Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
misKolorowy wrote:Efors może to cisza przed burzą?
No możeniby gdzieś z tyłu głowy mam ten poród ale jestem na etapie że nie wiem czy w ogóle do tego dojdzie
więc postanowiłam wyluzowac i czekać co przyniesie czas bo już zaczęłam się nakręcac i ciągle wsluchiwac w organizm czy to nie już
misKolorowy lubi tę wiadomość
-
Jula222 wrote:Nutella u mnie to samo.. jestem juz tak daleko a oni mi wywołać nie chca i jeśli nie urodze do srody to do domu mnie jeszcze puszcza ;(
-
nutella damy radę
Podłączyli mi oxy zaraz organizm zareagował skurcze są już regularne ale jeszcze za krótkie no i rozwarcie nie takie jak powinno być.
Zaraz będzie mój narzeczony to od razu będzie mi raźniejMilka1991, misKolorowy, lis87, sy__la, nutella_, Maniaaaa, Donia12, pati87, vitae13, Justyna 8921, kasieniaczek, gabi544, aniab2205, Omon lubią tę wiadomość
-
sallvie wrote:nutella damy radę
Podłączyli mi oxy zaraz organizm zareagował skurcze są już regularne ale jeszcze za krótkie no i rozwarcie nie takie jak powinno być.
Zaraz będzie mój narzeczony to od razu będzie mi raźniej
Sallvie czekam jak na szpilkach, o rany, ale emocje
Kornelia do boju
kasieniaczek lubi tę wiadomość
-
Justyna- gratuluje blyskawicznego spotkania z Iga!
Wszystkiego dobrego i duzo usciskow dla Was
sallvie- kciuki za szybki trening porodowy! trzymaj sie!
* * *
nutella- masz prawo nie zgadzac sie na kroplowke z magnezem, bez sensu wszystko wyciszac, kiedy organizm wystartowal
Tak z innej beczki, dziewczyny dlaczego tak bardzo boicie sie wywolywania porodu? Wiekszosc z Was ma juz skurcze straszaki, podbarwione sluzy, etc. Moze wystarczy odpalic organizm do wspolpracy i akcja rozwinie sie blyskawicznie, trzeba byc dobrej mysliWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 12:31
misKolorowy, Justyna 8921 lubią tę wiadomość
-
Salvie Powodzenia;)
Ania na ale nawal to dobry objaw. Tzn ze organizm ruszył a mleczko mamy najlepsze i najzdrowsze. Mój tez nie chciał ssać ale ja postanowiłam odciągnąć i 3 miechy odciagalam dzięki czemu myślę ominęły nas kolki. Nie daj się.
Życzę miłej niedzielisallvie lubi tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Dziewczyny czy w Waszych szpitalach do wywoływania porodu używa się tylko i wyłącznie oksytocyne??
Bo u mnie to najpierw próbują niefarmakologicznymi sposobami typu cewnik foleya a jak nie rozwiera się szyjka to dopiero testy oksytocyny itp.Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nutella_ wrote:Leżę już 2 h pod ktg. Mały ma tętno 180-220. Mi ciśnienie skacze. Było 90/45 a teraz 140/90.
nutella_ wrote:A jak u ciebie to wyglada ? Sa skurcze ? Rozwarcie ?
-
Eforts u mnie ostatnio też na ktg tak było gdy się ruszał. Potem spadło i pytam lekarza a on mówi ze podczas aktywności tak może być niby.. i podczas stresu matki bo pytał czy się stresuje;)
Ja sie dzisiaj nic więcej nie dowiem, bo to weekend jest.
Wzywali lekarza jak miałam ktg.
Na tetno i moje cisnienie nic nie mówił. Podbił ktg i poszedł.
Ogólnie ja się nie stresuje tym za bardzo. Jakoś dziwnie spokojna jestem.