Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mileczko Gratulacje i buziaczki ode mnie i od Kornelki w brzuszku dla swojej imienniczki !!
annak Kochana Ty pewnie też już po wszystkim. Odezwij się co tam u was.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
PS. przez was zachciało mi się rodzić, tu i teraz ! haha
W ogóle się porodu nie obawiam, chciałabym, żeby wreszcie nadszedł ten dzień.
Noo, ale jeszcze te 2 tygodnie muszę wytrzymać, niech już będzie ta ciąża donoszonaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Milka1991 wrote:Kornelia jest na świecie
waży 2900g, 53cm, 10 apgar, o 10.30 postanowiła wyjść. Urodziłam w 3,5h
nie było tak źle. Obyło się bez zop na samym gazie
DZIELNA MILKAAA! CUDOWNE WIESCI! sciskam Was mocno mocno dziewczyny! Dalas czadu Kochana!!! mega sie ciesze i bardzo goraco Was pozdrawiam:*
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
sallvie wrote:PS. przez was zachciało mi się rodzić, tu i teraz ! haha
W ogóle się porodu nie obawiam, chciałabym, żeby wreszcie nadszedł ten dzień.
Noo, ale jeszcze te 2 tygodnie muszę wytrzymać, niech już będzie ta ciąża donoszona -
dziewczyny któraś z was o żelu durex play fioletowym... stosuje sie go podczas porodu?? jak to jest... strasznie chciałabym nie pęknąć, a żel położniczy jest mega drogi... ciekawe jak u Milki z ochrona krocza... czy ja nacinali czy pękła, a może udało się obejść to wszystko:)
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
mada87 wrote:To ja mam z jednej strony tak, że chciałabym urodzić zaraz jak tylko ciąża będzie donoszona a z drugiej nie do końca czuję się na to psychicznie gotowa
a no ja właśnie się już czuję psychicznie gotowa na poród dlatego mogę rodzić w każdej chwili, wydaje mi się, że moja rodzina nie jest tak gotowa na poród jak ja samaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Justyna Sz wrote:dziewczyny któraś z was o żelu durex play fioletowym... stosuje sie go podczas porodu?? jak to jest... strasznie chciałabym nie pęknąć, a żel położniczy jest mega drogi... ciekawe jak u Milki z ochrona krocza... czy ja nacinali czy pękła, a może udało się obejść to wszystko:)
nam mowili na szkole rodzenia o durexie fioletowym, podobno daje dobry poslizg dla dziecka. -
Dziękuję bardzo bardzo
Później zdam szczegółową relację i wrzucę jakieś foto na fb
Kjopka poinformuj rubikowe forumWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 13:21
Justyna Sz, sallvie, Mamaela86, Szczęśliwa Mamusia, Taśka22, kasieniaczek, aniab2205, Kjopa3, Biszkopciki lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
pewnie mnie już nie pamiętacie...dołączyłam jakiś czas temu i za duzo sie nie udzielałam... no a potem zamilkłam całkowicie bo miałam uczelnie, przyszła sesja i egzaminy... teraz mam urlop dziekański i czekam tylko aż maluszek zechce sie wykluć
chętnie bym z Wami popisała bo czasu już mam więcej
mam nadzieje, że to jeszcze możliwe i się jakoś do Was przyczepie i mnie nie wygonicie hehe
Jagah, sallvie, Reni1982, Marsylia, Szczęśliwa Mamusia, kasieniaczek, pati87, _tika, misKolorowy, Kjopa3, agadana lubią tę wiadomość
-
Hej Anjouek!
A przyczepiaj przyczepiajTeraz tu się wiele dzieje więc musisz uważać na swoje ciśnienie
Z niecierpliwością czekam na wiesci od Annak!
Czy na dzisiaj to już będzie koniec porodów? Bo ja się dzieckiem i domem muszę zająć a nie ciągle siedzieć na BBF albo FBAnjouek, Jagah, mada87, Lokokoko, ilae, Niebieskaa, eforts lubią tę wiadomość
-
To i ja sie odezwę
bo wpadłam tylko i zniknęłam, a przy moim nicku tylko serduszko na pierwszej stronie.
Moze ktoś uaktualni czekam na córeczkę Aleksandrę
sallvie, Jagah, Mamaela86, Marsylia, Szczęśliwa Mamusia, pati87 lubią tę wiadomość