Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
angelika1984 wrote:A powiedzcie jak to u was jest z przytulanki??? Normalnie wspolzyjecie??????
Ja zapomniałam zapytać lekarza ale powiem szczerze, że nawet nie mam ochoty. Brzuch i cycki bolą, tz rozumie11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
nick nieaktualnyMilka1991 tak wiem i zgadzam się z tobą w 100% dlatego próbuje wszędzie gdzie się da i ostatecznie mam wizytę dzisiaj na 12.45 może chociaż ten lekarz podejdzie do mnie normalnie.
Milka1991, różowy_kordonek na ta chwilę mieszkam za granicą, ale tez pochodzę ze świętokrzyskiego -
Dziewczyny ale cieżko Was nadrobić !!! Piszecie jak perszingi
Macie fajnie ze możecie robic bety. Ja z racji tego ze mieszkam za granica nie mam czegoś takiego. Jedynie moge isc na badanie moczu. Ale moze to i lepiej bo aż tak sie nie stresuje.
Ja spotkanie z ginem planuje tak na 7 tydzien ciazy zeby mozna było cos zobaczyc. W poprzedniej ciazy byłam za szybko i nie było nic widac miałam wrócić po tygodniu na sprawdzenie a wtedy miałam mega brązowe plamienia no i to był moj najgorszy tydzien w życiu . Stres stres stres... Brrr aż mam ciarki jak sobienprzypomne. Na szczęście wszystko było dobrze.
-
nick nieaktualnyKochane i Ja się witam
.
Mialam iść na betę , niestety plany mi się pozmieniały , do cioci siostra przyjechała , bratowa pracuje , jutro cały dzień nas nie będzie jedziemy z dziećmi , na pogrzeb mojego wujka, w Czwartek ma być kurier więc muszę cały dzień siedzieć , bo nie wiadomo o której będzie , no nic zostaje mi czekanie do wizyty u gina , wizytę mam w ten Piątek o 17.30 jakby co @ dalej nie mam.
Milka1991, Agga lubią tę wiadomość
-
Hej
Kleo tak by wypadałoale miałam bardzo niską betę, ze względu na późną owulację, ok.25 dc, i betę robiłam jakieś 9,10 dpo, a ciążę liczy się od pierwszego dnia @, czyli tak normalnie mam o wiele mam młodszą ciążę
Rita o rajciu, to powodzenia na wizycie !!!
Kahaśka dobrze, że nas panikary sprowadzasz na ziemię
Mimi masz rację z tym czekaniem na ginka, no ja muszę wizytować wcześniej ze względu na potrzebne l4... a 7 tydzień już za tydzień -
Monika34 wrote:ja mam podobnie a u kogo sie leczysz?
No właśnie chodzę do 2 lekarzy a nawet 3 i nie wiem którego wybrać na ciążę ... dlaczego bierzesz clexane? Masz też jakieś mutacje czy po wcześniejszych przejsciach? Oczywiście jeśli nie masz ochoty to nie odpowiadajMutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Milka1991 wrote:Hej
Kleo tak by wypadałoale miałam bardzo niską betę, ze względu na późną owulację, ok.25 dc, i betę robiłam jakieś 9,10 dpo, a ciążę liczy się od pierwszego dnia @, czyli tak normalnie mam o wiele mam młodszą ciążę
Rita o rajciu, to powodzenia na wizycie !!!
Kahaśka dobrze, że nas panikary sprowadzasz na ziemię
Mimi masz rację z tym czekaniem na ginka, no ja muszę wizytować wcześniej ze względu na potrzebne l4... a 7 tydzień już za tydzień -
dzien dobry!
Rita1371, Goja88 dajcie znac jak po wizycie!
Mimi1990 wiem o czym mowisz.. w torym tygodniu wtedy bylas ze nic nie bylo widac?
Milka w ktorym tyg i ktorym dniu bylas na usg i jaki duzy byl pecherzyk?
Czincja ja tez juz obcielam, 2 tygodnie temu sobie zaszalalam
Z Wiki w 4tydz.,6dzien mialam pecherzyk 5mm hmm...
dziewczyny a gdybym poszla na usg w piatek albo w weekend to myslicie ze bylby juz pecherzyk? -
Kleo święta prawda
ja też się pocieszam, że nie mam plamień ani bólu brzucha czy jajników itd...jutrzejszy dzień będzie dla mnie mega decydujący, nie wiem jak ja spojrzę na wynik bety, wolałabym żeby zrobił to ktoś za mnie...
Agga ciężko mi powiedzieć, wydaje mi się że był to właśnie 5tydz0dni, jakieś 11, 12 dpo, pęcherzyk, chyba, jak zaznaczył lekarz miał 0.3 cm, więc bardzo bardzo tyci...
Agga myślę że szanse naprawdę spore, żeby już coś zobaczyć, wiem że się niecierpliwisz, nie wytrzymasz do wizyty?
nudhar witaj,zapraszamyKleopatra, Agga, nudhar lubią tę wiadomość
-
Agga- dziękuje bardzo , pierwsza wizytę miałam już tydzień temu ale wtedy było widać ze macica ciążowa i grube endo , a pierwsze usg mam dopiero 12.08 , już mnie trafia ze muszę tyle czekać , jak ja to zniosę to nie wiem :-o
Milka- ja tez nie mam objawów typu mdłości , ból brzucha , narazie to tylko piersi większe i bardziej wrażliwe , a w obu ciążach z córka i synem , wymiotowałam i mdliło mnie 24/hMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Milka ja i tak nie jestem zapisana, tak jak wczoraj jestem umowiona na telefon
bo najblizszy miesiac gin ma komplet pacjentek pozapisywanych, a ze prowadzilismy u niego poprzednie ciaze to nas ma wcisnac jak zadzwonimy.
niecierpliwie to malo powiedziane, chyba po prostu bede czekac i jak stwierdze ktoregos dnia ze nie wytrzymam to zadzwonietylko cholera bete mam zrobic...
Milka trzymam kciuki mocno za Ciebie jutro!Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Agga-o ja tez taka niecierpliwa jestem , cały czas myśle zeby zadzwonić i wcisnąć się gdzieś na usg , ale boje siędę jak pójdę i nic nie będzie widać , bo sprzęt i ze za wcześnie to się będę jeszcze bardziej stresować
Agga lubi tę wiadomość
-
Goja88 wrote:No właśnie chodzę do 2 lekarzy a nawet 3 i nie wiem którego wybrać na ciążę ... dlaczego bierzesz clexane? Masz też jakieś mutacje czy po wcześniejszych przejsciach? Oczywiście jeśli nie masz ochoty to nie odpowiadaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 09:00
Monika34 -
Gratuluję wam kwietniowki
jak ten czas szybko leci
dwa lata temu też się dowiedzialam ze będę kwietniowka
termin miałam na 03.04 a dziś mój synek kończy 1rok i 4 miesiące
Spokojnych ciąż życzę
Kwietniowka 2015 i grudniowka 2016:*
Milka1991, nudhar, Agga, niania.ogg, magdzia26, Ejda665, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość