Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj o 21.58 przyszło na swiat nasze Szczęście. Zuzanna 3620 g, 54 cm. Sn w 40+1
Katka80, Donia12, pati87, Lokokoko, She Wolf, nutella_, Peg, MyHappy, Omon, IGA.G, Jagah, Taśka22, karolyn, koniczynkaa, Niebieskaa, Milka1991, ilae, sallvie, mada87, sy__la, niania.ogg, Biszkopciki, slodka100, vitae13, Reni1982, Kjopa3, aniab2205, Yammi, Marsylia lubią tę wiadomość
-
Moj ostatni update przed porodem. Taka mam nadzieje
Ilea gratulacje ogromne! Szybko poszlo
Flowery dla Ciebie rowniez gratulacje
Ja czekam na lozko juz od godzinyDonia12, nutella_, MyHappy, pati87, Lokokoko, Jagah, eforts, Taśka22, karolyn, lis87, ilae, sallvie, sy__la, vitae13, Kjopa3, Marsylia, Foto_Anna lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Prawdopodobnie dziś urodze. Jestem już na sali, 5cm i odeszły wody.
nutella_, MyHappy, pati87, Omon, Lokokoko, IGA.G, eforts, Jagah, karolyn, Donia12, lis87, Niebieskaa, Milka1991, ilae, sallvie, mada87, sy__la, niania.ogg, atat, slodka100, vitae13, Kjopa3, aniab2205, Marsylia lubią tę wiadomość
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
nick nieaktualny
-
Donia12 wrote:Gratulacje! Mamy kolejne dzieciątko
Oj już niewiele nas zostało... niewiele
Bo mi się wydaje ze moj porod nigdy nie nastąpi. Muszę jakos wytrzymac do niedzieli i wtedy z ginem pogadam o moich obawach to moze cos mi poradzi i pomoże. -
ilea- normalnie, dla kwietniowek porodowka to w tempie ekspres!
Serdeczne gratulacje, witamy Wikusie na swiecie!
Fajne wymiary corenki, i faktycznie pierwszy porodzik bez naciecia, brawo dla Ciebie!
Duzo zdrowka i spokojnego cycowania!
flowerygirl- och, witamy kolejna kobietke Zuzanke w Naszym gronie!Gratuluje serdecznie, duzo zdrowia i szybkiego powrotu do domu
ilae lubi tę wiadomość
-
Ostatnio przez stres ze wszyscy rodzą tylko nie ja jestem mocno rozkojarzona. W gabinecie u gina szukalam nerwowo kart ciąży która minute wczesniej dalam ginowi. Ostatnio tez prowadzac auto nie myślę wiec juz nie będę wsiadala ze kierownice bo moze się to zle skonczyc. Tak samo jak niby pamietam ze mama ma w niedzielę urodziny ale dopiero wczoraj oprzytomnialam ze nic jej nie kupilam. Wiec wczoraj zamowilam jej na allegro porządny skorzany portfel i dzis juz zostal wyslany do paczkomatu wiec mam nadzieję ze w sobote bedzie i bede miala prezent dla mamy na niedzielę.
Niby się cieszę z waszej radości ze juz większość z was urodziła ale juz coraz bardziej mnie dobija ze ja nie rodze tym bardziej ze czytam coraz o kolejnych porodach.
Chyba ja tylko jestem taka niecierpliwa i nienormalna na tym forum -
She Wolf- ostatnie aktualizacje, az niewiarygodne ze lada moment ten apartament zostanie pusty i lokatorka bedzie taka cudownie pachnaca i namacalna
mocno Ci kibicuje! :*
Biszkopciku- mocne kciuki za szybka i sprawna akcyjke porodowa!
alez dzisiaj duzo emocji
* * *
Dziewczyny, jak czytam o Waszym nieustajacym czasie spedzanym na cycowaniu to od razu w glowie tworza mi sie jakies plany i watpliwosci, jak bede to ogarniac, wiecie w kontekscie innych obowiazkow czy zabaw i czasu z Diabolina. Co prawda, przez pierwszy czas bede korzystala z pomocy Meza, Mama tez przyjedzie, ale no wlasnie. Takie normowanie karmienia w sensie ilosci i czasu to wprowadzac mozna chyba od okolo miesiaca, czy to zbyt wczesnie?
W ogole, to wrocilam ze szkoly, odlozylam zakupy i pierwszy raz poczulam moc skurczu, silny bol miesiaczkowy, az sie zgielam na chwile. WoooooWeforts, Biszkopciki lubią tę wiadomość
-
Pati ja również jestem niecierpliwa i nienormalna
Witam w klubie. Jeszcze ten szpital mnie teraz dobił. Mam nadzieję że mnie stąd wypiszą i wtedy w dniu terminu pójdę tam gdzie chciałam rodzić- oni w miarę szybko zaczynają wywoływanie a nie jak tutaj - "doskonałe warunki do porodu- czekamy do usranej śmierci"
pati87, sy__la lubią tę wiadomość
-
Gakin a jak nie śpi nigdy nie trzyma główki prosto? Patrząc np na Ciebie? U mnie był problem bo młody tylko przekręcał głowę tylko w jedną stronę, miałam z nim ćwiczyć grzechotka żeby go zmusić do przekładania głowy. Jak spał kładł głowę tylko na jedną stronę, dlatego był kładziony na boczki żeby mu się głowa nie spłaszczyła po jednej stronie. Podpytaj jeszcze lekarke może co masz konkretnie robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 16:59
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017