Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O widzę ze ja tez należę do tych co się tak zamartwiają , wszyscy w około mi mowią żebym przestała , a ja jakoś nie dam rady odpuścić , dziś to takiego schiza złapałam ze umówiłam wizytę wieczorem i teraz ma stresa ze pójdę i nic nie będzie
Agga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłodka 100 Miałam na początku lipca 1 dostałam @ już 28 lipca powinnam dostać , a nie ma do dziś. Koło południa robiłam jutro z rana powtórzę może zdążę fotkę wstawić , my już po 8 będziemy wyjeżdżać mamy ponad 100 km do przejechania , a jeszcze dzieci u mojej Babci zostawimy .
Antonelka Niestety z rana bym musiała iść, a to odpada bo jutro na pogrzeb jedziemy , i na czczo więc już po ptakach w czwartek muszę w domu siedzieć cały dzień bo kurier ma być , a w piątek juz wizyta u gina .Chyba dopiero uwierzę , jak gin potwierdzi że ciąża .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 14:42
Agga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczesliwa
Jezeli to ciaza a tego Ci z calego serca zycze to nie wiem czy juz w piatek lekarz zobaczy na usg, wiec beta chyba jest konieczna i Ty nie bedziesz sie stresować i dzidziuś bedzie spokojnie rósł w siłęSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
III wizyta - 23 września
-
nick nieaktualnytakaiga Mój nowy gin wszak robi USG , ale to trzeba czekać dwa tygodnie , od razu nie robi , mnie tylko interesuje , czy jest ciąża czy nie lekarz już na badaniu gin stwierdzi co i jak . U lab już zamknięte u mnie czynne , od 7.30 do 15.30 musicie do Piątku poczekać razem ze mną .