Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bobas2015 wrote:30 minut na piersi? Ale to jak dziecko wolno się czy co? Mój ssie z 10-15 minut ale tak ze pierś z twardej robi się mięciutka z tym ze to rasowy ssacz;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 06:17
Teklaa lubi tę wiadomość
-
aha i powiedziała, żeby dziecko mocno otworzyło buźkę (ktoś pisał, że ma z tym problem) trzeba położyć sutka na górną wargę, lub za wargę - między wargę a dziąsła, i czekać. nie przystawiać dziecka za pierwszym otworzeniem buzi , tylko za drugim trzecim bo tedy lepiej złapie. i że nie przystawiać jak dziecko szuka łapczywie cycka, mach głową, tylko położyć sutka na wargę i chwile odczekać. i działa!
Reni1982, Jagah, atat, Teklaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camilia wrote:Mam pytanie do dziew zyn po cc. Ile u Was trwało krwawienie i czy było obfite czy raczej skąpe? Jestem 10 dzień po cc a krwawilam tylko 7 dni i to raczej mało. Czy to normalne?
u mnie teraz 26 dni po cc, krawiwalm dosc dlugo do 3tyg ale w malych ilosciach.
Teraz tylko sporadycznie bezowawa wydzielina.Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Camilia wrote:Mam pytanie do dziew zyn po cc. Ile u Was trwało krwawienie i czy było obfite czy raczej skąpe? Jestem 10 dzień po cc a krwawilam tylko 7 dni i to raczej mało. Czy to normalne?
Ja krwawiłam chyba nawet mniej niż 7 dni. Potem były lekkie plamienia.
Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej u gin (7 tygodni po porodzie) i wszystko jest super.
A więc nie martwiłabym się na Twoim miejscu, raczej cieszyłaOczyszczanie po cc z definicji trwa krócej niż po sn.
-
Reni1982 wrote:Czy Wasze dzieciaczki też wydają dziwne dzwięki przez sen?
Takie jakby robił kupę..slychac takie eeee,mmmm ?
Taaaak!
Wygrana w castingu do roli w horrorze gwarantowana -
nick nieaktualny
-
U nas wlasnie mega duze ulanie, nie odbilo sie po jedzeniu rannym ;/ takie zwazone mleko bez zapachu i wielka kupa podzielona na 2 pampersy...w tym drugim cala pielucha zolta z grudkami,w pierwszym standardowo... martwic sie ?Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami