiem? :> Na ostatniej wizycie lekarz coś Ci mówił? jakaś krótka szyjka, rozwarcie? Chcę wszystko wiedzieć!
annaK czyli jednak lekarka nie straszyłaczemu piszesz, że wody zaczęły odchodzić już koło 23:00? Nie chlusnęło tylko sączyło się? Idzie się zorientować, że to wody? Życzę powodzenia i trzymam kciuki, choć Ty już pewnie po
U mnie cuda wianki. Biodro już prawie nie przeszkadza poza gwałtowniejszymi ruchami, śpię w miarę dobrze, nawet na siku nie wstaję.. no może raz w ciągu nocy.. piję jakby mniej. Mąż już kończy remont kuchni, więc mam nadzieje niedługo przydać się do czegoś i umyć oknoMoże Tymkowi się to nie spodoba :>
aniołkowa mama ja tak jak Justyna Sz mam ocieplany pajacyk, pod to bawełniany pajac i body a jak będzie zimniej to kocykw aucie i tak dziecko rozepnę a w wózku masz jeszcze dodatkowa osłonkę. Ja mam tylko dylemat czy naszykowac kombinezon na 56 czy na 62
Synek zapowiada się duży ale ten na 56 wcale nie wydaje się być jakiś malutki. Chyba nie będę nic szykować na wyjście, zadzwonię do męża i poinstruuję co ma z szafy wyjąć
Jagah nie wiem czy córka odebrała Ci urodę, ale zbędne kilogramy na pewno wzięła na siebie ;P To grzech tak dobrze wyglądać w ciąży!aniołkowa mama, Szczęśliwa Mamusia, sallvie, Jagah lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
nick nieaktualnyRenia Ja jeszcze nie znam wyniku na GBS moj gin ma wyniki trzabylo na nie czekac 2 tygodnie tak mi powiedział akurat tyle minie jak bede, w Sobotę na wizycie oby wszystko było dobrze .
Ciekawa jestem jak , tam Mileczka i AnnaK :*:*:*.
Witajcie kochane :*:*:*.
Znów się nie , wyspałam całą noc strasznie plecy mnie bolały jak na okres , nie było skurczy ani nic takiego co by symbolizowało poród , nawet nie wiem o której zasnęłam , maleństwo dyskotekę zrobiło w brzusiu trzy razy czkawi dostało oby jeszcze, jakoś wytrzymać do Soboty jutro według bbf ciąża, donoszona powiem ginowi wszystko co i jak niech tam zajrzy może masaż zrobi szyjki i coś ruszy ja chcę już urodzić . Pogoda paskudna , wieje jak nie wiem chciałabym już lato .Reni1982 lubi tę wiadomość
-
Aniołkowa mamo ja w zależności od wyników badań będę brała Clexane. Ja mam profilaktycznie na obniżone białko S i lekarka mówiłaś,że zazwyczaj w połogu jest jeszcze obniżone ale raczej zejdziemy z 0,6 na 0,4. Dziś mam po południu wizytę u niej to jeszcze dam znać. Sama jestem ciekawa co zdecyduje bo białko miało być już stabilne a spadło do 38 tyle to nie miałam nawet na początku
.
-
Kjopa byłabym wdzięczna, ja miałam te leki "przypisane" w Polsce i lekarz tutaj nawet nie sprawdza białka ani nic.... tylko pamiętam, że lekarz coś jeszcze o 4 tygodniach wspominał a tu ktoś ostatnio pisał, że w ogóle odstawia... wiem, ze to może być różnie ale wolę wiedzieć że nic nie pomyliłam i to możliwe..
aniab2205 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
lokoko, ja też przeziębiona, boli mnie gardło i mięśnie
Na gardło polecam płukanie rozcieńczoną wodą utlenioną.
Patrzałam na listę na fb i chyba dawno SY_la się nie odzywała. czy coś pominęłam?sy__la lubi tę wiadomość
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
nick nieaktualnyAniaK Jest pod KTG i ma cały czas skurcze nie jestem upoważniona , aby was jakby co poinformować wyczytałam na Ovufriend tej różowej stronie część bbf , w Zaczynamy znowu starania ,takie info od niej , mam nadzieje , że sama napisze co i jak AniuK nie obraź się na mnie kochana , nie wiem jak w UK postępują co do CC .
sy_la Odezwij się kochana kiedyś , do nas :*:*:* .
Gabi19 Teraz to każda z nas siedzi jak na szpilkach wiadomo , na którą teraz padnie kolej . -
ciekawość mnie zżera co tam u Milki I Annak:)i jak sie czuje Lisek...
wstawiam swoja aktualizacje brzuszka. pierwsze zdjęcie z 5 tygodnia ciąży: 64 kg, 82 cm w najszerszym miejscu w pasie. drugie zdjęcie 36 tydzień: 88kg, 116 cm w najszerszym miejscu w pasie. Podsumowując przytyłam 24 kg, a w brzuchu 34 cm. stopy mi spuchły, nogi, ręce... ogólnie to już mam nadzieje urodzić za dwa tygodnie...liczę ze lekarz mój się nie myli i ze przez duza ilość wod troszkę poród mi się przyspieszy, bo mam za duże obciążenie...
Szczęśliwa Mamusia, sallvie, Magni, mada87, Venice, Lokokoko, Marsylia, vitae13, Taśka22, Kjopa3, Reni1982, Jagah, Różowy_Kordonek, kasieniaczek, Donia12, aniab2205, pati87, agadana, sy__la lubią tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Ja po pierwszym ktg. Zapis ok tylko pokazuje małe skurcze, problem w tym że regularne. Przycisnęłam z terminem cc, bo kiedy w końcu mi wyznaczą jak to już prawie 39 tydzień. Mam jednak nadzieję, że samo ruszy przed terminem, bo tak to człowiek będzie miał stresa hehe
Szczęśliwa Mamusia, Justyna Sz, Lokokoko, Magni, kasieniaczek, Donia12, nutella_, vitae13 lubią tę wiadomość