Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jagah, wyrazy współczucia
My dziś byliśmy na USG bioderek, teraz powtórka w maju
Do Dziewczyn z trójmiasta jak byście szukały wolnych miejsc na USG bioder to krótkie terminy są na dąbrowieMoje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
Jagah bardzo mi przykro z powodu śmierci teścia i bardzo mi przykro ze w takim momencie Waszego życia to się stało. Życzę dużo siły!!
Kahaska nie wylapalam wcześniej że Ty już
powodzenia jutro!!! Czekamy to foteczki 
Monika ja w poprzedniej ciąży wymiotowalam do dnia porodu praktycznie z krótkimi przerwami.
Iga to coś tam się kręci?
-
Monika34 nie chce Cię straszyć ani nakrecac ale u mnie mdłości powróciły na kilka dni przed porodem

Dziewczyny my dzis wychodzimy ! Towarzyszy mi ogromna radość ale i też strach. Jak my sobie poradzimy z takim dzidziusiem. O rany rany...
ilae, lis87, Magni, karolyn, misKolorowy, Lokokoko, IGA.G, vitae13, nutella_, niania.ogg, Aga1991, Marsylia, eforts, Karolczyk, ojejku, pati87, Donia12, Kjopa3, mada87, sy__la, aniab2205, agadana, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
Jagah, strasznie mi przykro

Melduję się w dwupaku
Dziś jestem po tragicznej nocy. Budziłam się co pół godziny przez ból bioder, ani na jednym, ani na drugim boku nie szło leżeć, na plecach też nie, bo nie mogłam oddychać. A i wstawanie na siku dzisiaj rekord u mnie - 4 razy, po każdej wycieczce do wc nie mogłam zasnąć
tragedia.
Co do apetytu, to ja teraz w 9. miesiącu mam sporo większy niż wcześniej. I ssie mnie na słodkie ciągle. Nutellę to bym łyżką mogła jeść
najczęściej do śniadania mam jedną kromkę więcej, z nutellą
-
Jagah bardzo współczuję
trzymaj się kochana !
Monna to będzie moje pierwsze ktg będę miała je robione dokładnie w 37+5 więc chyba zaraz nie tak wcześnie
no i położna sama kazała na nie przyjść może ze względu na to że będzie już ciąża donoszona?
-
nick nieaktualnyJagah Kochana tak mi przykro , z powodu śmierci Twojego teścia życzę dla was dużo sił .
Hej hej moje kochane :*:*:*.
No i mnie wzięło boże za co ... . W nocy myślałam że będę spać przy klozecie cały czas bylo mi nie dobrze, nie spałam wcale czuje się jakby walec po mnie przejechał , Marysia już lepiej się poczuła i zaprowadziłam ją do przedszkola Gabrysia teraz jakaś nie wyraźna , nie ma gorączki nie wymiotuje taka jakaś osowiała . Dobrze że już dziś Czwartek jeszcze jutro i wizyta a konkretnie USG niestety kochane nadal maleństwa głowę czuje po prawej stronie brzucha dzis jak zaczęło się kręcić to myślałam że z bólu nie wytrzymam , tym razem zapisałam się na 9.20 nie było wcześniejszych wolnych godzin , malenstwo strasznie mnie kopie aż to boli wypina się po pęcherzu jak nogami czy rękami mnie smyra , jestem kochane już tym wszystkim zmęczona . Nie mam pomysłu na obiad , na jedzenie nie mogę jakoś patrzeć . -
nick nieaktualny
-
I ja sie dołączam do kobietek z apetytem! Ale pocieszam sie tym co Jagah powiedziała, ze to Marianki potrzeba, a nie moja:D
Ciagle podjadam a na kursie takie dobre przekąski, obiad itd.
Jagah tak mi przykro:( to najgorsze co moze nam sie przytrafić
smierć bliskich...
eforts lubi tę wiadomość

Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Eforts, Donia no coś zaczyna się dziać, z czego się cieszę, zwłaszcza z rozwarcia, że nie pojadę na porodówkę "zamknięta" na cztery spusty
ale tak jak lekarz powiedział, to może być zaraz a może za tydzień. od rana mam plamienia, mam nadzieje, że niebawem minął.
Monika ja mam ogólnie apetyt, ale czasem jest mi niedobrze... jak mała się wierci i gdzie na żołądek uciska, pewnie dlatego
Kasieniaczek chyba ty pisałaś o wadze?? już nie mogę znaleźć posta. lekarz nie robił mi wczoraj usg, otstanie miałam ponad tydzien temu i mała wazyła 3280
Magni oj chciałabym abyś miała rację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 11:37