Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jatoszka wrote:a jaki masz teraz prog a jaki miałaś w cp?
341 a w cp ok 30-20 ( ale spadal i to o to chodzi bo jesli jest np 20 i utrzymuje sie to nie musi oznaczac nic zlego).
Tylko nie porownujcie mojego prg do Waszych bo ja przyjmuje lutene i lutnisa - co prawda dawki nie wysokie ale jednak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:06
jatoszka lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Ja też nie przechodziłam toksoplazmozy z tego co mi wiadomo i w poprzedniej ciąży bardzo staranie szorowałam wszystkie warzywa, unikałam surowych ryb, serów pleśniowych, to mi się wtedy strasznie rygorystyczne wydawało
Teraz jestem już na diecie wątrobowej i nie mogę jeść...prawie nic
Taka fajna ta moja ciąża będzie
Pamiętam, że jak urodziłam Helenkę to się dosłownie rzuciłam na jedzenie, chociaż wówczas byłam na diecie tylko 5 tygodni.
Agaa, specjalnie dla ciebie sprawdziłam. Z Helenką w 4t5d miałam betę 966,5, dzień później na wizycie nie było widać nic, a beta przez dobę przecież wzrosła - lekarka powiedziała, że czarno to widzi. w 5t3d miałam betę 8494, a na usg trzy dni później (więc beta była już o wiele wyższa) był tylko pusty pęcherzyk 13 mm. Potem już na każdym kolejnym usg niunia była o tydzień młodsza, ale była i jest, a na początku tak mnie wystraszyli, że po pierwszym usg byłam pewna, że to koniec balu... i tylko sprawdzałam od jakiej bety co widać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:44
Szczęśliwa Mamusia, Agga lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czzesc,
pisałam do mojego gina który jest na urlopie, kazal zrobic dzisaj takie badania jak:
progesteron
tsh
hcg (znowunie wiem dlaczzego)
estradiol
układ krzepnięcia
wiec czekam znowu.... dodatkowo poszlam do apteki zapytac czy mi sprzedza Pani luteine 100 dopochwową bo lekarz kazał przyjmowac 3x1... sprzedalaAgga lubi tę wiadomość
III wizyta - 23 września
-
nick nieaktualny
-
Ja blada kreske widze
a w ktorym tyg i dniu ciąży jesteście ze martwicie sie i te bladziochy? Ja robilam se wczoraj test sikany zwykly w 4t i 2dn i od razu wyszła druga kreska typowo widoczna Ale nie taka jak kontrolna
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny