Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
IGA.G wrote:dobra zabrałam sie za konto na fb, nigdy nie zakladalam. podalam maila w celu weryfikacji i nie przyszedl mi mail...
sprawdź folder spam albo inneKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Taśka22 wrote:Koko załóż fikcyjne konto np tylko z imieniem albo sprawdzz w ustawieniach prywatnosci. Tam się da tak ustawić zeby tylko znajomi albo tyko ty żebyś widziała co tam masz a po wyszukiwaniu w wyszukiwarce innym wyskoczy tylko twoje imię i nazwisko i co najwyżej miniaturka zdjęcia profilowego
-
Hej
Piszę w imieniu swoim i dziewczyn, które przeniosły się na fb. Mam nadzieję, że nikt się nie poczuje urażony ale chcąc być fair i nie pozostawiając pytań bez odpowiedzi...informuję iż nie przyjmujemy juz więcej mam do grupy. Stworzylysmy kameralną paczkę, w większości znamy się od początku starań i po prostu chcemy pozostać w swoim małym zżytym gronie.
Mam nadzieję że nikomu nie będzie specjalniw przykro z tego powodu...
P.S oczywiście dalej możecie korzystać z wątku bo cały czas ktoś tu zagląda
Życzę Wam powodzenia i samych najlepszosci wynikających z macierzyństwa ♡♡♡ -
Hmm ja powiem,ze jest mi trochę przykro bo jakby nie było też znam się z Wami od samego początku bo dołączyła do watku w sierpniu .
I nie wiem os czego zależy ta selekcja. Zresztą nieważne.
)
Też zycze mama fejsbukowym wspaniałości .Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Hmm ja powiem,ze jest mi trochę przykro bo jakby nie było też znam się z Wami od samego początku bo dołączyła do watku w sierpniu .
I nie wiem os czego zależy ta selekcja. Zresztą nieważne.
)
Też zycze mama fejsbukowym wspaniałości .
Loko świrze. Jak mogłaś pomyśleć że Cię nie chcemy. Cały czas na Ciebie czekamy
Na Ciebie jak i Ige i bliźniacze mamy
Miałam na myśli Mamy które niedawno tu dołączyły albo bardzo mało się udzielały... -
mrik wrote:ja nie wiem jak poprosic o dolaczenie
jak mam napisac prywatna wiadomosc tu na forum, do Kahaski?
Wchodzisz w społeczność > przyjaciółki > zaproś
Wpisujesz Nick kahaska i ją zapraszasz. Jak zaakceptuje Twoje zaproszenie to możecie pisać wiadomości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 19:13
-
A to pardon!!:-*
Nie mam czasu zAlozyc póki co konta. Ale juteosie Tym Zajmę.
Póki co dziewczyny mam pytanie. Bo do lekarza Idę dopiero w poniedziałek.
Dziewczyny w poniedziałek minie 8 tyg od mojej cc i dzisiaj cały dzień boli mnie jakknik i leci że mnie taka wydzielina wodnsta i trochę gęstej o takim dziwnym zapachu.
Nie wiem co się dzieje czy któraś z Was tak miala ?
Czy powinnam się niepokoic?
Czy to zwiastun zbliżającego się okresu ? Czy to nie za wcześnie ?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:A to pardon!!:-*
Nie mam czasu zAlozyc póki co konta. Ale juteosie Tym Zajmę.
Póki co dziewczyny mam pytanie. Bo do lekarza Idę dopiero w poniedziałek.
Dziewczyny w poniedziałek minie 8 tyg od mojej cc i dzisiaj cały dzień boli mnie jakknik i leci że mnie taka wydzielina wodnsta i trochę gęstej o takim dziwnym zapachu.
Nie wiem co się dzieje czy któraś z Was tak miala ?
Czy powinnam się niepokoic?
Czy to zwiastun zbliżającego się okresu ? Czy to nie za wcześnie ?
ja dostalam okres po ok. 8-9 tyg. po cc a taka wydzieline tez mialam i to pare dobrych dni przed okresem... moze nawet tydzien o ile dobrze kojarze, mialam lekkie tylko pobolewania :> -
Reni wybacz że Cię pominęłam ale tak jak napisałam w poście nie przejmujemy mam które się mało udzielały albo późno dołączyły. Ty akurat nie zaliczasz się do żadnej z grup i chętnie byśmy Cię na fb przyjęły. Jeśli się jeszcze nie obrazilas to pisz do kahaski
Loko czekamy cierpliwie :*Reni1982 lubi tę wiadomość
-
IGA.G jest możliwość ustawienia, że osoby postronne będą widziały jedynie Twoje imię i nazwisko oraz zdjęcie profilowe o ile ustawisz. Ja mam takie ustawienia non stop i tylko znajomi moi widzą więcej. W razie pytań pisz.
Reni oczywiście, że Cię przyjmiemy jak tylko masz ochotę. Chodzi nam tylko, by mieć w grupie, osoby które udzielały się dłuższy czas.IGA.G lubi tę wiadomość