Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sallvie rozsmieszylas mnie z tym pępkiem
mnie to się wydaje że ja linea nigra nie mam wcale
ale pewnie jak brzuch się trochę wsyśnie to dopiero ją będzie widać
i mnie blizna po wyrostku też jakoś tak trochę zniknęła. Pewnie się małpa naciagnela i jak Lidka wylezie to się okaże że blizna jest brzydsza niż wcześniej
MisKolorowy gratulacje! Piękna data urodzin
misKolorowy lubi tę wiadomość

-
Miskolorowy gratulacje !
Moc uścisków i buziakow dla Was
Jak się już wyprzytulacie to napisz coś więcej
Kjopka hej hop. Pewnie już w szpitalu ?
A my z Kornelia dziś w trasie. Właśnie czekamy na tatę w aucie bo zamawia materiały na budowę domu
-
Ja nie mam linii widocznej dopiero po porodzie trochę będzie widać jak z pierwszym dzieckiem.
Co do powrotu do stanu przed no to u mnie niestety była spora różnica. Były luzy z czasem coraz mniejsze ale pierwszy stosunek był niemałym zaskoczeniem. Jeżeli po tym porodzie nie będę szyta i nie będzie to dobre szycie zamierzam skorzystać z laserowego zwężenia pochwy juz więcej dzieci nie planuje;)

Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:02
Jagah, Lokokoko, sallvie, aniab2205, karolyn, Biszkopciki, eforts, aniołkowa mama, Peg, ilae, nutella_, niania.ogg, kasieniaczek, Reni1982, pati87, Kjopa3, mada87, Justyna 8921, Niebieskaa, Szczęśliwa Mamusia, Justyna Sz, lis87, Omon, Teklaa, sy__la, Marsylia, Vero, IGA.G lubią tę wiadomość
-
MisKolorowy moje gratulacje !
)
Dziewczynki to dobrze, ze na dole wszysylo dobrze
hihi.
Sallvie, a u mnie ta Linea nigra dopiero teraz się pojawia. Ha ha.
Milka!!! Ty masz grzywkę. ? Jakoś kojarze Cię bez
nie iem czemu. A Kornelcia z tyłu no zjadlabym ja 
P.s. bag bardzo ładna kreska na oku!
Milka1991, misKolorowy lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

[
-
misKolorowy- serdecznie gratuluje
usciskaj i wycaluj Michasia, teraz bedzie juz tylko piekniej! Trzymaj sie cieplo i wracaj predko do sil 

Biszkopcik- wow, piekna data na zdobycie prawa jazdy, gratulacje i szerokosci na drodze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:05

-
donia ja mam blizne w miejscu i w ogole jak po cesarce. Zawsze lekarze sie nawet pytaja czy to nie po cc
i powiem Ci ze u mnie wyglada teraz praktycznie jak nienaruszona 
Milka moje dziewczynki kochame !!
Teraz szybkie pytanie. Zaraz jedziemy do urzedu rejestrowac mala. I ja chce zebu miala to drugie imie no miala byc Diama ale jednak chyba nie. I sie zastanawiam czy nie sprawie jej za duzo klopotu dajac jej po mnie Magdalena.
Nazwisko ma krotkie wiec wiecie
-
Sallvie robiłam drugie podejście po 7 latach. Wtedy 3 razy mi się nie udało i zrezygnowałam. Po tej przerwie wzięłam kilka godzin jazdy na mieście i udało mi się za pierwszym podejściem.
Jest to "prezent" na mojej córeczki. Będziemy same mogły się zapakować do autka i pojechać gdziekolwiek. Może dlatego determinacja była tak duża.
sallvie, Jagah, Milka1991, niania.ogg, Lokokoko, pati87, mada87, Niebieskaa, Marsylia lubią tę wiadomość
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
Biszkopciki gratuluję, to teraz życzę szerokości i bezpiecznej jazdy.
Biszkopciki lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
koko u mnie byla od 18 tygodnia ale teraz po ciazy zrobila sie jeszcze ciemniejsza niz w jej trakcie
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
dziewczyny mi chodziło o ta blizne na dole:) na brzuchu nie mam, bo nie miałam nigdy żadnej operacji
a co do linii to ja mam ale jest mocna:)
Biszkopciki gratulacje:) to terazbędziecie się z córeczką wozić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:10
sallvie, Biszkopciki lubią tę wiadomość
-
biszkopciki no to super ! Jestem dumna

Ja sama nie moglam zdac 6 razy i wlasnie wykupilam 4 godziny jazdy w innym osrodku, do tego 30 min placu na wordzie i zdalam
A bylam w 12 tygodniu ciazy
Biszkopciki lubi tę wiadomość
-
Nutella zazdroszcze, bo moj to tylko jak leze z 20 minut leze to sam mi przynosi cisnieniomierz i zawsze patrzy czy go nie oszukuje
a panikuje zawsze bardziej niz ja. Mam przeczucie, ze skonczymy tak samo w podobnym terminie 
Ja to pewnie bym sie ze swoim cisnieniem zglosila do szpitala, bo mam czesto 140/100, ale czekam az maz wyzdrowieje... Lekarz mowil, ze jak dluzej sie bedzie trzymac powyzej, to wtedy na IP. A maz jutro idzie do lekarza i mu juz powiedzialam, ze bez antybiotyku ma nie wychodzic. Na niego na szczescie antybiotyk dziala juz po jednym dniu. Poki co, mierze cisnienie kilkanascie razy dziennie...
U mnie linea byla bardzo malo widoczna, ale wyskoczyla w ostatnich tygodniach. I pepek mam dalej wklesly, ale duzo plytszy i w srodku ciemny jak u mudzina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:17
-
Loko no to już zapamietasz jak wyglądam

Dziękuję za pochwałę kosmetyczną
Sallvie my nie daliśmy drugiego właśnie ze względu na długość imienia i nazwiska. Ja mam na drugie Magdalena i zawsze mnie irytowalo wpisywanie Milena Magdalena ....... dlatego małej tego oszczedzilismy. Diana mi się podoba a myślę że Kornelia będzie mogła się podlizac mamie w przyszłości i wziąć Magdalena na trzecie
Aniolkowa hihi :* ♡
Peg widzę że podgladasz
co u Ciebie mamusiu??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:23
sallvie, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
ilae a nie stresuje ciebie takie ciągłe mierzenie ?
ja bym chyba osiwiała.
No dobra, wy sie chwalicie bejbikami, a ja się pochwale brzuchem. Póki jeszcze mam
na plusie 13 kg.
Miałam parcie na urodzenie JUŻ TERAZ, ale po pobycie w szpitalu chyba mi sie odechciało
<fotka usunięta >
Sciane mam piękna, bo mi pies wyrwał bramke zabezpieczajaca z kawałkiem ściany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 21:49
ilae, Biszkopciki, sallvie, karolyn, Milka1991, pati87, Kjopa3, Lokokoko, mada87, Szczęśliwa Mamusia, Justyna Sz, Jagah, lis87, aniab2205, Reni1982, Omon lubią tę wiadomość
-
A nie czujesz wysokiego cisnienia ? Bo ja to przy około 140/95 schodze... ręce mi się zaczynają trzasc, ciezko mi się oddycha, słabo.ilae wrote:nutella z dwojga zlego, wole wiedziec jakby trzymalo sie wyzsze, bo nie zawsze czuje skutki wyzszego cisnienia. Wtedy chcąc nie chcąc zglosze sie do szpitala...
I fajna masz pileczke, malutka jak na 39tc
Czytałam kilka razy twoj post i dopiero po dodaniu mojego doczytałam, że nie zawsze czujesz. Sorry odmozdzenie ciazowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:36
ilae lubi tę wiadomość
-
Iga, Tika, Misiu Kolorowy - serdeczne gratulacje dla was! Cudownie, że już tulic ie wasze szczęścia!
Przez to że popękalam moje krocze jest jeszcze w krwiaku i boli mnie łono,wcześniej tego nie miałam. Hmmm może to wynik szybkiego i intensywnego porodu?
Adaś na szczęście już dobrze, przeszliśmy na samą pierś. Czyli wszysko się normuje. Dziewczynki zakochane w bracie, tula i caluja go non stop.
Nutella a bierzesz leki na ciśnienie czy masz tylko kontrolować?

[/URL