Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednak dziewczyny moj silnik w aucie jest do remontu koszt od 3500zl do 4500zl. Dodam ze w tym tygodniu na auto wydalismy 2500zl. I nasz dzisiejszy stan konta to -800zl. Wiec jest zajebiscie
Auto kupilismy za 10 500zl wiec nie jest to auto luksusowe, kupilismy je za pieniazki z wesela.
Brak mi sił do wszystkiego.
Za duzo problemow mam na glowie. Dobrze ze corcia jeszcze w brzuszku i do tp 27dni bo przy moim stresie to i pewnie nie mialabym czym karmic corci.
Nie wiem za jakie grzechy mam cale zycie pod górę?
Dodam ze auto jest mi potrzebne do trzymania wozka bo mieszkam na 4pietrze i za nic nie dam rady wozka wnosic na górę tym bardziej ze mam dysk wysuniety.
Wiec niech corcia jeszcze troche poczeka ale najlepiej max do 18.04 bo do tego dnia jesli urodze to będzie nalezal mi sie przedluzony zasiłek z UP. Dla mnie te kilkaset zl to teraz bardzo duzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 22:23
-
Kahaśka, gratulacje
Loko, ja miałam ten zabieg wieczorem, a rano młody był na świecie. Boli jak cholera, ale warto, bo wszystko szybciej idzie. To jest ten słynny masaż szyjki. Teraz będę go miała 13 kwietnia o ile do tego czasu nic się nie wydarzyLokokoko lubi tę wiadomość
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
Reni1982 wrote:Dziewczyny ja to już boję się Was czytać
Mam wrażenie że na kwiecień to sama zostanę w dwupaku...
Jutro zabieram się za ostre sprzatanie,mycie podłog itd... o ile dam radę
Zgaga mi wróciła. W nocy mdłości.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Widzę ze wszystkie porody sie sporo wczesniej zaczynają jak na razie tzn 2-3 tygodnie przed tp.
Zobaczymy jak to dalej pojdzie.
Patrzac na moje problemy i ogarniecie tego, potrzebuje jeszcze z 2 tygodnie na pewno a moze i 3 nawet. Takze niech corcia jeszcze trochę pomieszka u mnie w brzuszku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 22:34
-
Lokoko nie ma co podziwiać
ja jestem twarda , podziwiać trzeba te delikatniejsze co to wytrzymują. Ale tak jak Magnus pisze naprawdę warto.
Pati to do trzymania wózka nie potrzebny Ci sprawny samochód. My w podobny sposób kupiliśmy auto za 9,800 i wpakowalismy kawioru na tyle że wart jest chyba 16tts po remoncie ale chodzi jak strzała. Liczyliśmy się z tym. Mamy Skodęna szczęście silnik był super.
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Ja tez planuje zostać do kwietnia
wiec spokojnie w dwupaku
Reni1982, Kjopa3 lubią tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Mialam wizyte we wtorek. Szyjka mieka ale mam infekcje. dostalam globulki. We wtorek ide na kontrole i pobranie gbs. Dzisiaj tesciowa pojechala . Malej sie nie spieszy. Syn mi sie rozchorowal jest przeziebiony i ja od wczoraj mam katar. Moj maz jest nie odpowiedzialny ino mamusia pojechal to musial isc na piwo.
https://www.maluchy.pl/sl-72637.png
-
A ja byłam dziś u dentysty i jak czekaliśmy aż znieczulenie zadziała to trochę pogadaliśmy i oboje z asystentka byli zdziwieni że ja tak późno mam.zaplanowana cesarke bo na 39t4d ale.własnie wspominali że to dobrze że tak jak bobas napisała jest dojrzalsze że mniej problemów z sssniem itp itd także ucieszyłam się bardzo,a faktycznie jak któraś z moich znajomych miała cc to miały robione w jakimś 37 czy 38 tc.więc obym wytrzymała:))
-
Dzięki dziewczyny. Mały pojechał do pielęgniarek żebym mogła się przespać, ale mi to nie wychodzi
Ja panicznie bałam się znieczulenia. Do tej pory jak mogłam to bralam ogólne.
Dziś był problem, bo mam kręgi pochowane i nie mogła znaleźć przestrzeni do wklucia, więc parę razy probowała. Poza tym nie taki diabeł straszny
Podczas cięcia okazało się, że blizna po pierwszym cięciu bardzo cienka, dziecko duże i dobrze, że nie chciałam próbować sn. Mam tylko nadzieje, że zszyli mnie tak ładnie jak za pierwszym razemmisKolorowy, niania.ogg lubią tę wiadomość