Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa gratuluję!!! czekamy na wizytę w piątek, a widzisz opłacało się z nami zostać
Kleo, Zakręcona tak bardzo mi przykro, mam nadzieję że szybko dojdziecie do siebie i następnym razem wszystko będzie dobrze
Czyli 3 dziewczyny wizytują, czekamy na pomyślne wieści od WasSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, przepraszam, nie chcę niekogo urazić broń Boże tym postem, ale po co tak wcześnie gnacie na te usg ? Ja byłam u lekarza tylko zgłosić ciążę, to było na początku piątego tc i jedynie zlecił mi badanie , które mam zrobić do 8 tc i tyle. USG będę robić dopiero koło 8-9 tc, kiedy już będzie widać (mam nadzieję) serduszko i zero stresów czemu jeszcze nie widać itd... to samo z betą - zrobiłam jedną , wyszła pozytywnie, potem drugą żeby sprawdzić przyrost i tyle. Uważam na siebie, obserwuje, wiadomo, jakbym plamiła, to zaraz bym gnała na ip ale tak, to czekam sobie grzecznie do następnej wizyty.
Jeszcze raz zaznaczę, że nie mam zamiaru Was atakować, po prostu nie zastanawiam, po co Wam te nerwy ?She Wolf lubi tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Ejda
oczywiscie nie atakuje tylko odpowiadam wg mnie jak to wyglada
o pierwsze dziecko starania pod kontrola lekarza 2,5 roku, udalo sie dzieki inseminacji
teraz tez byly problemy i tez inseminacja na szczescie równie udana...
mysle ze jezeli ciaza przychodzi z latwoscia to czlowiek az tak sie nie martwi a jezeli sie stara przezywa spac nocami nie moze i powoli wchodzi to na zdrowie psychiczne to nie ma co sie dziwic ze sie kontroluje bardziej. to moje odczucieMilka1991, Aleksandra lubią tę wiadomość
III wizyta - 23 września
-
ejda moja ciaza zaczela sie plamieniem jestem naszprycowana progesteronem i dlatego musialm zrobic 2 bety czy to nie poronienie. Ja jestem po wielu poronieniach wiec ja mam taki mus. Moze mam krwiaka? musze sprawdzic.
takaiga lubi tę wiadomość
Monika34 -
nick nieaktualnyHej
wreszcie trafilam na jakiegos ,, w miare '' lekarza
spedzilam u niego godzine sprawdzil moj brzuch powiedzial ze bole w tych okolicach sa typowe dla wczesnej ciazy, co do mlosci zasmial sie ze zazwyczaj sa do 12 tygodnia czyli 7 tygodni jeszcze przede mna
w razie wymotow przepisal tabletki , pobrali krew do badan tez i dostalam zwolnienie na 2 tygnodnie wiec troche sie moze zregeneruje
nastepna wizyta za 2 tygodnie . Aaa i tak dla jasnosci bylam tylko u zwyklego lekarza takowy tutaj prowadzi ciaze wiec USG nie wchodzilo w gre ani prosba o skierowanie , nad USG ciagle zastanawiam sie zeby isc prywatnie ale chce poczekac do serduszka
aaa i dostalam od lekarza bardzo fajna ksiazke z jednej strony DLA MAMY druga jest DLA TATYtakaiga, kahaśka, magdzia26, niania.ogg, Milka1991, Agga lubią tę wiadomość
-
Przepraszam dziewczyny, rzeczywiście nie myślę... Rozumiem teraz dokładnie dlaczego tak się martwicie. Pewnie robiłabym tak samo mając takie przeżycia jak Wy. Wybaczcie moją niewiedzę, ale tematem ciąży zaczęłam się interesować krótko przed staraniami, więc czasami jak czytam o tych Waszych chorobach, czy przejściach, to nawet nie miałam pojęcia, że może być tak ciężko.
Trzymam mocno za Was kciuki i nie sttesujcie się tak bardzo (wiem, łatwo powiedzieć) tymi wizytami, bo na każdego w końcu przychodzi pora - i to jest Wasz czas
takaiga, Milka1991, Agga lubią tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Rita1371 wrote:Hej
spedzilam u niego godzine sprawdzil moj brzuch powiedzial ze bole w tych okolicach sa typowe dla wczesnej ciazy, co do mlosci zasmial sie ze zazwyczaj sa do 12 tygodnia czyli 7 tygodni jeszcze przede mna
w razie wymotow przepisal tabletki , pobrali krew do badan tez i dostalam zwolnienie na 2 tygnodnie wiec troche sie moze zregeneruje
nastepna wizyta za 2 tygodnie . Aaa i tak dla jasnosci bylam tylko u zwyklego lekarza takowy tutaj prowadzi ciaze wiec USG nie wchodzilo w gre ani prosba o skierowanie , nad USG ciagle zastanawiam sie zeby isc prywatnie ale chce poczekac do serduszka
aaa i dostalam od lekarza bardzo fajna ksiazke z jednej strony DLA MAMY druga jest DLA TATY
Hej, mogę wiedzieć z jakiego kraju piszesz ?11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Nieśmiało zaglądam do Was
i proszę o przyjęcie
Termin mam na 8 kwietnia ,przynajmniej tak wyliczony;P
Jestem po inseminacji,sikacz wyszedł mi rowno 2 tygodnie po zabiegu,bladzioch ale wyszedł,.bety przyrastają i mam nadzieję ze będa nadal
10 dpo -7
13 dpo--42
15 dpo--74,5
To moja pierwsza fasolka ,do gina ide w czwartek po recepte i badanie.
Nie mam zadnych plamień,jedynie bole jak na @ ,dzis pojezdzilam troche samochodem i zaczelo mnie pod koniec mdlic i cos tak dziwnie mi sie zrobilo ,ale juz jestem w domku i juz normalniekahaśka, niania.ogg, Agga, nudhar, magdzia26 lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Rita1371 wrote:Hej
aaa i dostalam od lekarza bardzo fajna ksiazke z jednej strony DLA MAMY druga jest DLA TATY
Ja też trzymałam się tego, że do 12 tyg, ale mdłości trzymały do 16 -
Hej dziewczyny melduję się po USG jest pęcherzyk 3 mm
niestety lekarz nie pozwolił odstawić leków powiedział że na tym etapie wszelkie zmiany mogą być groźne dla dziecka ... następna wizytę mam za 2 tygodnie jak będzie serduszko to powoli będę mogła odstawić leki które mogą zaszkodzić.
Antonelka, kahaśka, Monika34, niania.ogg, Milka1991, Agga, nudhar, magdzia26 lubią tę wiadomość
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
promyczek 39 wrote:Nieśmiało zaglądam do Was
i proszę o przyjęcie
Termin mam na 8 kwietnia ,przynajmniej tak wyliczony;P
Jestem po inseminacji,sikacz wyszedł mi rowno 2 tygodnie po zabiegu,bladzioch ale wyszedł,.bety przyrastają i mam nadzieję ze będa nadal
10 dpo -7
13 dpo--42
15 dpo--74,5
To moja pierwsza fasolka ,do gina ide w czwartek po recepte i badanie.
Nie mam zadnych plamień,jedynie bole jak na @ ,dzis pojezdzilam troche samochodem i zaczelo mnie pod koniec mdlic i cos tak dziwnie mi sie zrobilo ,ale juz jestem w domku i juz normalnie
trzymam kciukiIII wizyta - 23 września
-
nick nieaktualny
-
Goja, fantastycznie, że już mogłaś coś zobaczyć
Jest tu dużo mam kilkumiesięcznych, rocznych, dwuletnich dzieciaczków, słuchajcie, nie macie obaw związanych z ich noszeniem na rękach? Moja córcia jest maleńka i nie ma szans żebym choć trochę nie nosiła,a przed każdą drzemką 15 minut obowiązkowo muszę.. Jak z nią byłam w ciąży to dwóch butelek wody ze sklepu się bałam. I tak mi dziwnie teraz...
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png