Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kjopa3 wrote:Nasivin zlecił pediatra? Też mam cały czas włączony nawilżacz. A inhalacje z soli robiłaś i maseczką? Ja mu wkraplam sól to wielki krzyk nie mówiąc żeby zbliżyć fridę do nosa
Inhalacje maseczka. Mala Helenka uwielbiala, bo kochala szum i halas wszelki. Gad by sie moze i poinhalowal, gdyby go nosic przy tym. Bo on lubi lezec plasko albo nosic mu tylek, w znaczeniu chodzic. Wziac go na raczki i z nim usiasc czegos takiego jasnie hrabia nie uznaje.
Wkrapianie soli synu znosi godnie, ale odciaganie woli odkurzaczem, przy fridzie sie czasem denerwuje.Lokokoko lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Koko Dajesz z Filipkiem kochana !! Powodzenia :*
Lokokoko lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Justyna 8921 wrote:Loko powodzenia:))
Bobas ja też byłam zalamana. Po tygodniu wróciłam do domu że szpitala a mąż się pyta co ja tak dziwnie ganiam do wc.. było mi wstyd o tym mówić mimo że to mój mąż. W.koncu jak któryś raz z rzędu plakalam z bezsilności wydusil to że mnie i jak powiedział że damy rade nawet jeśli potrzebny będzie zabieg to jakoś mi ulżyło.. a potem sytuacja i tak się poprawila więc życzę Ci tego z całego serca bo wiem co czujesz. Ja oprócz nietrzymania moczu miałam problem z hemoroidami które naprawdę myślalam że mnie wykoncza ale też wróciły do normy. Boję się jeszcze jedynie tego "jaka tam jestem"z uwagi na wielkośc dziecka a mam wrażenie że jest bardzo kiepsko:)
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My razem. Porod szedl w tempie odrzutowiec. O godz 22:30, pełne rozwarcie.
Poród zakończony cc.
Filip 1.05, waga 3200 ,57 cmbobas2015, karolyn, vitae13, Milka1991, Vero, atat, Donia12, kasieniaczek, eforts, ilae, Szczęśliwa Mamusia, lis87, Jagah, sallvie, Taśka22, Justyna 8921, nutella_, pati87, Niebieskaa, niania.ogg, Kasialudek, mada87, itania, sy__la, agadana, MyHappy lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[