Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati a ja się zastanawiam dlaczego nie wynajeliscie mieszkania na pierwszym piętrze?
przecież zdawalas sobie sprawę jak to jest mieszkać na czwartym?
Pytam bo moja siostra kupiła takie mieszkanie ale wiele lat temu, była młoda i wydawało jej się że będzie ok
Z dwójka dzieci uciekli z tamtad. Co do auto to nie wiem jakie wyjście jest najlepsze.niania.ogg lubi tę wiadomość
-
Witam Was i gratuluje rozpakowanym mamuśkom
U mnie jutro donoszono ciaza , takze zabieram sie za porządki itp moze zakupy aby moje chłopaki miały pełna lodówkę jak mnie nie bedzie kilka dni .
Synkowi wczoraj kupiłam buty przez internet , zapłaciłam za nie a Pani mi odpisuje ze nastąpiła pomyłka i nie maja ich na stanie - taka jestem zła bo bardzo minusie podobały .
Kupiłam tez łóżeczko dostawkę do naszego bo stwierdziłam ze w tym normalnym pewnie tak jak starszy i tak nie bedzie spał .
Zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie .misKolorowy lubi tę wiadomość
Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Magda! Gratulacje. Gdzie rodziłas?
Pati- a moze warto kupic cos tańszego czego naprawy mało kosztują? Ja juz kiedyś pisałam ze mam taka astre 18letnia która była moim pierwszym autem. Jest nie do zdarcia, a nawet jak cos sie zepsuje to kosztuje grosze.
Ja myśle ze warto przemyśleć. Te auta z elektronika to studnia bez dna.niania.ogg lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
eforts wrote:Pati a ja się zastanawiam dlaczego nie wynajeliscie mieszkania na pierwszym piętrze?
przecież zdawalas sobie sprawę jak to jest mieszkać na czwartym?
Pytam bo moja siostra kupiła takie mieszkanie ale wiele lat temu, była młoda i wydawało jej się że będzie ok
Z dwójka dzieci uciekli z tamtad. Co do auto to nie wiem jakie wyjście jest najlepsze.
Dlatego jak wynajmowalismy nasze mieszkanie to telefony sie urywaly i 1 osoba co je obejrzala od razu umowe podpisala.
Właśnie sie dowiedzialam od siostry ktora kupila auto w styczniu za 24 000, ze tez ma silnik do wymiany. A auto bylo od znajomego elekryka kupowane wiec niby mialo byc ok.
Prawdopodobnie jak uda nam sie pieniadze pozyczyc to bedziemy naprawiac to auto. Bo bedzie pewnosc ze nim pojezdzimy bez dyzych kosztow napraw. -
Hop,hop!:-*
Nutella i szczęśliwa mamusiu, a już szykowalam się na relacje z porodówki hihi
Pati ja na Waszym miejscu też dolozylabym pieniazki do tego auta.
Ja też w Marcu na pewno nie urodzezresztą dopiero w kwietniu mam ciążę donoszona więc to i lepiej
)
Dopiero się obudziłam i już nic mo się nie chce...Masakra ciągle sprzątam,a ciągle ydaje mi się że mam brudn..m
oswiwieje.
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Hej dziewczynki
my dzisiaj jedziemy na roczek do bratanicy narzeczonego
pamięta jakby to wczoraj bylo jak szwagierka rodzila. Też siedziałam wtedy u teściów no i byl wielki piatek
w zyciu bym nie pomyślała że za rok o tej porze będę w zaawansowanej ciąży
koko a mi się dziś śniło że urodziłaś Filipka
Magdawaw Gratulacje !!!Lokokoko lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Witam się w 38t0t !
Teraz kiedy wiem że mam już rozwarcie czuję taki dreszczyk na plecach i wysłuchuje się w ciało czy coś się zmienia. Na pewno czuję napieranie na krocze jak biorę małą na ręce.
Trochę jestem przerażona że jak urodze chłopca 3350 to mało co będę miała na taką maliznewcześniejsze dzieci 3750 i 59cm oraz 3950 i 56cm
misKolorowy, pati87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem co by było jakbym w planie porodu nie zgodziła sie na masaż szyjki. Do końca mi trzymała. Gdyby nie położna która ciagle masowala aż do momentu kiedy można było użyć vacuum nie wiem co by było.
Są rożne sytuacje i wierze ze lekarze wiedza co robią. U mnie zadziałali szybko nie mówiąc mi w trakcie co sie dzieje tylko kierując mna.
Hashija, Justyna 8921 lubią tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
MagdaWaw ogromne gratulacje
taki szybki poród miałaś, że pozazdrościć
Malutki się wygrzeje i zaraz pójdziecie do domku, buziaki dla was :*:*
Atat może spróbuj karmienia w tych kapturkach? Nam neonatolog mówiła, że jak dziecko tak krótko je, to że lepiej ściągać mleko i podawać z butli, żeby kontrolować ile zjada, może spróbuj tak, a oprócz tego przystawiaj do piersi żeby się nie odzwyczail?
Pati wiadomo że nikt nie sprzedaje sprawnego auta, czy dasz za nie 5, 10, czy 20tys to i tak na początku sporo trzeba będzie w nie włożyć i kupując używane auto trzeba się z tym liczyć, a im droższe auto tym droższe części. Nie znam nikogo kto kupił by auto i nie musiał w niego na początku wkładać, żeby doprowadzić go do porządku. Mój brat dał za auto 20tys (oczywiście na kredyt), a 6tys miał w zapasie na naprawy i zabrakło mu, nie jesteście niestety jedyni, choć współczuję ci problemów, bo macie ich sporo, mam nadzieję, że maleństwo poczeka do terminu, żeby te stresy trochę opadły.
My dziś mamy w planie sprzątanie i mycie okien, ale mąż jeszcze śpi po nocce, więc my z Michałkiem też odpoczywamy jeszcze
-
Rodziłam w Poznaniu na Polnej, skurcze zaczęły mi sie o 17 i wtedy miałam 5 cm rozwarcia. Parte skurcze miałam trzy, więc aż tak mocno nie bolało, a nawet jeśli to juz o tył zapomniałam
sy__la, Lokokoko, Monna, misKolorowy, kasieniaczek, ilae, agadana, AmyLeah lubią tę wiadomość
MagdaWaw
-
Misiu kolorowy mi w szpitalu zabronili kapturków smoczków nawet odciągania. Dlatego wymusilam wyjście ze szpitala.
Ale po konsultantce laktacyjnej chce odciągać odnawiać z butli przynajmniej raz dziennie żeby obserwować tak jak mówisz ilośc.
Tylko mam ręczny laktator i ciezkonidzie.
Jaki polecacie elektryczny?ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1