Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa ale super! ja bardzo chcialam ( baa bylam uparta jak osiol
), sn chodzilam, skakalam, pod prysznic chodzilam, lewatywy itd ale niestety rozwarcie nie postepowalo. ale mimo to wspominam bardzo dobrze!
wczoraj mialam wizyte, kolejna powiedzial za tydzien, ale juz mysle czy by w piatek nie isc zeby weekend sie nie stresowac
a jak sie coreczki dogaduja? bo widze, ze rok pomiedzy nimi jest
madziaaa nie wiem napewno slabszy przyrost bety bo gdzies czytalam. nie robilas badania na toxo? tylko ja bylam w 7dn u gina na kontroli i wtedy mi powiedzial ze mam plodne dni i na dniach peknie, wiec watpie w pozniejsza owulkeSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgga Masz rację idź konieczne na to USG, przynajmniej będziesz spokojniejsza
. Oj kochana moje małe są jak ogień i woda raz się kłócą raz nie , raz się kochają itp myślałam że z wiekiem im to minie , a tu ciągle się kłócą nawet coś sobie zabierają , Marysia bardzo zależna jest od Gabrysi , już niedługo pójdzie Marysia do przedszkola , i trochę będzie inaczej
. Nauczy się takiej samodzielności
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 10:34
madziaaa, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja robilam teraz na poczatku lipca przed ciaza, nie chorowalam na toxo. magdziaaa a dlaczego u siebie ja podejrzewasz?
szczesliwa oj to musisz miec w domu wesolomadziaaa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie, a mam kotkę w mieszkaniu i całe życie mieszkałam z kotami. W pierwszej ciazy ciąży robiłam badania co 2-3 miesiące. Kotka od małego w domu, nie jadła surowego mięsa, więc ryzyko, że ona ma jest niewielkie. Większe ryzyko z niemytych warzyw i surowego mięsa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 10:52
madziaaa lubi tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Ok 6-7. A usuwane byly ok 8 tygodnia.
Mam nadzieje, ze teraz mnie to ominie bo miala zarodek podawany w miare bezpieczne miejsce i mam wysoki prg a przy cp jest nizszy.madziaaa lubi tę wiadomość
-
Ja miałam w pierwszej ciąży podejrzenie cytomegalii. Jechałam do szpitala chorób tropikalnych i lekarz mi powiedział że dziecko będzie z wadami. A teraz ma prawie 6 lat i jest zupełnie zdrowy. Głupi ci lekarze!
madziaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie, większość myśli, że od kotów, a częściej dochodzi do zarażenia z surowego mięsa i niemytych warzyw i owoców. Ja unikam produktów z niepasteryzowanego mleka, oczywiście mięsa surowego, ale tataru nie lubię nawet więc luzik i serów pleśniowych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak ze szkoły rodzenia, to pamiętam jeszcze, że można jeść spokojnie ser feta, bo wiele mitów narosło, że w ciąży nie można. jeżeli jest napisane, że z mleka pasteryzowanego, to można spokojnie. Jedynie unikać serów pleśniowych, nawet jeżeli sa z mleka pasteryzowanego. Bo jednak pleśń, to pleśń.
-
nick nieaktualny