Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie kochane
widzę, że tutaj to już raczej nikogo nie zastane więc chcę podziękować za wspólny czas z wami, za rady,za żarciki za wsparcie!!!
Super tu wszystko wspominam!
Noże kiedyś spotkamy sis na jakimś forum w kolejnej ciąży)
Caluuski!!:-*Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
chciałam wam wkleić zdjęcie Ali w okularach, póki nie ma mnie na fb, ale nie wiem jak to się robi:) Może jakaś złota rada??
Zastanawiałam się czy nie będą jej przeszkadzać jako nowy byt na nosie, ale okazało się, że szybko je zaakceptowała i co najważniejsze nie kręciła w koło głową tak jak to robi, gdy światło jest zbyt mocne (nawet to przechodzące przez budkę lub odbite od przedmiotów). Jedynie są na nią za duże ponieważ pożyczyłyśmy na próbę od znajomej, która ma 2-latkę, i co jakiś czas osuwały się dlatego muszę poszukać takich dla noworodka. Podobały mi się te okulary Chicco, które ma znajoma, bo są elastyczne i wyginają się w każdą stronę, co przy takim maleństwie jest praktyczne. Na stronie producenta czytam, że chronią przed promieniowaniem UVA i UVB (http://www.chicco.pl/landing/bezpieczne-lato.html?cq_ck=1494935513983.html), ale nie ma tu sprzedaży on-line, wiecie gdzie mogę kupić takie okulary 0m+.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 15:17
-
hej, nie ozdywałam sie długo po popsułam laptopa
dopiero dzisiaj odebrałam na szczescie udało się go naprawić w ramach gwarancji
u nas wszystko ok, Aniela waży już 6300odkryła co to rączki, prawie przewraca się z brzuszka na plecki
skoro tak wszystkie przezycily sie na fb to ja tez zaloze w wolnej chwili konto
Jagah lubi tę wiadomość
-
dziewczyny czy miałyście jakieś powikłania po szczepieniu? Nam zebrała się ropa po DTP i lekarz po oczyszczeniu rany wysłał nas do chirurga, ale na szczęście nie zakładali sączka. Nie mniej dzwonili do mnie z Sanepidu kontrolnie i jutro idziemy jeszcze na kontrolę. Tak jak pisałyście zrezygnowałam z pneumokoków, bo mała nie wybiera się do przedszkola, ale martwię się tym odczynem że małej wdarła się jakaś bakteria, boję się teraz powtarzać dawkę za 8 tyg.
-
AlsMum wejdź przez https://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie i postępuj krok po kroku za instrukcją. po wybraniu zdjęcia ze swojego dysku zaznacz "bez ograniczeń wiekowych" -> "zapisz zdjęcie" -> w "rodzaj kodów" wybierz "fora dyskusyjne" -> w "po kliknięciu na zdjęcie" wybierz "otwórz zdjęcie w oryginalnym rozmiarze" -> skopuiuj w całości link w ramce i wklej do swojego posta na forum.
powinno działać, jeśli nie to pomyślę jutro jak Tobie pomócAlsMum lubi tę wiadomość