X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • niania.ogg Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah, Bobas - no w koncu! :)

Jagah lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-71898.png

https://www.maluchy.pl/li-72950.png
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie kochane :) widzę, że tutaj to już raczej nikogo nie zastane więc chcę podziękować za wspólny czas z wami, za rady,za żarciki za wsparcie!!!
    Super tu wszystko wspominam!

Noże kiedyś spotkamy sis na jakimś forum w kolejnej ciąży :))

Caluuski!!:-*

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • Kajtkowa Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loko ja tu jeszcze codziennie zagląda, ale widzę że forum już umiera. Szkoda. Jak coś to pisz, jak będę wiedziała albo będę miała złote rady to się odezwę ;)

zem3zbmh3gcaal1y.png
  • AlsMum Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vitae13 wrote:
    Bobas, Monika napiszcie do Kahaski i dajcie znać. Będę łącznikiem

vitae, chciałam wyszukać Kahaski, ale nie mogę w pryjaciółkach, kogo można jeszcze zapytać?

• AlsMum Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vitae, ok, odnalazłam nick Kahaśka:) jeśli możesz to przekaż również moją prośbę o dołączenie do grupy na fb.

• AlsMum Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam wam wkleić zdjęcie Ali w okularach, póki nie ma mnie na fb, ale nie wiem jak to się robi:) Może jakaś złota rada??

Zastanawiałam się czy nie będą jej przeszkadzać jako nowy byt na nosie, ale okazało się, że szybko je zaakceptowała i co najważniejsze nie kręciła w koło głową tak jak to robi, gdy światło jest zbyt mocne (nawet to przechodzące przez budkę lub odbite od przedmiotów). Jedynie są na nią za duże ponieważ pożyczyłyśmy na próbę od znajomej, która ma 2-latkę, i co jakiś czas osuwały się dlatego muszę poszukać takich dla noworodka. Podobały mi się te okulary Chicco, które ma znajoma, bo są elastyczne i wyginają się w każdą stronę, co przy takim maleństwie jest praktyczne. Na stronie producenta czytam, że chronią przed promieniowaniem UVA i UVB (http://www.chicco.pl/landing/bezpieczne-lato.html?cq_ck=1494935513983.html), ale nie ma tu sprzedaży on-line, wiecie gdzie mogę kupić takie okulary 0m+.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 15:17

• IGA.G Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, nie ozdywałam sie długo po popsułam laptopa :( dopiero dzisiaj odebrałam na szczescie udało się go naprawić w ramach gwarancji :)

u nas wszystko ok, Aniela waży już 6300 :):) odkryła co to rączki, prawie przewraca się z brzuszka na plecki :)

skoro tak wszystkie przezycily sie na fb to ja tez zaloze w wolnej chwili konto :)

Jagah lubi tę wiadomość

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • _tika Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy w takie upaly jak teraz ubieracie maluszkom czapeczki(np.do.wozka)??

mjvyanliyoyciuje.png
    bhywroeqc6cb0gak.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _tika wrote:
    Dziewczyny, czy w takie upaly jak teraz ubieracie maluszkom czapeczki(np.do.wozka)??
    ja nie nakladam jak lezy w wozku, mam kapelusik i chustke i jak ją wyjmuje to nakladam, aby nie swieciło na nią słonce :)

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • Kajtkowa Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie nakładam żadnej czapki w wózku. Jak nosimy Antosie w chuście to wtedy zakładamy cienką bawełnianą czapkę tylko żeby od słońca chroniła.

zem3zbmh3gcaal1y.png
  • AlsMum Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my też nie zakładamy czapki, jedynie gdy wieje duży wiatr to zakładam opaskę na uszy.

• Kajtkowa Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlsMum na pierwszej stronie masz podaną stronkę przez którą możesz wrzucić zdjęcie na forum.

AlsMum lubi tę wiadomość

zem3zbmh3gcaal1y.png
  • AlsMum Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy miałyście jakieś powikłania po szczepieniu? Nam zebrała się ropa po DTP i lekarz po oczyszczeniu rany wysłał nas do chirurga, ale na szczęście nie zakładali sączka. Nie mniej dzwonili do mnie z Sanepidu kontrolnie i jutro idziemy jeszcze na kontrolę. Tak jak pisałyście zrezygnowałam z pneumokoków, bo mała nie wybiera się do przedszkola, ale martwię się tym odczynem że małej wdarła się jakaś bakteria, boję się teraz powtarzać dawkę za 8 tyg.

• Kajtkowa Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mieliśmy żadnych powikłań, Antosia tylko w dzień szczepienia była marudna i to wszystko. Po gruźlicy zebrała jej się ropa ale to normalne, która sama wypłynęła następnego dnia i teraz wygląda wszystko ładnie.

zem3zbmh3gcaal1y.png
  • AlsMum Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Kajtkowa, może się uda wstawić zdjęcie...

mam kod html i nie chce się on zamienić w zdjęcie na forum...:) ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 22:01

• Kajtkowa Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlsMum wstaw tak: HTML TWOJEGO ZDJĘCIA

zem3zbmh3gcaal1y.png
  • AlsMum Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a oto i Alik w za dużych okularach, ale radość z ich posiadania również jest duża

pstryk!działa?

pstryk - delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 22:54

• Kajtkowa Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pstryk! nie działa :/
    postaram się Tobie pomóc ale poczekaj chwilkę :)

zem3zbmh3gcaal1y.png
  • Kajtkowa Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlsMum wejdź przez https://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie i postępuj krok po kroku za instrukcją. po wybraniu zdjęcia ze swojego dysku zaznacz "bez ograniczeń wiekowych" -> "zapisz zdjęcie" -> w "rodzaj kodów" wybierz "fora dyskusyjne" -> w "po kliknięciu na zdjęcie" wybierz "otwórz zdjęcie w oryginalnym rozmiarze" -> skopuiuj w całości link w ramce i wklej do swojego posta na forum.
    powinno działać, jeśli nie to pomyślę jutro jak Tobie pomóc :)

AlsMum lubi tę wiadomość

zem3zbmh3gcaal1y.png
  • AlsMum Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [img][/img]b9be6477b87a8b00med.jpg

Jagah, niania.ogg, Kjopa3, _tika, Szczęśliwa Mamusia, Lokokoko, IGA.G lubią tę wiadomość

‹‹ 2218 2219 2220 2221 2222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ