Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Donia12 wrote:Poszłam na KTG i liche tętno było. A przy okazji moje ciśnienie wręcz odwrotnie więc zostałam...
Dzisiaj od 8 do 11 byłam podłączona pod KTG, potem godzina o 16, godzina 21 i teraz znowu. Ja pytam co jest nie tak to słyszę że "brzydko się pisze". Nie masz swojego lekarza to spadaj -
Donia- moze na obchodzie warto zapytac, co dalej z Wami, czy beda tylko obserwowac i czekac na naturalny rozwoj akcji, czy moze zrobia probe wywolywania? Bez sensu jest takie lezenie, zadnych konkretnych info dla pacjentki, a potem jeszcze narzekaja, ze nie ma miejsc na oddzialach ;]
Mnie czeka jutro odswiezenie bialej sciany w sypialni, wypad na targ po swieze owoce i skoro planujerozpakowac sie zaraz po niedzieli, to pocisne po ozdoby dla dziecka. W Holandii jak pojawia sie nowy czlonek rodziny to zazwyczaj ozdabia sie ogrodek/drzwi/okna w odpowiednich kolorach, takze pociskam po choragiewki i rozowe baloniki
eforts, vitae13, aniołkowa mama lubią tę wiadomość
-
Jagah, samych wspaniałości na kolejne wspólne lata życia
Dziewczyny z drugim dzieciaczkiem, planujecie jeszcze trzecie? Mi się marzy trójeczka, ale życie pokaże.
Marsylia, trzymam kciuki za zdrówko, Wikuni
Jagah, Marsylia lubią tę wiadomość
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
Magni- dzieki! a drugi akapit to idealne podsumowanie - zawsze marzylismy o trojce, a starania o drugie przeszly taka probe czasu i emocji, ze mysl o trzecim dziecku zostala we mnie mocno zachwiana, tak jak piszesz - zycie i czas pokaze. Chociaz to musi byc szybsza weryfikacja planow zyciowych, bo miedzy mna a Mezem jest 7 lat roznicy, wiec musza byc jeszcze sily i meega motywacja do wychowania trzeciego dziedzica
Marsylia- dla Wiki duzo zdrowka! Ty tez sie trzymaj, bo w takich chwilach to czlowiek odchodzi od zmyslow, by pomoc tej malej istotce, usciski dla Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 23:33
Marsylia lubi tę wiadomość
-
O 22:15 urodzil sie moj drugi synek Tomek:) 2870 g 52 cm
Reni1982, eforts, bobas2015, mada87, Milka1991, Jagah, kasieniaczek, niania.ogg, slodka100, Justyna Sz, Donia12, Aga1991, vitae13, Taśka22, koniczynkaa, pati87, nutella_, Vero, IGA.G, Kjopa3, sallvie, MyHappy, Yammi, Omon, Marsylia, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
Magni ja chciałam 3. Ale druga ciąża to jest już mega wysiłek przy tak małym pierwszym dziecku. Mam też plany zawodowe o chciałabym odzyskać formę i wygląd. Także postanowiliśmy zamknąć się w dwójce
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Wody mi odeszły.. trzymajcie kciuki
sy__la, karolyn, Milka1991, Jagah, eforts, niania.ogg, slodka100, Donia12, Aga1991, vitae13, Taśka22, koniczynkaa, pati87, nutella_, Kjopa3, sallvie, mada87, MyHappy, Omon, AmyLeah lubią tę wiadomość
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
Melduje, że o 22:40 urodziłam Miloszka, 2660,52 cm. Poród szalony, jutro opiszę. Bez nacięcia krocza, bo już nic nie zdążyli zrobić.
Jagah, kasieniaczek, karolyn, ilae, niania.ogg, slodka100, Justyna Sz, Donia12, Aga1991, Taśka22, koniczynkaa, pati87, Peg, Niebieskaa, sy__la, nutella_, Vero, Kjopa3, sallvie, mada87, MyHappy, Omon, Monna, Marsylia, AmyLeah lubią tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
U nas przerwa na karmienie
Reni ja ustawilam Nowy suwaczek z nowym podpisem na tej samej stronie
Karolyn, Katka gratki ! Super że maluszki są już z Wami. Czekamy na szczegółową relację
Magni no to wzielas wszystkich z zaskoczeniatrzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 02:33
eforts, Reni1982 lubią tę wiadomość
-
My się ć cycujemy
karolyn Ogromne gratulacje!
klatka Gratulacje!
Któraś pytała o żółtaczke. U nas była spowodowana konfliktem grup głównych krwi. Mała ma grupę ojca i musiała moje krwinki całe rozłożyć z organizmu stąd wyższy poziom bilirubiny, bo ta powstaje na skutek rozkładu. Tak mi lekarz tłumaczyła w szpitalu i takie rozpoznanie mam w wypisie. Z resztą mój gin zwracał uwagę, żeby obserwować mała, bo może mieć miejsce właśnie taka sytuacja.
magni daj czadu na porodowce!
eforts, Jagah lubią tę wiadomość
-
karolyn- brawo, serdeczne gratulacje!
Witamy Tomaszka, zycze duzo zdrowka i szybkiego powrotu do domu, do pozostalych Twoich mezczyzn
W sumie to dobrze sie ustawilas, hehe
Katka- gratulacje, i czesc-czolem dla MiloszkaSzalone porody sa chyba fajne, jest co wspominac
Czekamy na opowiesci z porodowki, a tymczasem - duzo spokoju i zdrowka dla Was!
* * *
Magni- tak narzekalas, ze wypisujesz sie z zabaw, ze widzisz! Na porodowke trafilas!Trzymam kciuki za szybka akcje, powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 03:48
-
jestem załamana. od kilku dni synek bez przerwy wisiał na piersi. ciezko go było odłożyć. dziś w nocy z wycieńczenia, gdy po raz kolejny nie byłam w stanie po 1,5 godziny karmienia go odłożyć podałam mu MM...wypił 110 ml...czyli co ja nagle nie mam pokarmu?jeszcze kilka dni temu byłam w stanie tyle odciągnąć...
Jakieś rady? -
sunshine wrote:jestem załamana. od kilku dni synek bez przerwy wisiał na piersi. ciezko go było odłożyć. dziś w nocy z wycieńczenia, gdy po raz kolejny nie byłam w stanie po 1,5 godziny karmienia go odłożyć podałam mu MM...wypił 110 ml...czyli co ja nagle nie mam pokarmu?jeszcze kilka dni temu byłam w stanie tyle odciągnąć...
Jakieś rady?sunshine lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png